Worldhotel Wings Rotterdam open in maart

23 februari 2015
Worldhotel Wings Rotterdam open in maart

Worldhotel Wings opent eind maart zijn deuren op Rotterdam The Hague Airport. Het gloednieuwe hotel op 1 minuut van de terminal telt
142 ruime kamers en suites, multifunctionele vergaderruimtes, 2 restaurants, een gezellige sportsbar, moderne fitnessfaciliteiten en een inpandige garage met 485 parkeerplaatsen. Het hotel is uitermate geschikt voor grote partijen en bijeenkomsten tot 1.000 gasten.

*Onderdeel van Worldhotel*
Met de toetreding van Worldhotel Wings tot het portfolio van Worldhotel versterkt de groep zijn positie in de Benelux, waar het momenteel 23 hotels telt, inclusief twee andere branded hotels in Nederland. Volgens Berry Gerretsen, directeur van "Worldhotel Wings":http://www.worldhotelwings.com/, is aansluiting bij Worldhotels een logische keuze om de toekomstige doelstellingen te realiseren: "Als zelfstandig hotel is het onmogelijk op te boksen tegen het marketinggeweld van de grotere hotelketens. Als Worldhotel maken we optimaal gebruik van het mondiale salesnetwerk, de marketingkracht en het reserveringssysteem van Worldhotels, maar kunnen we toch onze eigen identiteit behouden." Robert van der Graaf, Worldhotels Vice President EMEA, is blij met de toetreding van het Wingshotel bij Worldhotels. "Wij zijn verheugd dat Hotel Wings voor onze branding heeft gekozen. Het is het zevende Worldhotel in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en het twintigste wereldwijd dat voor ons label kiest", aldus Van der Graaf.

"*Meer lezen over het Worldhotel Wings? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=wings&x=zoeken

~Christel Tuin~







Overig nieuws