Viering 25 jaar Roberto’s Restaurant met parade van pure klassiekers

Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken

Bilderberg Parkhotel trakteert op lekkers uit de zee

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Restaurant Sophie in Wassenaarse Kasteel de Wittenburg geopend

Ciel Bleu verstevigt samenwerking met zusterrestaurant Elements in Bangkok

Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

De Kromme Watergang wint QL Hering Berlin Gardener’s Award

Ciel Bleu viert tweesterren-jubileum met reünie van oud-chefs

Brasserie Le Monde toegetreden tot Euro-Toques Nederland

Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

Sjors Riewald chef-kok U Parkhotel

Nieuwe culinaire ervaring in bourgondisch Maastricht

Gratis kalfvlees snittenposter

Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

Promenade hotel in Den Haag organiseert Promenade Food Festivals

Restaurant Hemingway mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Steinbeisser haalt sterrenchef Alexandre Gauthier naar Lloyd Hotel

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

Renovatie sterrenrestaurant Bridges

Bijna de helft van de Nederlanders gaat uit eten tijdens de feestdagen

Krakau Special: “Eigenlijk zijn we geen hotel”

Sterrenchef Wim Severein opent nieuwe zaak in Rotterdam Marriott Hotel

De top 10 van de Lekker 2018

Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt

Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

Alliance Gastronomique start met Alliance College

Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'

OpenTable nu ook actief in Nederland

Culinair auteur Millau van Gault&Millau overleden

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Het gevecht om de kok

Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top

Dit zijn de steden met de meeste Michelinsterren

Martin van Bourgonje, Merlet, over bitterballen en sultans

Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam

Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"

Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer

Gratis: de culinaire editie van Hotel & Food & Beverage

Groupon Culi Weken van start gegaan

Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Video: Peter Postma, Kaatje bij de Sluis, over Michelinsterren en zijn hotel

‘Week van het witte goud’ bij Leerhotel Het Klooster

Video: dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld

Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Chef-kok Hilton The Hague doet inkopen op De Haagse Markt

Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or

Amstel Hotel heeft geen sterrenrestaurant meer

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

Restaurant Hemingway valt in de prijzen

De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2017 selecteert 313 restaurants

Eerste masterclass umami van Food Things

Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen

Groot tekort aan topchefs dreigt

Vegetarische smaakexplosie in Waldorf Astoria Amsterdam

Executive Chef Amstel Hotel in China voor jubileum InterContinental

Siciliaans talent in de keuken van 5&33

Winnaars van het nieuwe proefboek bekend!

Hotel V opent in uniek Amsterdams pand

Kurhaus heeft beste high tea van Nederland

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

Hospitality Management 25 jaar: interview Giovanni van Eijl

Bilderberg Hotel De Buunderkamp veertig jaar

Hospitality Management 25 Jaar: interview Robert Kranenborg

Peru decor World Forum on Food Tourism

NH Collection gelanceerd

Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

Willem Verhoeven nieuwe GM art'otel Amsterdam

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Van Gansewinkel nieuwe chef Het Arresthuis

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Nieuw Park Plaza hotel opent in Neurenberg

Alles is bevochten, maar zonder plan de campagne

Vernieuwde Hospitality campus in Den Haag

Hospitality Management 25 jaar: interview Camille Oostwegel 1996

Renovatie Golden Tulip Keyser Breda voltooit

Topchefs koken bij Bilderberg

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput

Hotel Okura eerste Vijfsterren Superior Hotel

Gezocht: kandidaat voor horecaproject

Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort

FNV geeft kerstdiner weg

Foodbranche loopt digitaal achter

Zweeds IJshotel weer geopend

Geen enkel restaurant verliest ster

Alain Rosica gastchef Hilton Garden Inn

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Vernieuwd Postillion Hotel Bunnik heropend

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

Kasper Stiekema is nieuwe chef Bluespoon

Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

Interview: Over kroegbazen en ondernemers

Afscheid Marcel van Aelst bij Okura

Programma Euregionaal Hotel Symposium

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Oisterwijk meest L(i)oveable gemeente

Strategische internationale samenwerking BBB

Kunstexposities in Amstel Hotel

Delta Hotel jubileert op grote hoogte

Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo

Nieuw restaurant in Hotel De Bilderberg

Hotelnacht 2016 in meer steden

AF&BM Social Event in Hamburg

Crowne Plaza Den Haag haalt geld op

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Speciaal voor jou: Hotel & Food & Beverage

Hotel Oostergoo in zee met Princess

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Nieuwe Nederlandse hotelgroep

Topchefs in jury Nederlandse finale Bocuse d'Or

Ondernemer gezocht voor Kasteel Broekhuizen

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

Fraai, nieuw Swissôtel hotel in Turkije

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Sofitel Paris Le Faubourg gerenoveerd (FOTO'S)

Hilton Airport focust op MICE-markt

Japans restaurant Yamazato heropend

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Marktplaats voor thuisdiners en tours

Corendon Vitality Hotel Amsterdam geopend

Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Groot succes ECT2015

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Bezoekersaantal Horecava stabiel

Pop-up restaurant in sterrenwacht

Nieuw lid Euro-Toques

Sterklas-opleiding voor koks van start

Guy Fieri runt uniek hotelrestaurant Vegas

Kerstgala in Steigenberger Airport Hotel

Mercure groeit door in Amsterdam

Ruim 111.000 bezoekers EquipHotel

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

AF&BM bestuur bedankt partners

Mooiste terras van België

“Het ‘yes I can’ is ons op het lijf geschreven”

Passie voor Surinaamse keuken

Topchef Tom Boere naar Otium

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

Ron Blaauw in restaurant-hotel

Vooruitstrevend NH flagship hotel geopend

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Nieuwe naam en brasserie Hilton Antwerpen

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Derde editie Amsterdamse Hotelnacht

Landgoedhotel Wilmersberg wordt concertzaal

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Lars van Galen SVH Meesterkok

Strandhotel Westduin gaat biologisch

Culinaire Battle in Winterswijk

Japans Wagyu verkrijgbaar

Hotel Des Indes en het Mauritshuis

Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Blog AF&BM Social Event (2)

Top vijf foodfestivals in Europa

Jaap Venendaal denkt vooruit

Wat betaal je voor een clubsandwich?

Amsterdam in de top vijf Food Festivals

't Kerckebosch zoekt ondernemer

Culinaire academie in Twente

Bij Jef blinkt uit

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Crisis voorbij voor strandhoreca

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Culinair kindermenu bij hotels IHG

Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

1.000 kamers geboekt voor Hotelnacht

InterContinental opent wintersporthotel

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

'Kookboek van de toekomst is een app'

BBB reserveert datum voor 2014

Horecavakbeurs BBB van start

BBB Maastricht in beeld

Lars van Galen tweede op EK voor koks

Culinair recensent Van Dam overleden

Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Hotelnacht naar Den Haag

Historie bepalend voor eetcultuur

In beeld: restaurant 't Zilte

Dominique Persoone: shock-o-latier

Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

Test uw actuele hotelkennis

Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

App voor culinair publiek

Nieuwe eetconcepten Bilderberg hotels

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Amsterdammers slapen in eigen stad

Interview: Hotel 't Lansink

Jeroen Robberegt weg bij Karel V

Hotel van snoepgoed opent deuren

Martijn van de Wetering wint wedstrijd

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Nederland scoort bij buitenlandse toerist

Uw eigen evenement!?

Amsterdam krijgt culinair centrum

Gouden koksmuts gaat naar Eijkelkamp

Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal

Stem op de F&B-Professional 2013

Wie wordt F&B-Professional van 2013?

Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Kanshebbers Innovation Award bekend

Te weinig Michelinsterren? Zuurpruimen!

Sterrenregen bij THE Caviar Event

Duin & Kruidberg verenigt eten en mode

Hotels verwelkomen stadsgenoten

Nieuwe koers voor Lambermons

De Nederlanden naar Berends

Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Nog twee dagen Culinair Pretpark

Maak uw bedrijfsvoering nu wel perfect!

Zet uw zintuigen tactisch in!

Het wordt een groot prikkelend succes!

Durf te ondernemen en kom langs!

PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

PJZ Winnares Zilveren Champignon op beurs

Volop inspiratie voor de foodbranche

QL slaat vleugels uit naar Duitsland

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!

PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!

PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

PJZ Prikkel je Zintuigen: focus op personeel

Vakbeurs met persoonlijke aandacht

PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

PJZ Prikkelend programma

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Nieuwe partner voor AF&BM

PJZ Zintuigen op scherp in Culinair Pretpark

PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

PJZ Inschrijven voor evenement

PJZ Zintuigen doen het werk

Chef-kok Hotel Paping is Mosselchef

Horeca Relatiedagen Hardenberg

PJZ Prikkel uw zintuigen - Bijna inschrijven!

Reisbureau biedt Noma-reis aan

Opmars Japanse keuken (op vakantie)

Groen, Groener, Groenten!

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Kokmeijer geeft culinaire workshop

Nieuwe sous voor De Wittenburg

Valk Partycatering naar Monaco

Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'

Food uit de kast

Talent(en) van de toekomst bekend

Zomer in het Bilderberg Parkhotel

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

De Bonte Wever komt met culinair spel

Landgoed de Wilmersberg opent nieuwe zaal

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

La Butte aux Bois renoveert restaurant

Hotel Elzenduin wordt Fletcher hotel

Bresc maakt culinair roosteren mogelijk

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

F&B in publieke ruimtes stuwt omzet hotel

Belgisch hotel Altembrouck naar Hampshire

Blog Shima Zeroual (9/12)

Volop streekproducten op HorecaEvenTT

Pullman Eindhoven geopend

@The Lobby wint Culinary Award

Wedstrijdtijd Bocuse d'Or Europe bekend

Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af

Hotels strijden om European Culinary Award

Wat is er te doen op de BBB?

AF&BM brengt speciaal magazine uit

Kwekkeboom wint Cas Spijkers Trofee

Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

Van harte welkom op de BBB 2012

In beeld: NK Leermeester-leerling

Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Boekenserie over loopbaan Kranenborg

Wie wordt HorecaHeld 2012?

Vervallen sterren door sluiting of overname

Mario Ridder begrijpt uitblijven derde ster

Interview: Vangaelen

GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

Cas Spijkers overleden

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Studenten op reis naar Sherry-streek

Horecagast zoekt goedkope alternatieven

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Eerste resto's Taste of Amsterdam bekend

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Blad op zoek naar beste Franse restaurant

Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

Nieuwe vorm van recenseren: illucensies

Interview: Quality Lodgings

Nieuwe chef-kok voor Villa Ruimzicht

F&B-professionals op jubileumreis naar Italië

Acht restaurants ontvangen Waddengoud

Juni keukenmaand

Crowne Plaza Maastricht gaat voor regionaal

Benefietavond Okura levert twee ton op

Chris Oosterveen Thee Sommelier van 2011

NBTC en VVV slaan handen ineen op tv

Chefs Okura organiseren benefietavond

Korianders publiekstopper Restaurant Week

Helder gastkok bij The College Hotel

Quality Lodgings en Highland Purchasing

Hilton The Hague officieel geopend

Senses in The Albus open na verbouwing

Congresdag restaurants en internet succes

Horeca Talentendag in Ruurlo

De Havixhorst is Kasteel van het Jaar

Smid ambassadeur Châteaux et Résidences

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Van Dijk nieuwe chef-kok De Kersentuin

Juni keukenmaand

Ganzenlever 'not done' door acties

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Even voorstellen: Jan Stoeltie

IENS maakt Toppers 2011 bekend

Food van duizend kanten belicht

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

Reserveringen 3e HotelWeek aanstaande

Blaauw en De Leeuw nieuwe Gildeleden

MasterChef verdeeld ontvangen op twitter

Talentendag Meetings and More succesvol

Restaurant Reflet viert 125e verjaardag

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Mora's Maastrichter Bitterbal in trek

Nieuwe leden Historic Hotels of the Benelux

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Brasserie FLO on tour door Nederland

Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week

Figi figureert in Jan, Jans en de kinderen

AF&BM Social Event: foto's Beluga (2)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (3)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (1)

AF&BM Social Event: lezing dhr. Mourmans

AF&BM Social Event: foto's café De Poshoorn en Brasserie FLO Maastricht

AF&BM Social Event: inspiratiewandeling

AF&BM Social Event: foto's Thiessen

AF&BM Social Event: Maastricht

Hotelvrijmibo wederom groot succes

Villa Ruimzicht zoekt chef in New York

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Nederlandse restaurants bij top 50 wereld

Eindhoven Culinair weer van start

Bellevue Groothoofd hotel culinair eindelijk open

Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Restaurant LEDS wint Concours Culinair

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

De Ruijter presenteert eerste trendboek hotelontbijt

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

Thuis uit eten

Kerstdiner in Amsterdam het duurst

Gastvrouw van het Jaar: 'Plezier hebben en jezelf blijven'

Top tien wintersport hotels

Philipsfabriek is nu officieel ART Hotel

Oud Sluis opnieuw beste restaurant

Kromme Dissel stijgt in GaultMillau

Renovatie vergaderzalen Hotel Okura afgerond

Okura laat gasten zelf koken

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Gasten willen een verrijkende vakantie

Restaurant Week culinair geopend bij Duin & Kruidberg

FLO Eindhoven gaat voor perfecte Franse avond

Hotelbar Mövenpick Amsterdam in Belgische sferen

Van der Valkbedrijven winnen Leiden Culinair

Okhuysen opent twintig flessen Petrus

F&B-professionals geïnspreerd terug uit Berlijn

Taste of Amsterdam in de startblokken

Okura ontvangt Gouden Green Key

Hotel Mitland sluit verbouwing af met opening restaurant

Samenwerking sterrenrestaurant en grand hotel

Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

Starwood doet het licht uit

De Kersentuin toegetreden tot Euro-Toques

FLO presenteert eigen kookboek

Michelinsterren onder de Turkse zon

Calorieën tellen bij Brasserie Haarhuis

Sofitel Cocagne Eindhoven pakt prijzen op BBB

Stylish interieur De Broeierd

HotelCadeau breidt uit

Hampshire breidt uit in Duitsland

Grand Hotel Karel V

Okura's Ciel Bleu organiseert culinaire reis

Paal 8 toegevoegd aan portefeuille Sandton

Dineren op hoog niveau

Vrouwenhotel Saudi-Arabië geopend

Hotel 't Anker / Gasterij Mierle

Meestergastronomen in Kurhaus op de bres voor gastvrijheid

Prijswinnaars EFFF

BBB en EFFF vullen elkaar perfect aan.'

Twee Michelin Sterren voor Hotel Okura Amsterdam

Champagne aan Zee slaat alle records

Kleinschalige hotels tonen "charming face" online

Onderscheidingen SVH Meesterkok vernieuwd

Janny de Moor winnares Wina Born-prijs

Proeven op de Beurs

Eerste paal Grand Winston Hotel in Rijswijk geslagen

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: