F & B medewerker (allround)

 

 

 

The Toren Hotel (4*) is een bijzonder boutique hotel in het kloppend hart van Amsterdam. Het hotel is recentelijk overgenomen door de nieuwe keten Pavilions Hotels & Resorts, waardoor er nieuw management in het hotel is gekomen. Mede door het formaat van ons hotel weet ons goed getrainde team telkens weer de gast te verrassen met een hoog gepersonaliseerde service. Wij bieden onze gasten de juiste balans tussen informele en professionele service, doordat wij de gast en zijn/haar behoeftes buitengewoon goed begrijpen. Ons team reikt verder dan de individuele afdelingen, wij helpen elkaar waar nodig om de best mogelijke service te verlenen.

Wat zit er in de baan?

De F & B-medewerker heeft een breed scala aan vaardigheden; van perfect ontbijt, het geven van de meest minutieuze rondleidingen door het hotel, tot het serveren van de beste cocktails, drankjes en eten. Medewerkers van The Toren doen er alles aan om het verblijf van de gasten gedenkwaardig te maken, vooral door hun gastvrije en dynamische persoonlijkheid. Werktijden zijn tijdens de ochtend, middag of avond verspreid over de week (week- en weekenddagen).

Wie ben je?

Je bent een flexibele, sterke teamspeler en je hebt geweldige communicatievaardigheden. Je bent energiek om meer te leren over hoe je je service kunt verbeteren en uitblinken. Je hebt een positieve houding en je vindt het niet erg om je handen vuil te maken. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Het voelen van de behoeften van de gasten is iets dat vanzelfsprekend is en je bent in staat om de perfecte balans te vinden tussen informeel en professioneel zijn, terwijl je altijd een glimlach op je gezicht hebt. Bovendien bent u beschikbaar voor ochtend- en / of avonddiensten. Eerdere ervaring met de bereiding van voedsel en dranken heeft de voorkeur.

Wat bieden wij?

Een omgeving waar je je écht ontwikkelt op persoonlijk vlak. Een hecht team en een goede werksfeer. De functie biedt veel variatie en mogelijkheden om te groeien in het financiële vakgebied. Verder is je eigen inbreng altijd welkom, of je nu een maand bij ons in dienst bent of 15 jaar.

Hoe komen we met jou in gesprek?

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie brief en C.V. naar:
Hotel The Toren 
T.a.v. afdeling Human Resources
Keizersgracht 164 
1015CZ Amsterdam
Email: humanresources@hoteltoren.nl

Vragen? Neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)20 622 60 33.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: