Uitgave

Hotel & Food & Beverage mei 2019

Hotel & Food & Beverage mei 2019

In deze F&B-special van Hospitality Management aandacht voor de topchefs van de toekomst; een dag meelopen op de Cas Spijkers Academie, een diepte-interview met Jan-Paul Kroese, die sinds een halfjaar de scepter zwaait in het Amstel Hotel. Daarnaast bezochten we een cruiseschip waar hotelmanager Hans van Welzen uitgebreid verhaal doet over de F&B-afdeling op zijn schip. Ruim 3000 maaltijden worden er per dag geserveerd. Naast deze interviews lees je nog veel meer in deze boeiende special. 

Vul hier je e-mailadres in om de uitgave te downloaden. Naast deze uitgave ontvang je ook de nieuwsbrieven van Hospitality Management, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
Hospitality Management juni 2019 Hospitality Management juni 2019
Hotel & Food & Beverage mei 2019 Hotel & Food & Beverage mei 2019
Hospitality Management april 2019 Hospitality Management april 2019
Hospitality Management februari 2019 Hospitality Management februari 2019
Hospitality Management december 2018 Hospitality Management december 2018
Hotel & Design 2018 Hotel & Design 2018
Hospitality Management oktober 2018 Hospitality Management oktober 2018
Hospitality Management september 2018 Hospitality Management september 2018
Hospitality Management juni 2018 Hospitality Management juni 2018
Hotel & Food & Beverage mei 2018 Hotel & Food & Beverage mei 2018
Hospitality Management april 2018 Hospitality Management april 2018
Hospitality Management februari 2018 Hospitality Management februari 2018

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: