Cyril Lignac chef van het nieuwe restaurant in het Amstel Hotel

Thuisbezorging door Van der Valk tijdens Kerst

Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen

Sterrenrestaurant Calla's kookt in Boutique Hotel Corona

77 procent van de Nederlanders gaat thuis koken met Kerst

Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Leon Mazairac wordt chef-kok bij Karel V in Utrecht

Novotel Amsterdam Schiphol Airport breidt uit met '3D private dining'

Executive chef Schilo van Coevorden keert terug naar zijn geliefde Dubai

Restaurant La Rive is niet meer, Amstel Restaurant is geboren

Conservatorium hotel culinair wereldpodium

Booking.com lanceert nieuwe pilot-app 'CityBook'

Nederlandse restaurants kunnen jaarlijks 582 miljoen euro besparen

Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Nieuwe chef Park Plaza Victoria Amsterdam

Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis

Napolitaanse pizza verovert (Hilton) Amsterdam

Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Executive Chef van Conservatorium Hotel nodigt wereldberoemde chefs uit

Sterrenrestaurants scoren slecht op vlak van dierenwelzijn

Baby Shower Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam

Geniaal bedachte patisserie in Waldorf Astoria Amsterdam

Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Meest noordelijke lid Euro-Toques Nederland geïnaugureerd

Duits pretpark behoudt twee Michelinsterren

Dit zijn de winnaars van de Global Restaurant Franchisor of the Year Awards

Jacob Jan Boerma: "Een restaurant in een Amsterdams hotel, dat was mijn droom"

IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

Twee Nederlandse Logis hotels onderscheiden

Bijzondere dinerervaring ‘Le Petit Chef’ nieuw in Nederland

1 op de 5 Nederlanders is bereid meer dan €100 te betalen voor kerstdiner

Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

Het Roode Koper treedt toe tot Alliance Gastronomique

Ian van Vessem nieuwe chef-kok van Landgoed Huize Bergen

Nieuwe chef voor Villa Heidebad

Nieuwe naam voor Librije’s Zusje

Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Viering 25 jaar Roberto’s Restaurant met parade van pure klassiekers

Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken

Bilderberg Parkhotel trakteert op lekkers uit de zee

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Restaurant Sophie in Wassenaarse Kasteel de Wittenburg geopend

Ciel Bleu verstevigt samenwerking met zusterrestaurant Elements in Bangkok

Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

De Kromme Watergang wint QL Hering Berlin Gardener’s Award

Ciel Bleu viert tweesterren-jubileum met reünie van oud-chefs

Brasserie Le Monde toegetreden tot Euro-Toques Nederland

Vondel Hotels opent Hotel Monastère Maastricht

Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

Sjors Riewald chef-kok U Parkhotel

Nieuwe culinaire ervaring in bourgondisch Maastricht

Gratis kalfvlees snittenposter

Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

Promenade hotel in Den Haag organiseert Promenade Food Festivals

Restaurant Hemingway mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Steinbeisser haalt sterrenchef Alexandre Gauthier naar Lloyd Hotel

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

Renovatie sterrenrestaurant Bridges

Bijna de helft van de Nederlanders gaat uit eten tijdens de feestdagen

Sterrenchef Wim Severein opent nieuwe zaak in Rotterdam Marriott Hotel

De top 10 van de Lekker 2018

Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

Alliance Gastronomique start met Alliance College

Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'

OpenTable nu ook actief in Nederland

Culinair auteur Millau van Gault&Millau overleden

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Het gevecht om de kok

Van fornuis naar grootkeuken

Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top

Dit zijn de steden met de meeste Michelinsterren

Martin van Bourgonje, Merlet, over bitterballen en sultans

Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam

Onderzoek: geluk gaat door de maag

Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"

Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer

Gratis: de culinaire editie van Hotel & Food & Beverage

Groupon Culi Weken van start gegaan

Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Video: Peter Postma, Kaatje bij de Sluis, over Michelinsterren en zijn hotel

‘Week van het witte goud’ bij Leerhotel Het Klooster

Video: dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld

Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Chef-kok Hilton The Hague doet inkopen op De Haagse Markt

Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or

Amstel Hotel heeft geen sterrenrestaurant meer

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

Restaurant Hemingway valt in de prijzen

De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2017 selecteert 313 restaurants

Eerste masterclass umami van Food Things

Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen

Groot tekort aan topchefs dreigt

Vegetarische smaakexplosie in Waldorf Astoria Amsterdam

Executive Chef Amstel Hotel in China voor jubileum InterContinental

Siciliaans talent in de keuken van 5&33

Winnaars van het nieuwe proefboek bekend!

Badhotel Domburg viert 150-jarig bestaan

Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

NH Collection opent in Antwerpen

NH lanceert NH Collection in Duitsland

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

NH Hotels is wederom beste hotelketen

Zweed is beste sommelier ter wereld

Michiel Meier Mattern nieuwe voorzitter ONCE

Peru decor World Forum on Food Tourism

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

NH Collection gelanceerd

Textielbedrijven omarmen nieuw MVO-project

Willem Verhoeven nieuwe GM art'otel Amsterdam

Tio wint European Mise en Place Cup

Marcel van Aelst ontvangt hoge onderscheiding

Geen enkel restaurant verliest ster

Restaurant de Wanne heropend

Kasteel Engelenburg Hotel van het Jaar

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Afscheid Marcel van Aelst bij Okura

Wijnproeven met topsommelier

Strategische internationale samenwerking BBB

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Den Haag heeft de beste hotels, Amsterdam de slechtste

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Gratis naar Internorga 2015

Airbnb lanceert magazine Pineapple

Topchef Tom Boere naar Otium

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Hotelrestaurants hebben een imagoprobleem

Het Hof in Bergen viert opening

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Top vijf foodfestivals in Europa

De ‘revival’ van de bittergarnituur

Interview Ton Banus van hotel Corps de Garde in Groningen:

“F&b brengt reuring in de tent”

Interview Raoul Bijlmakers (Chef de Cuisine) van Het Arresthuis in Roermond

Lars van Galen: “We zijn van alle markten thuis”

Jef Schuur van Hotel Restaurant Bij Jef: “Bij ons is één en één drie”

Culinaire academie in Twente

Ringhotels betreedt Nederlandse markt

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Maak kennis met de kanshebbers

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Klosse lector hotelschool Maastricht

BBB reserveert datum voor 2014

BBB Maastricht in beeld

Gouden Eeuw Award voor Oostwegel

Bier-spijscombinaties zijn hot

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Pyromaan en Kaban beste huisbieren

Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Nieuwe koers voor Lambermons

Volop inspiratie voor de foodbranche

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Themadag over duurzame restaurants

Zuidelijke provincies bezoeken vooral BBB

In beeld: van de beursvoer (3)

Hotelgasten meest tevreden over Den Haag

Cas Spijkers overleden

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Nieuwe chef-kok voor Villa Ruimzicht

Dr. Frank eerste Consul bij Historic Hotels

Debatmiddag over onderwijs succesvol

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool

Smid ambassadeur Châteaux et Résidences

Uncle Ben's Ring voor Sergio Herman

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Horecava 2011 heel goed bezocht

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Recordaantal Michelinsterren in Nederland

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Equip’Hôtel 2010 van start

Lunchmenu Heston Blumenthal voor 35 euro

Drie nieuwe hotels voor Historic

Nieuwe leden Historic Hotels of the Benelux

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Tien nieuwe adressen Historic Hotels

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Bib voor Roberto's

Onrust Iran verstoort aanvoer kaviaar

Vakantiebed kan niet op tegen eigen slaapplek

Michelinsterren onder de Turkse zon

Oostwegel wint Uncle Ben's Ring 2008

Eden nieuwe eigenaar Historic Hotels of the Benelux

'Eten in toprestaurants is gezond'

Hotel 't Anker / Gasterij Mierle Dicht bij huis blijven

Proeven op de Beurs

Routing in de restaurantkeuken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: