Deze paviljoens en specials wil je niet missen op Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 september 2023

Auteur: redactie
Branded Content Events 2 augustus 2023
Deze paviljoens en specials wil je niet missen op Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 september 2023

Wist je al dat je op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam je ook kunt laten inspireren door de unieke paviljoens en specials? Van de beste plant-based opties en duurzame producten tot interessante start-ups, er zijn verschillende innovaties te ontdekken. Als lezer van Hospitality Management kun je nu een gratis toegangsbewijs aanvragen voor de tiende editie van Gastvrij Rotterdam (18 t/m 20 september).

REGISTREER NU KOSTELOOS

Op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en hospitality? Dan mag je de paviljoens en specials op Gastvrij Rotterdam zeker niet missen als professional. Lees hieronder welke paviljoens en specials je vindt op de beursvloer in september in Rotterdam Ahoy.

Themapaviljoens en specials

Naast honderden food en non-food exposanten, kun je je laten inspireren door de unieke paviljoens en specials op de beursvloer:

·        Het Vegan Taste Lab: Het Vegan Taste Lab biedt het meest complete overzicht van verantwoorde en plantaardige producten en leveranciers. Dit wordt ondersteund door diverse proeverijen. Met concrete veganistische Foodservice producten laten de exposanten van het Vegan Taste Lab zien wat er allemaal mogelijk is!

 ·         Het ‘Dit Smaakt naar Meer!’ paviljoen: hier staat duurzame inspiratie centraal met circa. Veertig exposanten en een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs. Alle beursdagen vinden er in de keuken van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen inspirerende, culinaire sessies plaats. Ook vind de uitreiking van de Gaia Green Award er plaats. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door Green Leisure.

·         Cocktails & Beans©: Cocktails & Beans © by Barsupport is een collectief platform op de beursvloer voor bartenders en barista’s die hun passie, kennis en ervaring willen delen en daarvan willen leren. Het paviljoen, gerealiseerd door initiatiefnemers van Barsupport, kent een uitgebreide programmering met gast barista's & bartenders die serveren, jammen en spreken.

·         Het Wine & Fine Food Paviljoen: In de sfeervolle ambiance van Wine & Fine Food kun je bijzondere wijnen & delicatessen proeven en op zoek gaan naar de perfecte wijn-spijscombinaties. Topgastronomen en wijnprofessionals geven hier masterclasses en proeverijen in het Wijntheater© en op de beursvloer staan tal van delicatessen en fine food producten centraal.

·         Het Craft Beer Center: Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is ook het Craft Beer Center, hosted by LocalCraftbeer Agency, weer op Gastvrij Rotterdam te vinden! Onafhankelijke Nederlandse brouwerijen krijgen hier laagdrempelig de kans om zich te presenteren aan de kwalitatieve bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De bieren van de beste Nederlandse craft brouwerijen staan hier centraal!

·         De Start-Up Spots: Start-Up Spots is er speciaal voor startende en doorstartende leveranciers aan de horeca. Een unieke plek om nieuwe innovaties te ontdekken.

Voorlopige deelnemerslijst

Benieuwd welke producten er allemaal op de beursvloer te vinden zijn? Check dan snel de voorlopige deelnemerslijst.

Overig nieuws