Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt

Omzet horeca stijgt bijna 2 procent in tweede kwartaal

Golden Tulip Hotels komt met mobiele hotelbar

Dit zijn de beste culinaire bestemmingen

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer

Is de hotelkeuken nog wel nodig?

Pulitzer Amsterdam lanceert Afternoon Tea

Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend

Pilotproject tegen voedselverspilling hotelsector 

Dit zijn de food trends volgens Google

Voedseltop: Nederland koploper gezonde en duurzame voeding

Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Honderden vluchtelingen genieten van eindejaarsdiner in Hilton

Wie verdient de titel F&B Professional of the Year ‘17?

Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu

Dit hotel heeft een chocolade-automaat

Europese finale Bocuse'or 2018 is in Turijn

Te weinig gezond lunchaanbod in pretparken

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Eerste masterclass umami van Food Things

Goud en zilver voor Nederlands culinair team

Q-Point wint de Food Valley Award 2016

Koken met wild: voor elk wat wilds

Friethoes opent ambachtelijke FrietFabriek voor horeca

Eerste oogst Zeeuwse Platte Oesters met Herman den Blijker

Resultaten uit studie over F&B-sector gepubliceerd

Nettowinst Sligro Food Group neemt toe

Hotelschool ontwikkelt Foodie Service voor Markthal

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

AF&BM Social Event, ChâteauHotels & -Restaurants

Waar zijn de chef-koks gebleven?

30 procent van al het voedsel gaat verloren

Breed F&B-aanbod kan een nadeel zijn

Hotel V opent in uniek Amsterdams pand

Ontdek de 7 theedrinktrends

Hospitality Management 25 jaar: Hans van Spronsen “Ik werd adjunct-directeur van een jeugdherberg"

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

Immense verbouwing Hotel Arena

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Advertorial: Aviko presenteert Oer-Hollandse friet

Michiel Meier Mattern nieuwe voorzitter ONCE

Peru decor World Forum on Food Tourism

Element Hotel opent deuren

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

Designhostel Generator opent deuren

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Hospitality Management 25 jaar: Hotel van de Toekomst

Oosterscheldekreeft centraal in Waves at the Kurhaus

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Transformatie Bilderberg De Keizerskroon

Inventaris La Place onder de virtuele hamer

Hospitality Management 25 jaar: Eric Snaterse over hotelfinanciering

AF&BM bestuur heeft drie nieuwe leden

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Makro gaat nieuwe koers varen

Nieuw restaurant in Hoofddorp

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'

Eetwinkel opent shop in Mercure hotel

Pulitzer hotel is heropend

Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

Food Professional Day 2016

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Finalisten F&B Professional Of The Year bekend

Croque Madame

Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort

8 topbestemmingen voor de jaarwisseling

Nieuwe directeur Château St. Gerlach

Onafhankelijke horeca beter beoordeeld

Hilton Amsterdam Airport Schiphol opent deuren

Foodbranche loopt digitaal achter

AF&BM: Eric Andersen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Video: East Seven Berlin

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

Nieuw event: Hartelijk Horeca

Louvre Hotels opent nieuw hotelcomplex

AF&BM: Interview met Bobby van Galen

De horeca in 2016

Nieuw restaurant in Maastricht

Interview: Over kroegbazen en ondernemers

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Golden Tulip Amsterdam Riverside heropend

Nieuw Amsterdams hospitalityconcept

Gastvrij Rotterdam in beeld

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Wijnproeven met topsommelier

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Ondernemers benedendek Pier van start

Deze horecaondernemers staan op De Pier

Residence Inn wil millennials verleiden

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

De Pier vanaf zaterdag open

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Gratis de lekkerste thee proeven

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Casper Westerveld is Meestergastheer

Rolling diner tour bij Golden Tulip

Hotel naast hypermodern tankstation Breda

Culinair Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Verslag AF&BM in Hamburg (2)

Hollandse keuken een succes in Milaan

Speciaal voor jou: Hotel & Food & Beverage

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Zeeuwse horeca smacht naar koks

Grootste en meest luxe hotel ter wereld

Kaboom: revolutie in de hotellerie

Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

Hotel Mitland door naar publieksronde MVO-prijs

Lisa Bosscher interim-directeur Postillion WTC

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Stenden succesvol met duale opleiding

Get your kicks on Route 66

Postillion Hotels neemt WTC Rotterdam over

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

De lunch wordt Belgischer

Hotelkamer boeken via Instagram

Gezonde spaaractie bij Mövenpick

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Nieuwe hotelformule gelanceerd

Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Stenden wint Mise en Place Cup

Insecten op menukaart Princess

Schuuring is F&B-manager Hilton Amsterdam

De 10 vakantietrends voor 2015

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Guy Fieri runt uniek hotelrestaurant Vegas

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Claes Iversen ontwerpt kleding Vondel Hotels

AF&BM: de vijf genomineerden

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Meer plantaardige producten in horeca

Wie zijn de genomineerden?

Nieuwe B&B in Utrecht

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Sharia ingevoerd in Londens hotel

AF&BM bestuur bedankt partners

Nieuwe F&B-manager Dolce La Hulpe Brussels

“Het ‘yes I can’ is ons op het lijf geschreven”

Hotel heeft hoogste schaatsbaan

Wie wordt F&B Professional of the Year?

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Zoeken naar de best passende review

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Hoogste score Van der Valk Hotel Hoorn

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Barteld Oppers GM Suite Novotel Den Haag

Kandidaten Columbus Trophy bekend

Gratis naar Gastvrij Rotterdam!

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Nieuwe naam en brasserie Hilton Antwerpen

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

KHN en SVO starten met Asian Food Academy

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Peter Schickling nieuwe GM Amsterdam Marriott Hotel

Inschrijving Horecava Innovation Award

Rondetafelgesprek: leider moet faciliteren en verbinden

Culinaire Battle in Winterswijk

Daniel Kaan naar Mövenpick Bahrain

Verborgen verblijf bij Landgoed Huize Bergen

Hotel of the Year 2014

AF&BM schudt leden waker

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

Verbeter uw kennis over duurzaamheid

Franchise in horeca stijgt

Top vijf foodfestivals in Europa

Horeca moet zich onderscheiden

Battle of the chefs in Stenden hotel

Minder verspilling in de keuken

Nederland in top 10 congreslanden

Amsterdam in de top vijf Food Festivals

't Kerckebosch zoekt ondernemer

Weg met de minibar!

Horeca en hospitality manager gezocht

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Inspiratie voor hoteliers

AF&BM slaat brug

Gasten doen fitness op hotelkamer

Novotel krijgt ISO 14001 certificaat

Doorstart Kruidenier in Meppel

UPDATE: Kruidenier Foodservices

Weg met afval en verspilling

Horecanota Rotterdam onder de loep

Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

Van der Valk Hotel Tiel gaat bezorgen

Roberto Payer vertrekt

Zacht weer doet horeca goed

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Health Cuisine bij Cas Spijkers opleiding

Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

Novotel Breda gerenoveerd

Hotellerie moet digitale technieken beter commercieel inzetten

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Blycolin wint Das Grüne Band

Columbus-prijs voor Smokey Goodness

Van Hessen doet het weer...in 2014

Jord Althuizen Hotello of the Year

Sligro neemt Deli XL Sluis over

Winnaars van Innovation Award 2014

Horeca moet inspelen op bewuste gast

InterContinental opent wintersporthotel

Sligro neemt groothandel in horeca over

Maak kennis met de kanshebbers

Wat doen we op de Horecava?

Ethnic Foods Europe op Horecava

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Gratis verpakking Knorr Demi-Glace

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Weer verwarring kwartaalomzet horeca

Postillion komt met Brain Food

Klosse lector hotelschool Maastricht

Somber kwartaal voor reisbranche

Zeven awards voor Nederlandse hotels

Contract van 70 miljoen voor Fletcher

Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek

Van Wezel weg bij Hampshire hotels

GRATIS vleesglace van Knorr

Hoogste score voor Postillion Deventer

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

Restaurantgast eet bord niet leeg

Gezonde voeding op de kaart

Rondje Horeca voor Makro

Beeldimpressie Deli XL

Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Culinaire make-over hotel The Plaza

Nieuwe manager voor Tulip Inn en Amrâth hotel Heerlen

Meer groente = meer marge

GaultMillau strijkt neer in RAI

We ain't seen nothing yet

Van der Valk beste horeca in FSIN-lijst

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Tel uw kansen over drank in de hotellerie

7 bespaartips voor voedselverspilling

Dineren op grote hoogte in Brussel

Test uw actuele hotelkennis

Hotelvakspecial: no waste is een feest

Het hotelrestaurant biedt wél kansen

'Betere aansluiting hotelscholen nodig'

FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig

App voor culinair publiek

Suzanne de Zwaan naar Park Hotel

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

Nederland blijft in top 10 congresbestemming

De stressboog van luchtvaartreizigers

Hotel maakt hamburger van 5.000 dollar

Meer gasten horeca op Koninginnedag

Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

Eerste Park Inn van Nederland geopend

Europa kritisch over toilethygiëne

Social Food in de hospitalitybranche

Horeca in 2013 niet beter

Horeca draait 1,5 procent meer omzet

Nieuwe bar voor Amstel Hotel

AF&BM organiseert Social Food

Opvolger EFFF heet Folie Culinaire

Ede krijgt viersterrenhotel erbij

Hotel & Food & Beverage in mei!

Afzetmarkt van groothandels verandert

Digitaal leren over hulpbehoevendheid

Amsterdam krijgt culinair centrum

Fletcher hoteltoren geopend

Horecava 2013 in beeld (6)

Horecava reikt innovatie-awards uit

Zuinige gast vraagt om creatieve horeca

Omzet van Sligro stijgt

Nieuw hotel en nieuwe hotelgroep

Stem op de F&B-Professional 2013

Wie wordt F&B-Professional van 2013?

Groothandel VerServer failliet verklaard

Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Nominaties F&B of the Year bekend

Joke zegt Horecava vaarwel!

Marcel Romein general manager Park Inn hotel op Schiphol

Kanshebbers Innovation Award bekend

Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Op zoek naar de F&B-professional van 2013

Volop inspiratie voor de foodbranche

Impressie Food Inspiration Days 2012

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Nieuwe partner voor AF&BM

PJZ Zintuigen doen het werk

Alles over wellness op vakbeurs

Congresruimte Van der Valk hoogste classificatie

Eten buiten huis hoort bij levenswijze

Dikke vette nul

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Deli XL zoekt aansluiting bij Maxxam

Nieuwe manager Park Plaza Vondelpark

Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management

Hoteltrends voor 2013

Groen, Groener, Groenten!

Nettowinst Sligro onderuit

De rug recht!

Barbecue en cocktails bij Kapellerput

Food uit de kast

HOSTA rapport: kostenbeheersing

De Bonte Wever komt met culinair spel

Misvatting van de week - 118

Wie heeft een unieke huiscocktail?

Hans van Spronsen: Double Dip strategie

Na zware jaren boekt Librije weer winst

F&B in publieke ruimtes stuwt omzet hotel

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

Vijf nieuwe leden in bestuur AF&BM

Horeca scoort dikke voldoendes

Foodtrends uit Korea: een impressie

Nieuwe benoemingen bij Park Plaza Hotels

Wedstrijd om beste soepmaker van Benelux

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Zuidelijke provincies bezoeken vooral BBB

Impressie horecavakbeurs BBB 2012

Duurzaam initiatief op BBB

Wat is er te doen op de BBB?

Shangri-La stopt met haaienvinnensoep

Deli XL breidt bio-aanbod uit met 1.000 items

Volop leveranciers op de BBB

AF&BM brengt speciaal magazine uit

In beeld: van de beursvoer (3)

Poleanne Vluggen is Hotello van het jaar

Restaurants worden dit jaar prijsstunters

FSIN: horeca blijft onder druk staan

IceFondue wint Innovation Award

Meer omzet voor Sligro

De 25 Horecatrends voor 2013

De nieuwe mediakaarten zijn er weer!

Bijzondere specials voor speciale adverteerders

Succes voor Foodies

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Kandidaten F&B Professional award 2012

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Nominaties F&B Professional of the Year

Rotterdam krijgt citizenM hotel

Robert Benninga spreker bij AF&BM

Nieuwe methode tegen voedselverspilling

Food Inspiration Days in beeld

Blog Shima Zeroual (5/12)

Gebruik convenienceproducten daalt

Alles over het hotelontbijt weten?

Start inschrijving Horecava Innovation Award

Horecagast zoekt goedkope alternatieven

Nominaties Mercure Cultuurprijs bekend

Bier proeven op HORECA 2011

Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

Ga mee naar New York!

Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

AF&BM themadag over leren van foodretail

Trend: huisgemaakte convenience

Vincent van Dijk panellid bij Breakfastclub

Studiereis langs duurzame concepten NY

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Sligro ziet winst stijgen

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Nieuwe vorm van recenseren: illucensies

F&B-professionals op jubileumreis naar Italië

De kracht van eventmanagement

Duurzame wijnsalon bij Pulitzer

Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder

Chinese machtsovername in de horeca

Westin start campagne van 30 miljoen dollar

Juni keukenmaand

Nieuwe vergaderconcepten bij Crowne Plaza

Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Debatmiddag over onderwijs succesvol

Onderwijsdebat: Opleiden of afglijden?

Dinnersite.nl toont MSC-restaurants

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Hotel Newport wint publieksprijs

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

De Zwaan F&B Professional of the year

AF&BM-finalisten presenteren zich voor jury

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Finalisten F&B Professional of the year

Horecava 2011 in beeld

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Sligro draait 28 miljoen meer omzet

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Juni keukenmaand

Twee nieuwe partners voor de AF&BM

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Even voorstellen: Suzanne de Zwaan

Even voorstellen: René Sloots

Even voorstellen: Ludo de Jong

Even voorstellen: Harm van Beurden

Even voorstellen: Roel Ruijs

Even voorstellen: Henk-Jan Priem

De kracht van een goed F&B-concept

Futuristisch Fletcher-hotel in Amsterdam

Jury F&B Professional of the Year award

Eerste namen F&B professional of the year

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Food van duizend kanten belicht

Inspirerend managen vergt inzicht en kunde

Accor vervangt ceo voor topman McDonald's

Edwin Kats hangt buis aan de wilgen

Speerpunten van AF&BM voor 2011

Vakbeurs Equip’Hôtel in cijfers

Talentendag Meetings and More succesvol

Nieuw Postillion geeft beeld wat komen gaat

'Hotellerie moet social media omarmen'

De kracht van (social) media

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

'Omzet horeca pas volgend jaar positief'

Internationalisering centraal tijdens EFFF

Brasserie FLO on tour door Nederland

Dossier AF&BM Social Event 2010

AF&BM Social Event: foto's Beluga (3)

AF&BM Social Event: Maastricht

Elektrische boot voor grachttransport A'dam

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Op safari met Deli XL

Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier

Bijzonder evenement (gehad)? Laat het zien!

Steenbergen 'foodwatcher' van het jaar

Koken met tabak

Nieuwe directeur in WinselerHof

Slow Food Conferentie door hotelstudenten

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Deli XL wil duurzame toekomst

Center Parcs sluit nieuwe partnerships

AF&BM strikt Charles Groenhuijsen

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

De Ruijter presenteert eerste trendboek hotelontbijt

Hotel Pulitzer Amsterdam maakt haar nieuwe hotel manager bekend

Bezoekersverslag Horecava 2010

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Foodservice ziet omzet flink dalen

Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

HOSTA 2009: 'Sterkste daling sinds 2003'

Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

Hotelsector VS trekt weer aan... in 2010

Hotelgasten besparen niet op lekker eten en drinken

Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl

F&B-professionals geïnspreerd terug uit Berlijn

Taste of Amsterdam in de startblokken

F&B-professionals op trendtour naar Berlijn

Digitale marktplaats voor de horeca

Hotel Marijke ontvangt Quality Award 2008/2009

Duurzaamheid in horeca loont

Misvattingen van de Week uit Hotellerie.nl

Koffieproducent Mocca d’Or 75 jaar

Een team heeft niets te zeggen

'Horeca in supermarkt'

F&B stuwt opbrengsten hotels

Food design voor het goede doel

Deli XL neemt De Kok over

Hotelovernachtingen in trek met Pasen

Horeca: hotels en restaurants snel rookvrij

Accor en Deli XL bestendigen de samenwerking

Rattenplaag teistert horeca Oslo

Innovatie door komst menu-manager

Nederlander eet meer buiten de deur

Bidvest Group neemt Deli XL over

Horecabestedingen licht gestegen

Prijswinnaars EFFF

BBB en EFFF vullen elkaar perfect aan.'

Grand Restaruant Karel V bezorgt Utrecht Michelin Ster

Twee Michelin Sterren voor Hotel Okura Amsterdam

Kookwedstrijd voor 'Ladies Only'

Hostec-EurHotec naar Amsterdam RAI

Nadenken over outsourcing tijdens nationaal F&B congres

F&B als onderscheidend vermogen

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: