95e Van der Valk hotel een feit

21 januari 2014
95e Van der Valk hotel een feit

Met de opening van het 95e Van der Valk Hotel, in het Brabantse Uden-­Veghel, bereikt het bekende Nederlandse horecabedrijf een belangrijke mijlpaal. Het hotel belooft een 'landmark'
te worden in de regio met zijn opvallende ontwerp en internationale allure.

*Familie*
Marijke Heinrichs-­Van der Valk, de oudste dochter van Gerrit van der Valk, tekende voor de inrichting en het interieur. Marijke’s dochter, Boukje, neemt het management van het hotel voor haar rekening. Dit doet ze samen met haar partner Maarten Mol.

*Ligging*
Na een voorbereiding van 5 jaar en een bouwperiode van ruim 6 maanden opent Van der Valk Hotel Uden-Veghel op 29 januari de deuren officieel. Gelegen op een prachtige, centrale locatie tussen de A50 en het natuurgebied De Maashorst belooft het hotel een centrale functie te gaan vervullen in de Brabantse regio.

*106 gastverblijven*
Naar verwachting zal het hotel zowel zakelijke gasten als gezinnen aanspreken. De 94 comfortabele hotelkamers, de 10 junior suites en 2 luxe suites bieden een oplossing voor het tekort aan hotelkamers in Noord-Brabant. Het hotel herbergt verder een brasserie en een restaurant met een terras aan het water en een ruime, hooggelegen skybar met uitzicht over de regio.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws