Sterrenchef Jacob Jan Boerma naar Landgoed Parc Broekhuizen

Nieuwe Executive Chef voor Hilton Royal Parc Soestduinen

Duitse sterrenchef Thomas Bühner te gast in De L'Europe

Michiel van der Kroon nieuw Chef Floor17

Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne 

Nieuwe chef-kok voor Hotel Des Indes

Gediplomeerd keukenpersoneel niet voor het oprapen

Arno Beekman Hampshire chef-kok van 2016

Waar zijn de chef-koks gebleven?

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage

Hospitality Management 25 Jaar: interview Robert Kranenborg

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Trend: Hotelrestaurants worden sterrenzaken

Topchefs koken bij Bilderberg

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Food Professional Day 2016

Dit zijn de 9 hoteltrends voor 2016

Geen enkel restaurant verliest ster

Chris Naylor opent pop-up restaurant

KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

Jacob Jan Boerma gaat voor KLM koken

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Strategische internationale samenwerking BBB

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Update: Bocuse d'Or

Zeeuwse horeca smacht naar koks

Acht kandidaten bij voorronde Bocuse d'Or

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Marktplaats voor thuisdiners en tours

Groot succes ECT2015

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

De ware motivatie van Michelin

Ruim 111.000 bezoekers EquipHotel

Hulp bij allergenenwetgeving

Passie voor Surinaamse keuken

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Gastvrijheids7daagse aanstaande

Gezonde lunch bij Kapellerput

Japans Wagyu verkrijgbaar

Horecainterieur: de missers van 2014

Nieuwe 'hot spot' in Eindhoven

Battle of the chefs in Stenden hotel

Amsterdam in de top vijf Food Festivals

Gezonde uitdaging Landal Parks

Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

DNA-gala EHMA levert ruim vier ton op

Postillion komt met Brain Food

Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek

Inter Scaldes op één in nieuwe Lekker

GRATIS vleesglace van Knorr

Gratis najaarsrecepten downloaden!

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Hotelscholen gaan de strijd aan

Nieuwe chef bij Crowne Plaza Maastricht

GaultMillau strijkt neer in RAI

Gids Relais & Chateaux ook in Chinees

Dineren op grote hoogte in Brussel

Hotelvakspecial: no waste is een feest

App voor culinair publiek

Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Gerechten verlegen voor de camera

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Presentatie Michelingids in beeld

Einde restaurant Ducasse in New York

Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Opmars Japanse keuken (op vakantie)

Chefswissel bij Villa de Duinen

Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

Californië doet foie gras in de ban

Wat is er te doen op de BBB?

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

Food Inspiration Days in beeld

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

Benefietavond Okura levert twee ton op

Chefs Okura organiseren benefietavond

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Hilton genomineerd voor beste leerbedrijf

Speerpunten van AF&BM voor 2011

56 restaurants niet meer in nieuwe Lekker

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Vakbeurs Equip’Hôtel in cijfers

Talentendag Meetings and More succesvol

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Pulitzer beste hotelterras Amsterdam

Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier

Beste asperge-amuse van Sjako Minderhout

Bellevue Groothoofd hotel culinair eindelijk open

Alleen top-hotellerie India ziet lonen stijgen

De Ruijter presenteert eerste trendboek hotelontbijt

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Okura laat gasten zelf koken

Restaurant Week culinair geopend bij Duin & Kruidberg

Eetbare menukaart bij Carlton Ambassador

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Chefswissel bij hotelrestaurant Giga's

Michelinsterren onder de Turkse zon

Sterrenkoks koken met bio voor de smaak

Kookwedstrijd voor 'Ladies Only'

Champagne aan Zee slaat alle records

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: