"De langetermijnverwachtingen zijn onverminderd goed"
"Sales is oprecht nieuwsgierig zijn"
Salesmanager anno 2021: van dealmaker naar matchmaker
Marcel van Aelst: een halve eeuw hotelier
Hotelondernemer Sander Hendrix zit niet in de klaagzang
26 jaar geleden in Hospitality Mangement: het Web
Het jaar van Dirk Beljaarts
David Bakker: mijn drie meest memorabele interviews van 2020
Interview Eus Peters: "Retail en horeca hebben elkaar hard nodig"
"Samenwerken versterkt, juist nu"
Familiebedrijven goed voor kwart omzet BV Nederland
Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19
Zussen ontwikkelen en exploiteren Boutique Hotel Beekhuizen in Velp
Interview: ''Gelukkig hebben wij long-stay appartementen''
Zussen wonen tussen de gasten
Jonge Honden: Jan-Willem Buissant brengt topsportmentaliteit naar hotel
De woelige baren van 2020
Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3
Eden Hotels presenteert Claire van Eeghen als COO
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 2
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 1
Jonge Honden: wereldreiziger William Berkhoff landt in Hotel De L'Europe
Jan Taminiau en Patrick Lusink over kleding van hotelpersoneel en stijl
Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef
Creatief ondernemerschap hielp deze hoteliers de zomer door
Mr Jigs geopend tijdens de coronacrisis, maar toch met een goed gevoel
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"
Kansen voor meer directe boekingen
"Anderhalve meter afstand is in de horecakeuken lastig te realiseren"
Roberto Payer interviewt Pieter Elbers
Interview Jan Jansen, hotelier in China: "Anderhalvemetereconomie kennen wij niet"
Jonge Honden: Britt Drent ziet crisistijd als leerschool
Las Hotellas: "Kwaliteit zal nu boven komen drijven"
''We kunnen linnen gegarandeerd virusvrij maken''
Hotelier Gijs Hendrikx: ''Ik betaal huur op basis van bezetting''
Ambities bij hotel blooming in Bergen ''Een Bib Gourmand zou geweldig zijn''
De overlevingskracht van Hotel Steeds aan Zee
Reconstructie: hoe Zeeland op slot ging
Tweesterrenchef Syrco Bakker: "Kijken wat wél mogelijk is"
Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''
Johannes Jacobs: Zuid-Afrikaanse hoteldirecteur in Groningen
"Het anker is los, de vraag is hoe we gaan varen"
“De Amsterdamse hotelmarkt gaat dit nog heel lang voelen”
"Vakantiedagen zijn een groot probleem na de coronacrisis"
"Voor veel bedrijven is het einde oefening zonder extra steun"
"De uitspraken van Klaas Knot waren echt heel dom"
Hotellerie op slot: Vier hoteliers kijken naar de toekomst (deel 2)
Booking.com heeft blijkbaar een machtige lobby in Den Haag
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"
Gevoelig punt: "Misschien moeten werknemers ook wat inleveren"
Overlevingskansen voor je hotel: "Het glipt nu tussen je vingers door"
"De onduidelijkheid vanuit de overheid is vermoeiend"
Oproep: "Leveranciers, denk alsjeblieft mee met ons"
"Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"
Frank Boon, Bookunited: "Wij willen hotels juist zo goed mogelijk helpen"
Jonge Honden: Jozsi-Anne Lieven
"Niet de bank, maar particulieren financieren het hotel"
"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"
Revenue management: hoe werkt dat?
Interview Mieke Veldhuis: "Je verhaal en je merkwaarden moeten kloppen"
Interview met Joachim de Looij, algemeen directeur BUNK hotels
"Een ode aan de natuur waarin concept, interieurontwerp en gastbeleving tot één uniek verhaal samensmelten"
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''
Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"
Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'
HR-specialisten over personeelskrapte, millennials en de WAB
"Hoteliers kijken niet echt naar duurzaamheid"
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''
''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''
Op bezoek bij een unieke B&B op een naturistencamping
Kan Amsterdam 32 miljoen toeristen aan? Jeroen Oskam in gesprek met Dennis Boutkan, PvdA Amsterdam
Camille Oostwegel jr.: ''De WAB kost ons jaarlijks 125.00 euro''
Interview Wytze van den Berg: "Groeien met de BWH Hotel Group"
Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels
Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"
Verslag HotelTech 2019: live-interviews, colleges en keynotes
Interview: De F&B-manager van de toekomst
"In tegenstelling tot sommige ketens is Golden Tulip niet hiërarchisch"
Annemarie van Gaal: "Ook de hotellerie kan nieuwe verdienmodellen aanboren"
Van der Valk-telgen zetten nieuw hotelmerk in de markt
Interview Maya Meijer: hotelplannen rondom Paleis Soestdijk
''Je gasten voelen het als jouw medewerkers hun werk 'moeten' doen"
Wethouder Verschuure (Utrecht): "We staan in principe geen nieuwe hotels meer toe"
Interview oprichters Social Deal: ''Verschillende hotelketens zijn klant van ons''
Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie
Portret: F&B Manager Luuk Rijnders
Afscheidsinterview Hans Vugts, Hotel Casa Amsterdam
Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"
Interview: Hans van Welzen is hotelmanager op een cruiseschip
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Dit wordt een waarschuwing"
"In ons hotel liggen er boterhamzakjes klaar voor de gasten"
Jan-Paul Kroese, Amstel Hotel: "De concurrentie is heviger dan toen"
AVG in jouw hotel: "Let op de bewaartermijn voor persoonsgegevens"
Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie
Interview: BUNK Hotels geeft het Nederlandse hotellandschap extra glans
Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''
Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien
Suzanne Oxenaar en Igor Sancisi: "Eén hotel in 28 huisjes"
Bouke Weber, Hotel Groep Texel: “We doen ruim 100.000 overnachtingen per jaar”
Interview Tom en Mirjam Espinosa, Hotels V en The Lobby
Interview Karin Meyn & Christine Boland over interior design in hotels
"Ook jij kunt een hogere bezettingsgraad realiseren door e-mailmarketing"
Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"
Zo ga je om met bedrijfskleding in je hotel
Interview Hotel In het huis van Deventer: "Hier geen tv's op de kamer"
Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster
Hotel Derlon doet het goed op social media, en dit is waarom dat zo is
Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''
Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma
Jacob Jan Boerma: "Een restaurant in een Amsterdams hotel, dat was mijn droom"
Arlette Gilbert: ''Misschien gaat Bilderberg straks wel internationaal''
Topchef Raymond Blanc over duurzaamheid: "Het gaat een grotere rol spelen dan ooit"
Etiquette-misser: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt''
Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"
Rondetafelgesprek met hotelschooldirecteuren
Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''
Interview Maik Willems, Bastion Hotels: Altijd en overal hetzelfde
Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend
Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn
Interview Maison Montgrand: de droom van Gersende
Interview Gunay en Atilay Uslu: "We hebben nu al bijna 10.000 bedden"
Alle interviews van 2018 op een rijtje
Interview: "Mama Shelter heeft geen doelgroep"
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht
Interview: vierde nhow geopend in Marseille
Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?
Bas Tolmeijer: “Wij zijn geen OTA, maar een Netflix voor hotelkamers”
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?
Het dessert, daar kun je meer mee doen
Interview Bart Reints Bok, directeur Charme Hotels
Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk
Interview Hotel Miss Blanche: Hotelgasten met hun eigen voordeur
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"
'''Wij ontvangen 80.000 bemanningsleden per jaar''
Exclusief interview Michael Levie: ''Je zou ons kunnen zien als de Tesla van de hotellerie''
Interview: Jorg Lammers, man van de wereld met Achterhoekse roots
Interview: Hotel Abrona in Oudewater koppelt zorg aan hospitality
Interview Harry en Jennifer Westers, WestCord Hotels: "Wij spelen onze eigen wedstrijd"
Interview Odyssey Hotel Group: "Wij zijn de snelst groeiende hotelexploitant"
Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels
Visma Software is hoofdsponsor van HotelTech 2018
Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
Interview: "Altijd wordt de kerel maar weer de baas in het hotel"
Interview Henrike Lobbes: "Hampshire is springlevend"
Deze vrienden zijn groot geworden in de appartementenverhuur
Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?
Interview: thee wordt steeds belangrijker
Pacelle van Goethem: “Ik wil dat mensen met goede ideeën gehoord worden”
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem
Elisa de Groot: “Van evenwicht wordt iedereen gelukkiger”
Vreneli Stadelmaier: “Ik wil vrouwen inspireren hun carrière een boost te geven”
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''
Hotelier kiest vaker voor wellness
Karin van den Berg, GM Hilton Rotterdam: "Ik geloof niet in het glazen plafond"
Alfred Bree: “Onze omzetten werden bijna gehalveerd”
Baron bouwt hotel op landgoed
''In een familiehotel doe je alles zelf"
Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?
Interview: "Veel hotelgasten zijn ketenmoe"
Revenue management: jongleren met prijzen voor de hoogste omzet
Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving
Interview Bernard Lensink: ''Ik onderneem met andermans geld''
Eden Hotels; een keten die geen keten is
Op zoek naar 160 nieuwe personeelsleden
Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’
De Weekendselectie: Best Western, Krakau en HotelTech
Interview Wytze van den Berg: 'Best Western rendeert in de Randstad'
Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!
De Weekendselectie: Opening hotel, afstudeeropdracht en hotel manager gezocht
Krakau Special: “Oud en nieuw komen hier samen”
Video: André Aaij over nieuw hotel
De Weekendselectie: Luxe appartementen, terugblik HotelTech en BETER
Krakau Special: “Eigenlijk zijn we geen hotel”
Interview: Diemens kantoorpand wordt hotel
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol
Krakau Special: "Wij hebben een reputatie hoog te houden"
Hotel & Design: De Krakau Special
De Weekendselectie: Duurzame hotels, hoteltrends en happy end
Interview: 'Hotelgasten willen duurzame hotels'
De Weekendselectie: Pillows, brandvrij hotel en vrije tijd
Interview: Rogier Braakman wil met Pillows Europa veroveren
HotelTech 2017: Hotels en de blockchain
De Weekendselectie: Terreur, brand en brand!
Hotelinnovatie: 'Online veiligheid begint tussen de oren'
Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp
De Weekendselectie: Wild, payrolling en overtreding fusieregels
Hospitality Management: Hotel op de Veluwe, Pillows en alles over HotelTech 2017
De weekendselectie: Droomhotel, digitale revolutie en zelfsturende teams
Interview Lucas Drewes (easyHotel): "Weg met de hiërarchie"
De Weekendselectie: Rustiek Drenthe, vernieuwd Golden Tulip Hotel en watten
Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt
Golden Tulip Weert richt zich op millennials
HotelTech 2017: ‘We zijn meer dan ooit een kind van onze eigen generatie’
De Weekendselectie: Energiebesparen, NH Hotels en een onstuimig huwelijk
Interview: Maarten Markus, NH Hotel Group
De Weekendselectie: Linnengoed, hotelstrategie en sleutelbedrijven
Interview: "Wij maken van Airbnb een hotel"
HotelTech 2017. Brechtje de Leij: “Maak je klaar voor mobile only”
Hospitality Management: Maarten Markus (NH Hotel Group), energie besparen en Iamb&b
Interview Max van der Valk: 'We willen meer bieden dan alleen de hotelfunctie'
Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'
Interview: Mariëlle van der Hilst-de Haas leidt Hotel Corona 21e eeuw binnen
De Weekendselectie: Ambities, krakers en zwemmers
Video: Oostwegel Collection viert opening St. Gerlach Paviljoen
Weekendselectie: Opening, restaurant revenue en CO2-neutraal hotel
Weekendselectie: Hotelvastgoed, culinaire top en groentetips
Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top
Gemiste kansen in restaurant revenue management
Martin van Bourgonje, Merlet, over bitterballen en sultans
Populariteit van culinaire arrangementen neemt toe
Weekendselectie: Nieuwe generatie, Kaatje bij de Sluis en hotelinnovatie
Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather
Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
The next generation in hospitality?
Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"
Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer
Video: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top
De weekendselectie: Fotografie, Onno Kokmeijer en hotelkeukens
Interview NBTC: 'Focus je eens op Duitsers in plaats van op Chinezen'
Speciaal geselecteerd voor het weekend
Interview: Paul Westra & Hans Pieters, Utrecht City Hotels
Download de nieuwste Hospitality Management
Video: Stemmen in het hotel
Léon Dijkstra: 'We willen niet de V&D van de hotellerie worden'
Revenue managers over hun waarde voor het hotel
Nieuwe directeur zet Hotel Theater Figi op stelten
Interview Erwin Storm, Nederlands Kampioenschap Biertappen: waar let de jury op?
Interview Gijs Hendrikx, Theaterhotel Venlo: Ik heb nog geen nacht wakker gelegen
Hospitality Management 25 jaar, Hotel de l'Europe: Overleg is het halve werk
Gewoon deurdonderen
Interview Van der Valk Hotel Assen: Vreemde eend in de bijt
Interview: Het laatste christelijke hotel van Nederland gaat sluiten
De nieuwe Europese Hotelclassificatie
Spraakmakende interviews uit de 25-jarige geschiedenis van Hospitality Management
Interview: een vakantiepark is net een hotel
Hospitality Management 25 jaar: Bestaansrecht Food & Beverage Manager ter discussie (1992)
Interview: het hotel is de groeiparel van het bedrijf
‘Er zit veel verschil tussen de gast in de stad en de gast in het dorp’
Interview: slapen in een industriële ruïne
Interview: Gönül Uyanik, Generator Hostel Amsterdam
Hospitality Management 25 jaar, Ewout Cassee: 'Het was een chaos' (1999)
Hospitality Management 25 jaar: de 'grote drie' worden nog groter (2000)
Interview Jan Roersma, CSMART Hotel
Blauwe eieren en noodle cookers
Met en zonder zadel
Paul Hennessy stapt op bij Priceline
Breed F&B-aanbod kan een nadeel zijn
"Hospitality is plezier maken"
Hospitality Management 25 jaar: Hans van Spronsen âIk werd adjunct-directeur van een jeugdherberg"
Blue Collar Hotel: een ode aan de gewone man
Een F&B-onderneming waar je van kunt leren
Chris Luken verkoopt Fletcher Hotels
Hospitality Management 25 jaar: Hans van der Kooij "Momenteel zit KHN in een transitiefase"
Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage
Hospitality Management 25 jaar: interview Etienne Verkerk
Hotelrobot in dienst bij hotels Hampshire
Hospitality Management 25 jaar: interview Giovanni van Eijl
Download nu: de nieuwste Hospitality Management!
Rabobank: Gastvrij personeel verdient zich terug
Unieke denkkracht in elke ruimte
Hospitality Management 25 jaar: Hotel van de Toekomst
Alles is bevochten, maar zonder plan de campagne
Download gratis de nieuwe uitgave van Hospitality Management
Wie neemt Hotel de Zwaan over?
CityHub wint Innovation Award
De 10 best gelezen artikelen van 2015
Interview: Meininger Hotel Berlin Mitte (video)
Interview: East Seven Berlin Hostel (video)
Video: Meininger Hotel Berlin Mitte
Video: Adlon Kempinski Hotel Berlin
Video: Michelberger Hotel Berlin
Sprekersprogramma HotelTech bekend!
Op zoek naar gastvrij talent
Lekker lezen: de oktobereditie!
Interview: Over kroegbazen en ondernemers
Exclusief interview Gillian Tans, COO Booking.com
Weekendtip: de nieuwe Hospitality Management!
VIDEO: Interview Peet Hofmans
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht
LGB: De boekaniers uit het diepe zuiden
De nieuwe Hospitality Management!
De nieuwe gasthoofdredacteur is...
Gratis: de nieuwe Hospitality Management!
Documentaire over Château St. Gerlach
Interview Dries van der Vossen: “De vent maakt de tent”
Bobby van Galen F&B Professional of the Year
Wie nomineer jij als F & B professional?
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014
Sam Nazarian: de tsaar van Sin City
Guy Fieri runt uniek hotelrestaurant Vegas
AF&BM: de vijf genomineerden
Aanmelden HotelTech kan tot vrijdag!
Lezing en white paper over wetswijzigingen
Wings Hotel doet het anders
Opeens een viaduct op tien meter van je hotel
Hotelier Privé: Rogier Braakman
Zoektocht naar grootste culinaire talent
Crowdfunding populair onder horeca
“Ik boek 1000 overnachtingen per maand”
Drie vrouwelijke GM's aan het woord
Caro van Eekelen onderzoekt nieuw leiderschap in andere branches
Hotelier Privé: Dirk Beljaarts
Interview: "Misschien moet Mercure wat minder soft worden"
Dubbelgesprek: Jeanne Bakker en Michael Levie
Interview: Blooming Hotel & Het Hof, Bergen
Star Lodge Hotel in Utrecht doet het helemaal anders
De ‘revival’ van de bittergarnituur
Interview Ton Banus van hotel Corps de Garde in Groningen:
“F&b brengt reuring in de tent”
Interview Raoul Bijlmakers (Chef de Cuisine) van Het Arresthuis in Roermond
Lars van Galen: “We zijn van alle markten thuis”
Jef Schuur van Hotel Restaurant Bij Jef: “Bij ons is één en één drie”
Interview: Lange Jan Hotel, Amersfoort
Interview: Landgoed Zonheuvel, Doorn
Caro van Eekelen is de baas, voor even dan...
Online Marketing Coördinator gezocht
Update: Sandton onder vuur
Accijns veel te hoog
Exclusief: Booking.com aan het woord
Bezettingsgraad nekt Hotel Woodbrooke
Ook Art & Woonhotel Rotterdam failliet
''De crisis heeft elke ondernemer wakker geschud''
Holiday Inn Express hotels Amsterdam in de prijzen
Interview: Hotel van Dijk
Stel uw persoonlijke vraag aan Michelin!
Lucas Petit: pleister was groot genoeg
Hoe 5 miljoen euro schroot een hotelboot van 257 miljoen werd
Een prijsvechter voor een 'aktetasreiziger'
Art Hotel decor van intriges na faillissement
Bij Jef; “Weg met de afvinkcultuur”
Faillissement Art Hotel Eindhoven
Opvolger Woltering bij The Grand is er
Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers
Meer groente = meer marge
Interview: Hotel 't Holt
Sergio Herman stopt met Oud Sluis
Interview: Art Hotel Rotterdam
Interview: Hotel 't Lansink
Gast wil niet betalen voor kraanwater
Themamaand Horeca & Financiën
Hotel- en Leisuregroep Zuid-Nederland: "We moeten een beetje oorlog voeren'"
Hotelier privé – Marcel Romein
Koken met een legerrantsoen
Park Plaza Vondelpark; "Eerst ruiken, proeven en voelen"
Hotelier privé: Marieke Lamberts
Moshik Roth behoudt twee sterren
Heeft u een vraag voor Michelin?
Nieuwste uitgave van Hospitality Management online
Exclusief interview met Maik Willems
Interview: Bastion Hotel Groep
Parijs hotel weigert gasten uit China
"Wij draaien het best in moeilijke tijden"
Bastion Hotel Groep: traditionele bedrijfsvoering en heldere strategie
“Wij zien veel kansen op de markt voor select service hotels”
Hotelier privé: Jolijn Zeeuwen
Frieslandhotel Weidumerhout; Jimme Binne Tige Wolkom
Martin Lindelauf is er weer!
Holiday Inn Express Utrecht open
Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management
Landgoed Wolfslaar; Meesterlijk goed met kleine kaart
Woodbroke Hotel; De oudste is weer eigentijds
Al Habtoor koopt luxehotel in Boedapest
Suitehotel Restaurant Posthoorn: eigenlijk geen hotel
V(r)aag
Haike Blaauw nieuwe baas GT China
Willem-Jan van den Dijssel: Allergisch voor managers die enkel op de winkel passen
Martin Lindelauf naar RezExchange
Blog Shima Zeroual (9/12)
Landgoed de Horst: Kamer, kunst en koffer
Bedrijfschap Horeca over nieuw programma
Vraag is aanbod op contra-reserveringssite
De Kromme Dissel - die ster is in marmer gebeiteld
Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af
Nieuwe gm voor Postillion Utrecht Bunnik
Speeddaten voor een job tijdens HotelloTOP
Blog Shima Zeroual (7/12)
Postillion Utrecht Bunnik: Van alle markten thuis
Martin Lindelauf: Detail, detail en nog eens detail!
Boekenserie over loopbaan Kranenborg
Blog Shima Zeroual (6/12)
Heb je een vraag voor Martin Lindelauf?
Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10
Hostellerie Vangaelen, Heeze: Dichtbij de sterren
Blog Shima Zeroual (4/12)
Democratisch de schouders eronder
Alle aandelen Hampshire naar Eden
Dagboek 6 Mary K: Het eind is in zicht
QL Golf nieuwste initiatief Quality Lodgings
De kracht van eventmanagement
Galant Hotel Beekhuizen 'Zullen we even zittend inchecken?'
Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn
Onderwijsdebat: Opleiden of afglijden?
Hotel Restaurant Oud London; De toekomst heeft oude wortels
De Zwaan F&B Professional of the year
Interview Chris Luken: "Eind 2008 wist ik het écht even niet meer"
De vliegende hotelier wacht op vliegtuigen
Zorg en werk in openbare ruimtes
"Het zijn nu eenmaal unieke hotels"
Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel
The Dylan populairste hotel huwelijksnacht
Hotel Restauran Carpe Diem, Zeddam: wij zijn sfeerverkopers
De hotelclassificatie ter discussie gesteld
Huize Nijhof beste b&b van Nederland 2010
Court Hotel, Utrecht: In verzekerde bewaring
O Mundo: Modern concept met een vleugje verleden
Sterker de toekomst in
TripAdvisor niet alleen voor consument
Wij varen onze eigen koers
Nooit een dag geen zin
Stel uw vraag aan Haike Blaauw
Restaurant en Hotel De Beukenhof, Oegstgeest
Het landschap naar binnen gebracht
'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'
Erve Hulsbeek, Oldenzaal: Gewoon afgaan op je buikgevoel
Zenden, Maastricht: Zelfde benadering en inzet, andere verpakking
“Een onconventioneel ontwerp is leuker”
Michelin, de kroket en de crisis
ACCOR Hospitality; Sterk op alle serviceniveaus
De Leygraaf: Breed aanbod, Brabantse sfeer
Kantoren Golden Tulip terug naar Amersfoort?
De Van der Most Groep
Interview: Een predikant als leek in de hotellerie
Hof van Holland; de kracht van het verleden
Hotel Restaurant Jules: Lofzang op moeder aarde
Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond
Hotel-Restaurant-Serre De Vrouwe van Stavoren
Hajé Shops Hotels en Restaurants
F&B in Rotterdam: het beste wat de zee te bieden heeft
Hotel Astra; Gasten zijn geen nummers
Interview: Bliss Hotel, Breda
Interview: De Vrienden van Jacob, Santpoort-Noord
Meer dan een designhotel: Suitehotel Pincoffs
Herberg de Waard van Ternaard: designhotel timmert stevig aan de weg
Okura Hotels & Resorts: 'Wij blijven investeren'
Hotel-Café-Restaurant Hoffmann's Vertellingen
Carlton Hotel Collection: ''Je kunt maar één biefstuk per dag eten''
De Groene Watertuinen: niveau Amstel Hotel, maar zonder de sterren
Grand Hotel Karel V, Utrecht: gemotiveerd op smaak en gastvrijheid
Hilton mikt ook op Groningen
Hotel Restaurant De Roskam, Gorssel
Hotel Landgoed Het Roode Koper: ''Je moet in één dag het verschil maken''
Hampshire Hospitality & Leisure: Sterke ontwikkeling en in balans
Trivium Hotel & Spa, Etten-Leur: geen fluisterrestaurant
Lucas Petit (Hoscom BV): verscheidenheid als hoogste gebod
Interview Hotel Restaurant De Zon, Oosterwolde (Fr)
Renaissance Amsterdam Hotel: geen selling point, maar human point
De veranderende rol van de chef-kok
Restaurant & Hotel Bi'j de Watermölle: kabbelend water heeft geen sleur
Ewout Hoogendoorn, Horwath HTL
Hotel Epping Wie wil er nog een lounge?
Hotel & Congrescentrum De Reehorst
Peter Verhoeven: Nederland is belangrijk voor Accor
Hotel Mitland, Utrecht Achter het fort zit men veilig
Hotel 't Anker / Gasterij Mierle Dicht bij huis blijven
NH Jan Tabak, Bussum De kost gaat voor de baat uit
Landgoed Het Huis te Eerbeek: Traditie, getoetst aan het heden
Robert Kranenborg, patron cuisinier; 'Ik zou zo weer voor een hotel kiezen'
Hans van Spronsen; Anders denken, anders doen
Brabants gezellig in het zicht van Zeeland
Stayokay goed op weg
Hoteldokters met grootse plannen
Een groeivisie zonder 'targets'
De zachte waarde kun je niet vermarkten
Ook de dingen die niet hoeven
Een eenling met zes kamers
Stenen, exploitatie, waardecreatie en een merk
We laten gewoon de dingen gebeuren
Een hotel als paradepaardje
De aandeelhouders zijn overtuigd
Hoe sterk is de eenzame fietser?
De hotelbar is op sterven na dood
Quality Lodgings: charming by nature
Interview: kinderen aan de lijn
Hugo Loundon eerste winnaar Young Captain Award
Golden Tulip: veel sterker dan gedacht
Interview: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee
Claus Company: saamhorigheid en samenspel
Des Indes: de feniks is herrezen
Interview: Hostellerie De Hamert, Wellerlooi
Chris Luken: hotelmagnaat in wording
Huisdieren in het hotel: Cave canem!
Is de F&B-manager de general manager van de toekomst?
Hotel Epping gebrand op veiligheid
Romantik Hotels & Restaurants: 'Kein Heilmittel für gutes Geschäft'
Wel slapen, maar waarom niet eten in een hotel?
Hotel de Tolkamer, Restaurant Villa Copera
Bilderberg Résidence Vinkeveen: De concurrentie een vleugelslag voor
HCC-hotelgroep; een goede opleiding is het halve werk
Golden Tulip Paterswolde: Wie verwacht nou dat er zoiets staat in …
Uitstekende waardering voor Hospitalilty Management
Park Plaza Hotels & Resorts : sterk met een buigzaam concept
Best Western Hotel Baars, Harderwijk: Een maatje groter
The College Hotel, Amsterdam; Favoriete hotel in wording
De Tovenaarsberg: Het echte verpozen
Bilderberg Landgoed Lauswolt: Een vreemde eend in de bijt
Châteauhotel de Havixhorst : De lange adem van wezenlijke waarden
Hotel Restaurant De Fortuna: Gewoon met wat geluk
NH Hotels: Met de durf om af te wijken
Eten van twee walletjes
Interview Adriaan Grandia, Hotel de l'Europe
‘Over tien jaar bestaat de naam Dorint wellicht niet meer’
De 'hotelbonvent' gaat voor 25 Fletcher-hotels
Roberto Payer; “Een Italiaan onder een vrouw; dat gebeurt niet.”
Holland Inn, Hotels Leren omgaan met groei
De Hoofdige Boer, Almen; Eten met het stempel van de streek
Hostelmarkt sterk in opkomst
Hotel met de bijbel
Zichtbaar voor de gasten
Verlost van oubollig imago
Hotel de Zwaan, Delden: Niets verkopen waar je niet achter staat
Etienne Verkerk: "Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten"
‘Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten'
Kleine attenties, grote beleving
Hotel De Kroon wil vooral gewoon doen
Hotelformule: Hotel-Restaurant Nieuw Minerva
Hotel-restaurant Ie-Sicht: verstilde belevenis aan de waterkant
Interview Marcel van Aelst: een Westerse blik in de Japanse keuken
Michael Levie en Sander Allegro filosoferen over de functie van F&B
Bekijk het maar met die sterren
Welcome Hotels richt de blik op Nederland
Michel Geurts van Hotel Inntel: groeien met geduld en afgedwongen geluk
Van der Valk Hotel Tiel wil een beetje rebels zijn
De Koperen Hoogte: draaien op niveau
Ewout Hoogendoorn, de krachten gebundeld
Smullen met een schitterend uitzicht
Huiselijke gezelligheid voor de zakelijke klant
Wel groeien, maar niet ongebreideld
Nooit narigheid in het rustieke Ruurlo
Op eigen kracht vooruit
NJHC-directeur Karina Schilte; Echte hotels zullen het nooit worden
De Verleiding des Vleesches
Grand Hotel Opduin, De Koog. Texel ten voeten uit
Onderzoek moet softwarebedrijven prikkelen
Bedden testen met Pamela
Het ‘survivalweekend’ van De Uitkijk
Campanile: Frans getinte gastvrijheid zonder franje
Hotel-restaurant Holiday Inn Eindhoven: service is... een biefstuk van acht ons
Vijf jaar Hans van Spronsen
Hotel en Congrescentrum Belmont: vuur en bloed, maar geen wijn
Uitbreidingsplannen hôtelier afgewezen: geen gezichtsverlies voor Schiermonnikoog
Eigenaar AHM bouwt en bedenkt, bedrijfsdirecteur exploiteert en verkoopt
Herberg De Gouden Leeuw
Hercules als hotelier
Hoe een vestingstad gastvrij kan zijn
Hotel Mercure Lelystad: eindelijk de wind mee
Dick Vollenga: hotelman in hart en nieren
Amrâth Hôtels: de passie van meester Van Eijl
Het maakt wel uit of je in West- of Oost-Nederland zit
Hotel ‘t Wapen van Harmelen, vooral de meisjes zijn erg leuk
Mastbosch Hotel (Breda): je moet het durven laten gebeuren
De hotelier moet kleur bekennen
Gastvrijheid dreigt een bulkproduct te worden
Symbiose van logement en restaurant
De ‘grote drie’ groeien nog groter
Hotel De Admiraal: waarin een klein hotel groot kan zijn
Hotel-restaurant Stad en Land, Alkmaar: eten zoals bij moeder thuis
Toverk(n)ollenpuree en heksenspinsel
De lange strijd van Carpentier Alting: Vlietland als de Rivièra van de Randstad
Een eenvoudige filosofie: gewoon je best doen
De technologie en de menselijke oerkracht
Een mijnwerkerszoon verovert de beau monde
Het aantal toeristen zegt niet zo veel
Iedereen vrijt met iedereen
Geen 'par excellence' voor de parlementariër
Waar werd oprechter trouw...
Routine? Niet op dit niveau!
Horecava 1996 voedt Exposanten èn Bezoekers op
Uniciteit versus Vervaging
Twee keer per week alle hotelupdates