Chef Kok

Word jij onderdeel van het openingsteam van het nieuwe Hotel Flora Batava in Breukelen?

Op een unieke buitenplaats aan de Vecht, nabij Breukelen, verrijst begin 2021 Hotel Flora Batava, een prachtig boetiek hotel waar historie, natuur en eigentijdse luxe samenkomen.

Hotel Flora Batava bestaat uit een monumentale villa, omgeven door een parkachtige tuin. Op deze bijzonder locatie bevinden zich verder 2 koetshuizen en een theehuis aan het water. Het hotel telt 45 prachtige kamers en suites, restaurant Bloei, een zonnig terras in de tuin, 2 vergaderzalen en een theehuis. De eeuwenoude geschiedenis van de buitenplaats geeft inspiratie tot mooie verhalen. Het is een bijzondere plek waar gasten tot rust komen en genieten, maar ook goed en effectief kunnen vergaderen of werken.

Maak deel uit van het (pré-)openingsteam en breng de buitenplaats weer tot leven. Een unieke en zeer leerzame ervaring in je professionele carrière. Gastvrijheid en proactief inspelen op de wensen van de gasten zit van nature in je en je gaat graag uitdagingen aan. Wij zijn daarom op zoek naar een:

 

CHEF KOK

Wat ga je doen?

Restaurant Bloei heeft een keuken waarbij respect voor de smaken en de veelzijdigheid van Nederlandse producten en ingredienten centraal staan. Hierbij worden de gerechten gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en mooie pure smaken. Als chef kok ben je, samen met je team, de bedenker van deze gerechten voor zowel het restaurant, room service, het theehuis en meeting & events. Je bent verantwoordelijk voor innovatieve, toegankelijke en herkenbare gerechten, met zoveel mogelijk streek- en seizoensgebonden producten. Daaronder valt ook het coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces en het realiseren van een gezond inkooppercentage. Je streeft een hoog kwaliteitsniveau na, dat wel toegankelijk blijft voor een breed, lokaal publiek. Je stuurt de gehele keukenbrigade aan en leidt hen, door zelf het goed voorbeeld te geven. Je motiveert je team op coachende wijze.

Wie ben jij?

  • Je hebt een passie voor koken en bent creatief om regelmatig nieuwe gerechten te bedenken met streek- en seizoensproducten, waarbij je je laat inspireren door nieuwe ontwikkelingen en trends.
  • Je bent een meewerkend leidinggevende die je medewerkers coachend begeleid.
  • Je hebt ervaring als chef kok of als sous-chef, ervaring in de hotellerie is een pré.
  • Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau (bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeesterdiploma);
  • Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties.
  • Je bent collegiaal naar je team en collega’s van andere afdelingen.
  • Je bent gastgericht en streeft naar de hoogste gasttevredenheid.
  • Je bent analytisch, doorziet snel knelpunten en gaat altijd oplossingsgericht te werk.
  • Je bent full-time beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

-      Je krijgt een afwisselende baan binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega’s, streeft naar succes en plezier op de werkvloer.

-      Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen en waar nodig verdere scholing te volgen om jezelf te ontwikkelen.

-      We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, personeelskorting op F&B, vrienden- & familiekorting en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekeringen.

-      Salaris conform Horeca CAO

 

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdagende baan? Solliciteer dan direct door een korte motivatiebrief met je curriculum vitae te sturen naar: werken@florabatava.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge van de Ven via bovenstaand mailadres of bel 06-54397416.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: