Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt

De meest geteelde zomergroenten in Nederland

30 procent van al het voedsel gaat verloren

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

Accor gaat groenten verbouwen

NH Collection gelanceerd

Eten in het vliegtuig is echt anders

Food Professional Day 2016

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Interview: Over kroegbazen en ondernemers

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Horecabezoeker wil meer groenten

Hotel Oostergoo in zee met Princess

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

AF&BM leert je netwerken

Ken je de Peranakan cuisine al?

Insecten op menukaart Princess

Zakelijk biologisch bestellen

Zoutgehalte in eten daalt in 2013

AF&BM schudt leden waker

Best Western onthult groeistrategie

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Van der Valk lid Euro-Toques

Restaurantgast eet bord niet leeg

Meer groente = meer marge

7 bespaartips voor voedselverspilling

Hotelvakspecial: no waste is een feest

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Hotelstudenten runnen Stayokay Sneek

Nieuwe partner voor AF&BM

Groen, Groener, Groenten!

Eigen bier voor Kapellerput's KABAN

Foodtrends uit Korea: een impressie

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Stenden opent duurzaam hotel in Zuid-Afrika

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Opperste concentratie tijdens halve finale

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

Hotelstudenten winnen amusewedstrijd

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Slow Food Conferentie door hotelstudenten

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Ook viervoeters aan de culinaire beleving

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: