Hotel Manager

Ga jij Hotel Flora Batava op de kaart zetten?

Op een unieke buitenplaats aan de Vecht, nabij Breukelen, verrijst begin 2021 Hotel Flora Batava, een prachtig boetiek hotel waar historie, natuur en eigentijdse luxe samenkomen.

Hotel Flora Batava bestaat uit een monumentale villa, omgeven door een parkachtige tuin. Op deze bijzonder locatie bevinden zich verder 2 koetshuizen en een theehuis aan het water. Het hotel telt 45 prachtige kamers en suites, restaurant Bloei, een zonnig terras in de tuin, 2 vergaderzalen en een theehuis. De eeuwenoude geschiedenis van de buitenplaats geeft inspiratie tot mooie verhalen. Het is een bijzondere plek waar gasten tot rust komen en genieten, maar ook goed en effectief kunnen vergaderen of werken.

Maak deel uit van het (pré-)openingsteam en breng de buitenplaats weer tot leven. Een unieke en zeer leerzame ervaring in je professionele carrière. Gastvrijheid en proactief inspelen op de wensen van de gasten zit van nature in je en je gaat graag uitdagingen aan. Wij zijn daarom op zoek naar een:

 

HOTEL MANAGER

Wat ga je doen?

Als Hotel Manager ben je verantwoordelijk voor de gehele exploitatie van Hotel Flora Batava en ben je een ‘hands-on’ ondernemer. Je schuwt de werkvloer niet en weet je medewerkers te motiveren door het goede voorbeeld te geven en een prettige werksfeer te creëren. Gastvrijheid zit van nature in je en je hebt oog voor detail. Je bent ook naar externe partijen het visitekaartje van het bedrijf en bent een geboren netwerker. Je herkent commerciële kansen en weet bedrijven/organisaties en gasten aan je te binden. Je maakt afwegingen op basis van gefundeerde kosten/baten analyses en analyseert zonder moeite (financiële) rapportages.

Wie ben jij?

  • Je hebt passie voor boutique hotels.
  • Je hebt ervaring als eindverantwoordelijke in de kleinschalige hotellerie of hebt bij een groot, (internationaal) hotel leiding gegeven aan een Rooms Division en/of Sales & Marketing afdeling; ervaring met een (pre-)opening van een hotel is een pré.
  • Je bent een meewerkend leidinggevende, die je medewerkers de ruimte geeft voor zelfontplooiing.
  • Je hebt oog voor detail en stelt hoge eisen aan kwaliteit van producten en personeel, maar legt ook voor jezelf de lat op uitdagende hoogte.
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je beheerst naast foutloos Nederlands, ook de Engelse en minimaal 1 andere vreemde taal in woord en geschrift.
  • Je bent een goede netwerker en legt makkelijk contact met anderen.
  • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om ook in de weekenden aanwezig te zijn.

Wat bieden wij?

-      Je krijgt een afwisselende baan binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega’s, streeft naar succes en plezier op de werkvloer.

-      Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen en waar nodig verdere scholing te volgen om jezelf te ontwikkelen.

-      We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, personeelskorting op F&B, vrienden- & familiekorting en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekeringen.

-      Salaris passend bij de functie

 

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdagende baan? Solliciteer dan direct door een korte motivatiebrief met je curriculum vitae te sturen naar: werken@florabatava.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge van de Ven via bovenstaand mailadres of bel 06-54397416.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: