Wervingsdag Hilton Airport druk bezocht

31 maart 2015
Wervingsdag Hilton Airport druk bezocht

De open wervingsdag van "Hilton Amsterdam Airport Schiphol":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton+airport&x=zoeken trok afgelopen zaterdag 177 belangstellenden. Voor het nieuwe hotel, dat
in het najaar de deuren opent en aanzienlijk groter is dan het huidige hotel, staan tientallen vacatures voor allerlei functies open. Iedereen was welkom; niet alleen mensen met een horecaopleiding, ook starters op de arbeidsmarkt en werkzoekenden met een brede werkervaring.

*40 nieuwe functies*
Voor het nieuwe hotel komen in de eerste fase een veertigtal functies beschikbaar. Behalve via specifieke websites en netwerken, werft Hilton Schiphol nieuwe medewerkers in samenwerking met het UWV en met SterkTeam, de organisatie die jongeren op weg helpt naar werk of opleiding. In speeddates van tien minuten kregen alle werkzoekenden de kans zich voor te stellen aan leidinggevenden van diverse afdelingen. Dat gebeurde aan de hand van vragen die een eerste profiel van de kandidaat opleverden. Rowena Lodder, director of human resources Netherlands Hilton Worldwide, over de wervingsdag: "Door onze informele aanpak en verrassende vragen, gericht op 'wat is jouw droom’ in plaats van opleiding en ervaring, hebben we er een succesvolle dag van gemaakt. Er heerste een ontspannen sfeer, hierdoor waren de reacties op deze dag van beide kanten zeer positief. Ik weet zeker dat we een aantal toekomstige collega’s al hebben ontmoet!" Binnen drie weken krijgen alle kandidaten bericht of ze doorgaan naar de volgende sollicitatieronde.

Alle openstaande vacatures zijn te vinden via "hilton.jobs.":http://jobs.hiltonworldwide.com/en/?cntry=worldwide

~Christel Tuin~

Overig nieuws