Restaurant Latour behoudt Michelinster

Finalisten F&B Professional of the Year verkiezing bekend

Wie wint de F&B-professional of the Year '21 award?

Nomineer jouw F&B professional of the year!

Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef

Dutch Cuisine: Juist nu is een kortere keten belangrijk

Tweesterrenchef Syrco Bakker: "Kijken wat wél mogelijk is"

Impact corona op hotel performance data in 2020: Revpar -38% is een positief scenario

Alles over pannen

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Stem op jouw F&B Professional of the Year 2020

Genomineerden F&B Professional of the Year 2020 bekend

Interview: De F&B-manager van de toekomst

Portret: F&B Manager Luuk Rijnders

Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Food & Beverage special voor de hotellerie

Lieke Weerdenburg F&B Professional of the Year 2019

Finalisten AF&BM’s F&B Professional of the Year ’19 bekend

Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De 10 genomineerden voor AF&BM F&B Professional of the Year

Interview René Giel over F&B Professional of the Year

Ben jij of ken jij de volgende F&B Professional of the Year?

Column Yvo van Dijk: De Olympische Spelen van de hotellerie

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"

''Food and Beverage is de ideale manier om je als hotel te onderscheiden''

Column Yvo van Dijk: F&B Director Marriott Resorts Fiji

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Video: Hotel & F&B Patrick Aarsman en Sido de Brabander van Crowne Plaza Den Haag - Promenade

''In een familiehotel doe je alles zelf"

Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

Stem op jouw favoriete F&B Professional!

Krakau Special: “Oud en nieuw komen hier samen”

Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

Interview: Rogier Braakman wil met Pillows Europa veroveren

F&B: Zijn prijsstijgingen van koffie onvermijdelijk?

Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp

Anne van den Heuvel nieuwe F&B-manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Pulitzer’s Bar verwelkomt beste cocktailbar ter wereld

Wild op het menu: doen of niet? 

Lightspeed geeft F&B-managers grip op hun data

Dit zijn de beste culinaire bestemmingen

Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca

Populariteit van culinaire arrangementen neemt toe

Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

Interview: Paul Westra & Hans Pieters, Utrecht City Hotels

Léon Dijkstra: 'We willen niet de V&D van de hotellerie worden'

Advertorial: maaltijden van restaurantkwaliteit voor ieder hotel!

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Maurice van Rossum F&B Professional of the Year 2017

Bekendmaking F&B Professional of the Year live te volgen

Jacobs Douwe Egberts gaat samenwerken met twee hotelketens

‘Er zit veel verschil tussen de gast in de stad en de gast in het dorp’

30 procent van al het voedsel gaat verloren

Breed F&B-aanbod kan een nadeel zijn

Tim Gilissen is een GM met toekomstvisie

"Hospitality is plezier maken"

Blue Collar Hotel: een ode aan de gewone man

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

nhow Rotterdam opent nieuwe ruimte voor events

Hoe verkoop je meer wijn?

Element Hotel opent deuren

'80 procent van de banquetingomzet is zakelijk'

NH Collection gelanceerd

Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik

Louvre Hotels Group groeit door

AF&BM bestuur heeft drie nieuwe leden

Wat is de impact van online reviews?

Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

Spanning loopt op bij F&B-professionals

Finalisten F&B Professional Of The Year bekend

De 10 best gelezen artikelen van 2015

F&B Professional of the Year: Stem nu!

AF&BM: Je kunt bijna stemmen!

AF&BM op koers

AF&BM: Sam Holtus & Jasper Kool Genomineerd voor F&B Professional of The Year

AF&BM: Andri Jansen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

AF&BM: Eric Andersen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

AF&BM: Richard Duizendstra GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

AF&BM: Bram Brekelmans GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

AF&BM: Tim Schimmel genomineerd voor F&B Professional of the Year!

Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!

Design in Berlijnse (hotel)restaurants

Verras uw gast met het hotelontbijt!

Ben jij de 'F&B professional of the year'?

AF&BM: Interview met Bobby van Galen

AF&BM: Interview met Yuri Dries

AF&BM: Interview met Iris den Dekker

Nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality

AF&BM: Interview met Reint van Rooij

AF&BM: Interview met Suzanne de Zwaan

Zo ziet de hotelkeuken van 2025 eruit

Dineren in een rijdende trein

Verslag AF&BM in Hamburg (1)

AF&BM Social Event in Hamburg

Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

Speciaal voor jou: Hotel & Food & Beverage

Welkom in een micro 24-uurscultuur

“Rotterdam is culinaire hoofdstad nummer één”

Het internationale ontbijtoverzicht

Fancy cocktails en een vette hap

Hoe gaat u de concurrentie met appartementenaanbieders aan?

Van kers naar live cooking, Wereldeters en afternoon tea

INK Hotel Amsterdam opent deuren

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

AF&BM leert je netwerken

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

De top 10 hoteltrends in 2015

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

Verleiding voorop bij lunch anno 2015

Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Vincent Schuit Operations Manager Westduin

Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

Schuuring is F&B-manager Hilton Amsterdam

Dit zijn de drie finalisten!

Last Call: je kunt nog stemmen!

Wie nomineer jij als F & B professional?

Guy Fieri runt uniek hotelrestaurant Vegas

Victor Drai: nachtkoning van Vegas

Geen woorden maar daden in Rotterdamse hotelbar

Even voorstellen: de vijf kanshebbers

AF&BM: de vijf genomineerden

De 5 genomineerden zijn bekend!

Wie zijn de genomineerden?

AF&BM bestuur bedankt partners

“Het ‘yes I can’ is ons op het lijf geschreven”

Opeens een viaduct voor je hotel!

Wie wordt F&B Professional of the Year?

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Nieuwe congreslocatie Amsterdam: ijVENUES

F&B: As long as it's legal

Gezonde lunch bij Kapellerput

Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

AF&BM schudt leden waker

Verbeter uw kennis over duurzaamheid

Blog AF&BM Social Event (2)

Blog AF&BM Social Event

Groootste hotel Benelux bijna open

Download gratis de digitale editie

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Hotels kunnen scoren met goede banqueting faciliteiten

Convenience: gemak en gezondheid

Exclusief: Rogier Braakman reageert

Weg met de minibar!

Marketing & PR-app voor horeca

AF&BM slaat brug

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

Novotel Breda gerenoveerd

Yuri Dries F&B Professional van 2014

Finaleronde F&B Professional 2014

Het hotelontbijt: winst op kleine borden

Finalisten F&B Professional 2014 bekend

Stem op de F&B Professional van 2014!

Maak kennis met de kanshebbers

W Verbier hotel geopend

Dranken: hot or not in 2014

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Food: hot or not in 2014

Horeca is topsport

Kanshebbers F&B Professional bekend

Hoe 5 miljoen euro schroot een hotelboot van 257 miljoen werd

AF&BM: neuzen richting cijfers

10 foto's die uw hotel moet hebben

Van Wezel weg bij Hampshire hotels

AF&BM lunch voor Founding Partners

Wie wordt de nieuwe F&B Professional?

Gezonde voeding op de kaart

Culinaire rock & roll in Hotel Dom

Bij Jef; “Weg met de afvinkcultuur”

Nieuwe maître d'hôtel Hotel Des Indes

Wentink chefkok Bilderberg Vaalsbroek

Nieuwe F&B-manager Hilton Royal Parc

Nieuw talent bij Hotel Beaumont

Culinaire make-over hotel The Plaza

Nieuwe director sales bij hotels Renaissance en Marriott Amsterdam

Accor: er komen 300 Mercure hotels bij

Historie bepalend voor eetcultuur

In beeld: restaurant 't Zilte

Le Pain Quotodien: "Word geen copycat"

Bier-spijscombinaties zijn hot

De Groote Witte Arend in beeld

Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

Voedselverspilling modern terugdringen

'Betere aansluiting hotelscholen nodig'

Chef Philippe Striffeler kookt bij Okura

Convenience is zoveel meer dan ‘snel klaar’

Nog net gered uit de afvalbak

Suzanne de Zwaan naar Park Hotel

Wel doen, niet doen? De kansen en valkuilen van ‘to go’

Dineren op grote hoogte in Brussel

De stressboog van luchtvaartreizigers

Eerste Park Inn van Nederland geopend

Fred Smits verlaat Sheraton Schiphol

Eerste gast bij Mercure Amersfoort

Social Food in de hospitalitybranche

Nieuwe uitdaging voor Mathijs Fleur

Het Arresthuis, Roermond, Eerlijkheid duurt het langst

AF&BM organiseert Social Food

Rekenvoorbeeld omzet kortingssite

Den Dekker is F&B Professional 2013

Finalisten F&B Award 2013 bekend

Tweede tussenstand F&B Award 2013

Koken met een legerrantsoen

F&B Award 2013: wie liggen er op kop?

Stem op de F&B-Professional 2013

Wie wordt F&B-Professional van 2013?

Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Nominaties F&B of the Year bekend

Marcel Romein general manager Park Inn hotel op Schiphol

Jan Hein Simons jurylid Schoonste Hotel

Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Op zoek naar de F&B-professional van 2013

De Zwaan nieuwe voorzitter AF&BM

Couverts lanceert module voor ketens

Nieuwe partner voor AF&BM

Praatjes vullen geen gaatjes; cijfers wel

Hotel Des Indes is hotel of the year

RV Vonk is nieuwe online columnist

Louvre opent Royal Tulip in Mumbai

Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management

Groen, Groener, Groenten!

Barbecue en cocktails bij Kapellerput

In de watten bij Boreas

Food uit de kast

Anita Bos-Luijckx nieuwe GM Amstel Hotel

Hoe ‘standaard’ is de minibar nog?

Gasten eten de hele dag door, waar ze ook zijn; maaltijdmomenten vervagen

De nieuwste theetrends

500 Facebook-vrienden en toch alleen eten? Dat klopt niet!

Misvatting van de week - 118

Wie heeft een unieke huiscocktail?

Floor-Jan van der Linden naar Hampshire

Arandelovic opvolger Van der Putten

Denise Cibert verlaat Amstel Hotel

Gast 3.0 centraal tijdens AF&BM-bijeenkomst

Gezond, lokaal en kostenefficiënt: Breakfast is back!

F&B in publieke ruimtes stuwt omzet hotel

Speciaalbieren niet te stuiten

Loews serveert belastingcocktails

Vijf nieuwe leden in bestuur AF&BM

Van Zon van Hilton Den Haag naar Amstel

Happy hour is 'not done'

De Kromme Dissel - die ster is in marmer gebeiteld

Film F&B Professional of the Year online

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

Reint van Rooij F&B Professional of the year

AF&BM brengt speciaal magazine uit

Finalisten F&B professional award bekend

Kandidaten F&B Professional award 2012

Nominaties F&B Professional of the Year

Robert Benninga spreker bij AF&BM

Hostellerie Vangaelen, Heeze: Dichtbij de sterren

F&B-professional van het jaar gezocht

Alles over het hotelontbijt weten?

Ga mee naar New York!

Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

AF&BM themadag over leren van foodretail

Vincent van Dijk panellid bij Breakfastclub

Opnieuw rode cijfers voor Cosmopolitan

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Nieuwe koers Café Americain

Terras Pulitzer beste van alle hotels

Driekwart van de hotelgasten ontbijt in hotel

Het kloppend hart van de hotelbar

Wat je proeft is wat je ziet

Hotelkeuken De keukenapparaten van morgen

Dossier AF&BM Trendtour Trento

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

Diner bij Scrigno del Duomo met AF&BM

Het mooie en het goede volgens Lunelli

De AF&BM Trendtour Gastvrijheid en passie als drijfveren voor succes

AF&BM op weg naar Trento

Papendal zoekt bartenders tijdens feest

F&B-professionals op jubileumreis naar Italië

Eetgewoonten wereldwijd en hun gevolgen

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Duurzaam is een containerbegrip

Koken uit een krat van de voedselbank

Het nieuwe vlees: Angst voor het eten van morgen?

De herinnering van…: Angélique Schmeinck

Kruisbestuiving tussen gastronomie en kleine brouwerij

Van schuimpjes naar degelijk eten

Verschillende eetculturen, verschillende wensen

Heeft het hotelrestaurant de toekomst?

The Cosmopolitan lijdt miljoenenverlies

De kracht van eventmanagement

De toepasbaarheid van RM in een hotel (4/6)

F&B: Hotelrestaurant: Brasseriedenken loont

Tienmaal inspiratie voor het ontbijt

Een hotelontbijt dat niet slijt

AF&BM-themadag over events op 16 mei

Oud Sluis klimt, De Librije daalt in toplijst

IHG komt met Chinees hotelmerk

Debatmiddag over onderwijs succesvol

Onderwijsdebat: Opleiden of afglijden?

F&B professional of the year 2011

Recorduitgaven aan F&B tijdens Super Bowl

AF&BM Nieuwjaarsgala in beeld en geluid

Personeel NH hotels Utrecht steelt de show

Wyndham zet voet in India

De Zwaan F&B Professional of the year

Aanstaande Hotelvrijmibo op 28 januari

AF&BM-finalisten presenteren zich voor jury

Finalisten F&B Professional of the year

Twee nieuwe partners voor de AF&BM

Kanshebbers F&B Professional 2011 bekend

Even voorstellen: Suzanne de Zwaan

Even voorstellen: Kim van Velzen

Even voorstellen: René Sloots

Even voorstellen: Eugène Cox

Even voorstellen: Ludo de Jong

Even voorstellen: Harm van Beurden

Even voorstellen: Roel Ruijs

Even voorstellen: Henk-Jan Priem

Even voorstellen: Ard Heijboer

Even voorstellen: Jan Stoeltie

De kracht van een goed F&B-concept

De effecten van sterren en gidsen

Jury F&B Professional of the Year award

Eerste namen F&B professional of the year

Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel

Inspirerend managen vergt inzicht en kunde

City Inn en voor de stad Amsterdam

RateTiger heeft tool om reviews te monitoren

Speerpunten van AF&BM voor 2011

Hans Kennedie lanceert nieuw hotelconcept

'Hotellerie moet social media omarmen'

Download factsheet persberichten sturen

De kracht van (social) media

Figi figureert in Jan, Jans en de kinderen

Dossier AF&BM Social Event 2010

AF&BM Social Event: foto's Beluga (2)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (3)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (1)

AF&BM Social Event: lezing dhr. Mourmans

AF&BM Social Event: foto's café De Poshoorn en Brasserie FLO Maastricht

AF&BM Social Event: inspiratiewandeling

AF&BM Social Event: foto's Thiessen

AF&BM Social Event: Maastricht

Wie de rekening betaalt, bepaalt

F&B drankupdate: de belangrijkste trends volgens...

Nieuwe gm Renaissance Amsterdam Hotel

Kunt u zich deze groente nog herinneren?

Een beter resultaat met een minimale investering: De kers op de taart

Bijzonder evenement (gehad)? Laat het zien!

Ontbijt en lunch als visitekaartje

Koffiedik kijken of actie ondernemen?

Alleen top-hotellerie India ziet lonen stijgen

Nieuwste lid Apollo Hotels & Resorts

AF&BM strikt Charles Groenhuijsen

Restaurant en Hotel De Beukenhof, Oegstgeest

De Ruijter presenteert eerste trendboek hotelontbijt

Hotel-Restaurant Belvédère: Teamgeest en de kracht van nostalgie

De slimme en multifunctionele keuken

Foodtrends: Een spel van verleiden en verrassen

Het ‘wauw-effect’ doorzetten

Aanstaande Hotelvrijmibo in Crowne Plaza Amsterdam

Michelin, de kroket en de crisis

Villa Ruimzicht: Totaalconcept van en voor iedereen

In de ban van whisky

De Leygraaf: Breed aanbod, Brabantse sfeer

Hotelvrijmibo op 18 september in Hotel de l'Europe

Hotelsector VS trekt weer aan... in 2010

Amsterdam The Grand investeert een keer en goed

Hotelgasten besparen niet op lekker eten en drinken

F&B-professionals geïnspreerd terug uit Berlijn

Restaurant VIS, Rotterdam

F&B-professionals op trendtour naar Berlijn

Wat verstaan we onder 'convenience' in de keuken

Minibar met make-up

Convenience naast hedendaagse eettrends

F&B en convenience houden de gemoederen bezig

Anders denken is de trend

Chefs over convenience in het restaurant

De lange nasmaak van een goed ontbijt

Hotel Restaurant Jules: Lofzang op moeder aarde

Huurwaarde!?

Huurwaarde!?

Novotel Eindhoven gerenoveerd

Uitdaging

Voedselveiligheid en regelgeving: verstikken de regels creativiteit?

F&B in Rotterdam: het beste wat de zee te bieden heeft

Hotel Astra; Gasten zijn geen nummers

Het neerzetten van de hotelkeuken

Hoe geliefd is het kerstdiner?

Een team heeft niets te zeggen

Afval dat uit f&b-activiteiten voortkomt kan milieuvriendelijker

Hoe manifesteert f&b zich tussen de hedendaagse gezondheidstrends?

Nieuw F&B concept bij Golden Tulip

Hotel De Harmonie Waar voelt een hotelier zich het lekkerst bij?

De hotelbar verdient meer aandacht

Hotel De Abdij Met naastenliefde de cel in

restaurant - hotel De Witte Holevoet Een pleisterplaats met grandeur

Restaurant - Hotel de Watergeus , Wie doceert, leert

Hoe creatief bent u met de kaart?

De gapende kloof tussen bedrijven en opleidingen

Een goed begin van de dag

De hotelbar als hangplek

De hotelbar is op sterven na dood

Innovatie door komst menu-manager

Is de F&B-manager de general manager van de toekomst?

Een à la carte restaurant heeft toegevoegde waarde voor een hotel

Bilderberg Résidence Vinkeveen: De concurrentie een vleugelslag voor

Uitstekende waardering voor Hospitalilty Management

Hotel Restaurant Valuas, Venlo

Hotel Lapershoek: Geen dédain in Neêrlands Hollywood

Gewone koffie is niet ‘cool’

Bilderberg Landgoed Lauswolt: Een vreemde eend in de bijt

Hotel Restaurant De Fortuna: Gewoon met wat geluk

Eten van twee walletjes

Nadenken over outsourcing tijdens nationaal F&B congres

Nationaal F&B debat; Nadenken over outsourcing van F&B

Stappenplan uitbesteding F&B

Zichtbaar voor de gasten

F&B als onderscheidend vermogen

Jonnie Boer wil eigen tophotel beginnen

De meerwaarde van een goed ontbijt

Hotel De Kroon wil vooral gewoon doen

Michael Levie en Sander Allegro filosoferen over de functie van F&B

Publieksevenementen en de klassieke horeca

Pemba, Poortwachter, Beleving

De chef-kok kreeg de vrije hand

Pieken met pannenkoeken in een kort seizoen

De deuren gaan weer open

De Verleiding des Vleesches

Het wezen van de smaak

Regel de Regelgeving

Durf te veranderen

Ontbijt is een serieuze zaak

Vijf procent van de gasten ontbijt uitsluitend ecologisch

De 'vertrouwde' minibar

Gastvrijheidsattitude en de arbeidsmarkt

Time to WAKE-UP?

Benchmarking: geven en nemen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: