Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

'80 procent van de banquetingomzet is zakelijk'

Lazy sunday wafels

Vanille Kroon met vers fruit

Perentaart

Mangotaart

Kwarktaart met frambozen

Cookie-karamelijs nut explosion

Appeltaartjes van brood

Eclairs

Chocoladetaartje met kers

Taartjes met eigen touch

Wentelteefjes 2.0: kaneelfingers

Nieuw Amsterdams hospitalityconcept

Gastvrij Rotterdam in beeld

Storytelling op de 60e BBB

Hotel Des Indes en het Mauritshuis

Pullman Eindhoven heeft eigen chocolade

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Award Kapellerput voor #DeVernieuwing

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Food Inspiration Days in beeld

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Bethaz nieuwe chef patissier Amstelhotel

Rogier Tetteroo wint Gouden Gard

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: