PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

1 oktober 2012
PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

Bezoekers verrassen! Dat gaat Maarten Wessels doen tijdens Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober. "Mensen komen in een wereld die ze zo overweldigend vinden, dat hebben ze nog nooit meegemaakt."

*Nieuwe wereld*
"Ik ga samen met een cameraman, vragen stellen aan de gasten. Hoe gebruiken zij hun zintuigen en hoe ervaren zij dit? Mensen die dit evenement bezoeken komen in een wereld die zij zo overweldigend vinden, dat dit hen het gevoel geeft dat het een totaal andere beurs is die zij ooit hebben bezocht", aldus Wessels.

*Communicatie in gastvrijheid*
Wessels neemt ook plaats op het podium en neemt met film en foto de gasten mee in een wereld van zintuigen en gastvrijheid. "Ik ga mensen vooral verrassen en wil ze confronteren met hun eigen gedrag op een leuke manier. Ik open daarmee een wereld voor ze en laat ze zien dat de wereld er anders uitziet dan dat zij denken. Prikkel je eigen zintuigen, maar wat gebeurt er met de zintuigen van je gasten? Ik ga vooral aan de slag met de zintuigen zien en horen." Via praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe belangrijk communicatie is in de gastvrijheid.

*Meteen aan de slag*
Bezoekers hebben na dit onderdeel van het Prikkel je Zintugien-evenement ideeën die zij met hun medewerkers kunnen bespreken. Geen ingewikkelde materie, maar Wessels geeft de bezoeker handvatten waarmee de horecaondernemer meteen aan de slag kan. "Als mensen dit culinaire evenement niet bezoeken, dan missen ze een ongelofelijke ervaring. Ze missen een verrassende, nieuwe manier van productpresentatie en veel kennis hoe je je bedrijf en producten op een vernieuwende manier moet presenteren."

*Wie is Maarten Wessels*
"Maarten Wessels":http://www.linkedin.com/profile/view?id=2776588&authType=NAME_SEARCH&authToken=7JzW&locale=en_US&srchid=3c94377d-07a1-4de4-be1d-87d0d08f8aba-0&srchindex=1&srchtotal=7&goback=.fps_PBCK_*1_Maarten_Wessels_*1_*1_*1_*1_*2_*1_Y_*1_*1_*1_false_1_R_*1_*51_*1_*51_true_*1_nl%3A0_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2&pvs=ps&trk=pp_profile_name_link is een gastvrijheidsgek, dagelijks bezig met communicatie naar gasten, heeft verstand van hoe gasten hun bezoek ervaren, is altijd bezig met taal, is trainer/spreker van beroep en heeft een creatief brein.

*Inschrijven*
De entree is gratis, maar u moet zich wel inschrijven. Dat kan via de online "inschrijvingstool.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen Prikkel uw zintuigen in het culinair pretpark. Het Culinair Pretpark is bij Levens Cooking & Baking Systems in Gilze.

~Myrtille Vromans~



Overig nieuws