Video: opening nieuw pand HOTEK

4 april 2016
Video: opening nieuw pand HOTEK

Op 1 januari 2014 is HOTEK Hospitality Group verhuisd naar een nieuwbouwlocatie in Etten-Leur. Al snel bleek dat er behoefte was aan een groter magazijn
en een showroom met trainingsruimte voor de internationale HOTEK Dealers en zo werd begin 2015 begonnen met een grote uitbreiding die eind 2015 in gebruik is genomen.

*Ruime showroom*
In de ruime showroom kunt u alle producten vinden maar ook gezellig netwerken. Deze showroom is met name gericht op hoteliers en ontwikkeld voor het nieuwe merk BE DUTCH. Met dit merk richten wij ons specifiek op de hotel- en badkamer accessoires. Speciaal hiervoor is een team medewerkers aangesteld die ruime ervaring hebben op het hoogste niveau binnen de hotellerie. Het merk HOTEK zal zich blijven focussen op keycardsystemen voor hotels. Als derde merk binnen de groep is OPENCARD de specialist op gebied van complexe toegangscontrole binnen o.a. de zorgsector en overheidsgebouwen. Alle producten van deze merken kunt u in de showroom live zien.



*Internationaal dealernetwerk*
HOTEK levert niet alleen in Nederland, wij beschikken over een internationaal dealernetwerk voor 65 landen. Alle HOTEK dealers volgen jaarlijkse trainingen op gebied van nieuwe ontwikkelingen en innovaties, hiervoor is de nieuwe trainingsruimte opgezet; deze wordt ook gebruikt voor het trainen van hotelmanagers en technische dienst-medewerkers van hotelketens.

*Korte levertijden*
Daarnaast is ook het magazijn uitgebreid naar 4000m, waardoor HOTEK en BE DUTCH nog meer in staat zijn om alle producten op voorraad te houden. De 'oude' hal is nu volledig ingericht op de productie van keycardsystemen. Met meer dan 1 miljoen geïnstalleerde sloten was dit ook echt nodig om levertijden kort te houden.

*Groot feest*
Op de openingsdag zelf waren rond de 200 gasten aanwezig, naast familie en klanten uit de Benelux waren er ook zeer veel internationale relaties vanuit alle windstreken aanwezig, zoals uit o.a. Kenia, Saudi Arabië, Oekraïne, Turkije, Cyprus, Litouwen et cetera… Tot de late uurtjes is er een geweldig feest gemaakt met een niet alledaagse ontvangst door Christel de Laat als 'Betty' en muzikale ondersteuning van de band Baby Blue.

Via deze weg willen wij graag iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze firma, in 17 jaar zijn wij uitgegroeid naar een internationale marktleider en met de nieuwe specialisatie van BE DUTCH zijn wij meer in staat om onze hotel klanten te ontzorgen. Op naar de volgende 17 jaar, de grond voor de volgende uitbreiding is al aangekocht…. Dan zullen wij dit feestje nog een keer dunnetjes overdoen.

Overig nieuws