TripAdvisor laat hotels bieden op traffic

17 oktober 2013
TripAdvisor laat hotels bieden op traffic

Een nieuwe dienst van TripAdvisor, TripConnect, stelt kleine onafhankelijke hotels en b&b's in staat om getoond te worden tussen de grote jongens op het prijsvergelijkingsdeel van
de populaire review- en boekingswebsite.

*Prijs per bezoeker*
Via een platform kunnen kleine logiesondernemers meebieden op een deel van de bezoekersstroom die op de website van TripAdvisor plaatsvindt. Ze mogen zelf bepalen hoeveel ze per 'click' willen uitgeven. Hotels en bed & breakfasts kunnen hun eigen kamerprijzen en beschikbaarheid in het systeem opvoeren. De 'kleine adresjes' worden vervolgens meegenomen in de "nieuwe prijsvergelijking- en boekingsmodule die TripAdvisor onlangs al aan de site toevoegde":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/tripadvisor-is-nu-een-boekingssite-18833/. Bezoekers worden vervolgens naar de website van de b&b of het hotel geleid.

*Registratie*
Voorheen was deze mogelijkheid alleen weggelegd voor grote internationale hotelketens en online reisbureaus. Maandelijks bezoeken 260 miljoen personen de website van TripAdvisor. Kleine hotelbedrijven en b&b's die van de dienst gebruik willen maken, moeten wel geregistreerd staan in de TripAdvisor Business Listings.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws