Wie zijn de 'scary five'?

14 november 2014
Wie zijn de 'scary five'?

Nog een aansprekende spreker op "HotelTech 2014.":http://www.hoteltech.nl/bezoeken/inschrijven/ Jeroen Oskam heeft zowel in het Nederlandse als in het Spaanse hotelonderwijs gewerkt. Momenteel geeft
hij leiding aan het ‘European Tourism Futures Institute’, het scenarioplanningsinstituut van Stenden Hogeschool op het gebied van Toerisme, Recreatie en Gastvrijheid. Het ETFI is onderdeel van CELTH, het door de Ministeries van Economische Zaken en Onderwijs gesteunde Centre of Expertise Leisure, Tourism and Hospitality.

*De rol van de 'scary five'*
Scenarioplanners zijn geen trendwatchers, maar doen onderzoek naar meervoudige mogelijke ‘toekomsten’ en de strategische antwoorden daarop. Welke impact zullen technologische ontwikkelingen op de bedrijfsvoering van hotels hebben? Hoe wordt vanuit scenario’s gekeken naar het opkomende technologische aanbod en de meerwaarde voor bedrijf en gast? Verbetert technologie de service of schrikt het gasten af? Nemen OTA's de hotelindustrie over? Wie zijn de ‘scary five’ en wat wordt hun rol? Jeroen Oskam legt uit hoe de onderzoekers van het ETFI dergelijke toekomstige onzekerheden benaderen.

"*MEER LEZEN OVER HOTELTECH 2014? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hotel+tech&x=zoeken

Overig nieuws