Human Resources Coördinator

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Denk je dat deze functie echt iets voor jou is, dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de afdeling Human Resources. Het is een leuke, verantwoordelijke en afwisselende functie waar jouw organisatievaardigheden en creativiteit goed tot zijn recht komen. Als Human Resources Coördinator ben jij het aanspreekpunt voor al het personeel van het Radisson Blu Palace Hotel en het Ibis Styles Haarlem City Hotel. Hoe dat kan? De General Manager is verantwoordelijk voor beide hotels. Veel van de werkzaamheden van beide hotels worden gedaan door de medewerkers van het Radisson Blu Palace Hotel, die een duofunctie vervullen. Dit geldt ook voor personeelszaken!

Geen dag is hetzelfde in deze functie. Alle taken en verantwoordelijkheden van personeelszaken behoren tot jouw werkzaamheden, denk hierbij aan salarisadministratie, het op orde houden van PZ-files, werving en selectie, schrijven van vacatures en het bezoeken van scholen. Verder weet je exact wat er bij medewerkers speelt en handel je hiernaar. Regelmatig ben je op de werkvloer te vinden om het contact met de medewerkers te onderhouden. Medewerkers kunnen altijd terecht bij jou met vragen over hun salaris, hun ontwikkeling, het eventueel volgen van trainingen en natuurlijk alle overige HR-gerelateerde zaken.

Ook ben je verantwoordelijk voor de in-house trainingen voor nieuwe medewerkers en ben je contactpersoon voor arbodienst en UWV. De juiste urenregistratie middels het systeem L1nda maken deel uit van jouw werkzaamheden.

Het draaien van Manager on Duty-diensten in het Radisson Blu Palace Hotel is ook onderdeel van de functie aangezien dit jouw standaard werklocatie is; maar je zult ook regelmatig aanwezig zijn in het Ibis Hotel in Haarlem.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HHS of HRM gerelateerde opleiding of meerdere jaren ervaring in een gelijkwaardige functie;
 • Je hebt affiniteit met de hotellerie;
 • Je bent sociaal- en communicatiefvaardig
 • Je hebt zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel inzetbaar;
 • Eventuele ervaring met Delta van BCS is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een fulltimedienstverband van 40 uur per week met een passend salaris;
 • Reiskostenvergoeding (afhankelijk van woon-werkverkeer)
 • Tegemoetkoming in de kosten van je sportabonnement;
 • Voldoende mogelijkheden tot opleiding en training;
 • Mogelijkheid tot het boeken van staff- en friends & familyrate in Radisson Blu Hotels en Accor hotels over de hele wereld;
 • 85 collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou gered hebben.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Reageer dan snel en word onze nieuwe collega!

Radisson Blu Palace Hotel / Ibis Styles Haarlem City Hotel
t.a.v. Monique Metsemakers
Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk aan Zee

T: + (0) 71 365 30 19
E: personeelszaken@palacehotel.nl

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: