Wie zijn de genomineerden?

25 november 2014
Wie zijn de genomineerden?

De AF&BM organiseert alweer voor de vijfde keer de verkiezing F&B Professional of the Year. Dit jaar rond het thema 'concepten'. Het
neerzetten van succesvolle concepten zegt tegenwoordig alles over de kwaliteiten die je als F&B-eindverantwoordelijke moet bezitten.

*Populaire verkiezing*
Dat de verkiezing populair is, blijkt wel uit het feit dat degenen die de titel inmiddels op zak hebben, hun carrièrekansen daarmee behoorlijk hebben vergroot. Het leuke van deze vijfde editie is, dat de verkiezing inmiddels zo bekend is geworden dat de aanmeldingen massaal binnenstromen. Nooit eerder heeft de organisatie zoveel aanmeldingen gehad!!

*Grote dag op 2 december*
Op 2 december tijdens de bijeenkomst Food for Thought bij Kontakt der Kontinenten wordt de 5 genomineerden bekend gemaakt. Tot die tijd kunnen nog kandidaten aangedragen worden op "info@afbm.nl.":mailto:info@afbm.nl

*Vakjury*
Op 23 januari zullen de laatste drie genomineerden zich in Hotel de Hallen presenteren ten overstaan van een deskundige vakjury bestaande uit: Maarten Wessels, Paul Sprakel en Yuri Dries (F&B professional of the Year 2014).

De AF&BM organiseert kwalitatief hoogwaardige netwerkbijeenkomsten voor F&B eindverantwoordelijken door F&B eindverantwoordelijken. Het AF&BM netwerk telt ruim 125 leden, is constant in beweging en gaat vooruit met zijn tijd. Nieuwe trends, ontwikkelingen en vraag in de markt volgen wij op de voet en komen weer tot uiting tijdens de bijeenkomsten.

Overig nieuws