Interview: ''Gelukkig hebben wij long-stay appartementen''

Jonge Honden: Jan-Willem Buissant brengt topsportmentaliteit naar hotel

De woelige baren van 2020

Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Eden Hotels presenteert Claire van Eeghen als COO

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 2

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 1

Jonge Honden: wereldreiziger William Berkhoff landt in Hotel De L'Europe

Jan Taminiau en Patrick Lusink over kleding van hotelpersoneel en stijl 

Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef

Creatief ondernemerschap hielp deze hoteliers de zomer door

Mr Jigs geopend tijdens de coronacrisis, maar toch met een goed gevoel

Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Kansen voor meer directe boekingen

"Anderhalve meter afstand is in de horecakeuken lastig te realiseren"

Roberto Payer interviewt Pieter Elbers

Interview Jan Jansen, hotelier in China: "Anderhalvemetereconomie kennen wij niet"

Jonge Honden: Britt Drent ziet crisistijd als leerschool

Las Hotellas: "Kwaliteit zal nu boven komen drijven"

''We kunnen linnen gegarandeerd virusvrij maken''

Hotelier Gijs Hendrikx: ''Ik betaal huur op basis van bezetting''

Ambities bij hotel blooming in Bergen ''Een Bib Gourmand zou geweldig zijn''

De overlevingskracht van Hotel Steeds aan Zee

Reconstructie: hoe Zeeland op slot ging

Tweesterrenchef Syrco Bakker: "Kijken wat wél mogelijk is"

Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''

Johannes Jacobs: Zuid-Afrikaanse hoteldirecteur in Groningen

"Het anker is los, de vraag is hoe we gaan varen"

“De Amsterdamse hotelmarkt gaat dit nog heel lang voelen”

"Vakantiedagen zijn een groot probleem na de coronacrisis"

"Voor veel bedrijven is het einde oefening zonder extra steun"

"De uitspraken van Klaas Knot waren echt heel dom"

Hotellerie op slot: Vier hoteliers kijken naar de toekomst (deel 2)

Booking.com heeft blijkbaar een machtige lobby in Den Haag

"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Gevoelig punt: "Misschien moeten werknemers ook wat inleveren"

Overlevingskansen voor je hotel: "Het glipt nu tussen je vingers door"

"De onduidelijkheid vanuit de overheid is vermoeiend"

Oproep: "Leveranciers, denk alsjeblieft mee met ons"

"Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"

Frank Boon, Bookunited: "Wij willen hotels juist zo goed mogelijk helpen"

Jonge Honden: Jozsi-Anne Lieven

"Niet de bank, maar particulieren financieren het hotel"

"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"

Revenue management: hoe werkt dat?

Interview Mieke Veldhuis: "Je verhaal en je merkwaarden moeten kloppen"

Interview met Joachim de Looij, algemeen directeur BUNK hotels

"Een ode aan de natuur waarin concept, interieurontwerp en gastbeleving tot één uniek verhaal samensmelten"

Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'

HR-specialisten over personeelskrapte, millennials en de WAB

"Hoteliers kijken niet echt naar duurzaamheid"

Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''

Op bezoek bij een unieke B&B op een naturistencamping

Kan Amsterdam 32 miljoen toeristen aan? Jeroen Oskam in gesprek met Dennis Boutkan, PvdA Amsterdam

Camille Oostwegel jr.: ''De WAB kost ons jaarlijks 125.00 euro''

Interview Wytze van den Berg: "Groeien met de BWH Hotel Group"

Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels

Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Verslag HotelTech 2019: live-interviews, colleges en keynotes

Interview: De F&B-manager van de toekomst

"In tegenstelling tot sommige ketens is Golden Tulip niet hiërarchisch"

Annemarie van Gaal: "Ook de hotellerie kan nieuwe verdienmodellen aanboren"

Van der Valk-telgen zetten nieuw hotelmerk in de markt

Interview Maya Meijer: hotelplannen rondom Paleis Soestdijk

''Je gasten voelen het als jouw medewerkers hun werk 'moeten' doen"

Wethouder Verschuure (Utrecht): "We staan in principe geen nieuwe hotels meer toe"

Interview oprichters Social Deal: ''Verschillende hotelketens zijn klant van ons''

Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie

Portret: F&B Manager Luuk Rijnders

Afscheidsinterview Hans Vugts, Hotel Casa Amsterdam

Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"

Interview: Hans van Welzen is hotelmanager op een cruiseschip

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Dit wordt een waarschuwing"

"In ons hotel liggen er boterhamzakjes klaar voor de gasten"

Jan-Paul Kroese, Amstel Hotel: "De concurrentie is heviger dan toen"

AVG in jouw hotel: "Let op de bewaartermijn voor persoonsgegevens"

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Interview: BUNK Hotels geeft het Nederlandse hotellandschap extra glans

Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''

Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien

Suzanne Oxenaar en Igor Sancisi: "Eén hotel in 28 huisjes"

Bouke Weber, Hotel Groep Texel: “We doen ruim 100.000 overnachtingen per jaar”

Interview Tom en Mirjam Espinosa, Hotels V en The Lobby

Interview Karin Meyn & Christine Boland over interior design in hotels

"Ook jij kunt een hogere bezettingsgraad realiseren door e-mailmarketing"

Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Zo ga je om met bedrijfskleding in je hotel

Interview Hotel In het huis van Deventer: "Hier geen tv's op de kamer"

Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"

Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

Hotel Derlon doet het goed op social media, en dit is waarom dat zo is

Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''

Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma

Jacob Jan Boerma: "Een restaurant in een Amsterdams hotel, dat was mijn droom"

Arlette Gilbert: ''Misschien gaat Bilderberg straks wel internationaal''

Topchef Raymond Blanc over duurzaamheid: "Het gaat een grotere rol spelen dan ooit"

Etiquette-misser: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Rondetafelgesprek met hotelschooldirecteuren

Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Interview Maik Willems, Bastion Hotels: Altijd en overal hetzelfde

Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend

Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn

Interview Maison Montgrand: de droom van Gersende

Interview Gunay en Atilay Uslu: "We hebben nu al bijna 10.000 bedden"

Alle interviews van 2018 op een rijtje

Interview: "Mama Shelter heeft geen doelgroep"

Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Interview: vierde nhow geopend in Marseille

Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?

Bas Tolmeijer: “Wij zijn geen OTA, maar een Netflix voor hotelkamers”

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

Het dessert, daar kun je meer mee doen

Interview Bart Reints Bok, directeur Charme Hotels

Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk

Interview Hotel Miss Blanche: Hotelgasten met hun eigen voordeur

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"

'''Wij ontvangen 80.000 bemanningsleden per jaar''

Exclusief interview Michael Levie: ''Je zou ons kunnen zien als de Tesla van de hotellerie''

Interview: Jorg Lammers, man van de wereld met Achterhoekse roots

Interview: Hotel Abrona in Oudewater koppelt zorg aan hospitality

Interview Harry en Jennifer Westers, WestCord Hotels: "Wij spelen onze eigen wedstrijd"

Interview Odyssey Hotel Group: "Wij zijn de snelst groeiende hotelexploitant"

Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels

Visma Software is hoofdsponsor van HotelTech 2018

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Interview: "Altijd wordt de kerel maar weer de baas in het hotel"

Interview Henrike Lobbes: "Hampshire is springlevend"

Deze vrienden zijn groot geworden in de appartementenverhuur

Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?

Interview: thee wordt steeds belangrijker

Pacelle van Goethem: “Ik wil dat mensen met goede ideeën gehoord worden”

Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

Elisa de Groot: “Van evenwicht wordt iedereen gelukkiger”

Vreneli Stadelmaier: “Ik wil vrouwen inspireren hun carrière een boost te geven”

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Hotelier kiest vaker voor wellness

Karin van den Berg, GM Hilton Rotterdam: "Ik geloof niet in het glazen plafond"

Alfred Bree: “Onze omzetten werden bijna gehalveerd”

Baron bouwt hotel op landgoed

''In een familiehotel doe je alles zelf"

Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?

Interview: "Veel hotelgasten zijn ketenmoe"

Revenue management: jongleren met prijzen voor de hoogste omzet

Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving

Interview Bernard Lensink: ''Ik onderneem met andermans geld''

Eden Hotels; een keten die geen keten is

Op zoek naar 160 nieuwe personeelsleden

Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’

De Weekendselectie: Best Western, Krakau en HotelTech

Interview Wytze van den Berg: 'Best Western rendeert in de Randstad'

Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

De Weekendselectie: Opening hotel, afstudeeropdracht en hotel manager gezocht

Krakau Special: “Oud en nieuw komen hier samen”

Video: André Aaij over nieuw hotel

De Weekendselectie: Luxe appartementen, terugblik HotelTech en BETER

Interview: Diemens kantoorpand wordt hotel

Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Krakau Special: "Wij hebben een reputatie hoog te houden"

Hotel & Design: De Krakau Special

De Weekendselectie: Duurzame hotels, hoteltrends en happy end

Interview: 'Hotelgasten willen duurzame hotels'

De Weekendselectie: Pillows, brandvrij hotel en vrije tijd

Interview: Rogier Braakman wil met Pillows Europa veroveren

HotelTech 2017: Hotels en de blockchain

De Weekendselectie: Terreur, brand en brand!

Hotelinnovatie: 'Online veiligheid begint tussen de oren'

Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp

De Weekendselectie: Wild, payrolling en overtreding fusieregels

Hospitality Management: Hotel op de Veluwe, Pillows en alles over HotelTech 2017

De weekendselectie: Droomhotel, digitale revolutie en zelfsturende teams

Interview Lucas Drewes (easyHotel): "Weg met de hiërarchie"

De Weekendselectie: Rustiek Drenthe, vernieuwd Golden Tulip Hotel en watten

Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt

Golden Tulip Weert richt zich op millennials

HotelTech 2017: ‘We zijn meer dan ooit een kind van onze eigen generatie’

De Weekendselectie: Energiebesparen, NH Hotels en een onstuimig huwelijk

Interview: Maarten Markus, NH Hotel Group

De Weekendselectie: Linnengoed, hotelstrategie en sleutelbedrijven

Interview: "Wij maken van Airbnb een hotel"

HotelTech 2017. Brechtje de Leij: “Maak je klaar voor mobile only”

Hospitality Management: Maarten Markus (NH Hotel Group), energie besparen en Iamb&b

Interview Max van der Valk: 'We willen meer bieden dan alleen de hotelfunctie'

Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'

Interview: Mariëlle van der Hilst-de Haas leidt Hotel Corona 21e eeuw binnen

De Weekendselectie: Ambities, krakers en zwemmers

Video: Oostwegel Collection viert opening St. Gerlach Paviljoen

Weekendselectie: Opening, restaurant revenue en CO2-neutraal hotel

Weekendselectie: Hotelvastgoed, culinaire top en groentetips

Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Martin van Bourgonje, Merlet, over bitterballen en sultans

Populariteit van culinaire arrangementen neemt toe

Weekendselectie: Nieuwe generatie, Kaatje bij de Sluis en hotelinnovatie

Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather

Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

The next generation in hospitality?

Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"

Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer

Video: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top

De weekendselectie: Fotografie, Onno Kokmeijer en hotelkeukens

Interview NBTC: 'Focus je eens op Duitsers in plaats van op Chinezen'

Speciaal geselecteerd voor het weekend

Interview: Paul Westra & Hans Pieters, Utrecht City Hotels

Download de nieuwste Hospitality Management

Video: Stemmen in het hotel

Léon Dijkstra: 'We willen niet de V&D van de hotellerie worden'

Revenue managers over hun waarde voor het hotel

Nieuwe directeur zet Hotel Theater Figi op stelten

Interview Erwin Storm, Nederlands Kampioenschap Biertappen: waar let de jury op?

Interview Gijs Hendrikx, Theaterhotel Venlo: Ik heb nog geen nacht wakker gelegen

Hospitality Management 25 jaar, Hotel de l'Europe: Overleg is het halve werk

Gewoon deurdonderen

Interview Van der Valk Hotel Assen: Vreemde eend in de bijt

Interview: Het laatste christelijke hotel van Nederland gaat sluiten

De nieuwe Europese Hotelclassificatie

Spraakmakende interviews uit de 25-jarige geschiedenis van Hospitality Management

Interview: het hotel is de groeiparel van het bedrijf

Interview: slapen in een industriële ruïne

Interview: een vakantiepark is net een hotel

Hospitality Management 25 jaar: Bestaansrecht Food & Beverage Manager ter discussie (1992)

Hospitality Management 25 jaar, Michel Geurts, Hotel Inntel: groeien met geduld en afgedwongen geluk (2002)

Hospitality Management 25 jaar, Ewout Cassee: 'Het was een chaos' (1999)

Hospitality Management 25 jaar: de 'grote drie' worden nog groter (2000)

Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?

Paul Hennessy stapt op bij Priceline

"Hospitality is plezier maken"

Hospitality Management 25 jaar: Hans van Spronsen “Ik werd adjunct-directeur van een jeugdherberg"

Chris Luken verkoopt Fletcher Hotels

Hospitality Management 25 jaar: Hans van der Kooij "Momenteel zit KHN in een transitiefase"

Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage

Hospitality Management 25 jaar: "hoteliers hebben geen kennis van b&b markt

Unieke denkkracht in elke ruimte

Hospitality Management 25 jaar: interview Etienne Verkerk

Hotels moeten geen Airbnb gaan spelen

Hotelrobot in dienst bij hotels Hampshire

Aanslagen in Brussel strop voor hotellerie

Hospitality Management 25 jaar: interview Giovanni van Eijl

Download nu: de nieuwste Hospitality Management!

Rabobank: Gastvrij personeel verdient zich terug

Hospitality Management 25 jaar: Hotel van de Toekomst

Interview Chris Luken: "Eind 2008 wist ik het écht even niet meer"

Download gratis de nieuwe uitgave van Hospitality Management

CityHub wint Innovation Award

De 10 best gelezen artikelen van 2015

Video: Meininger Hotel Berlin Mitte

Video: Adlon Kempinski Hotel Berlin

Video: Michelberger Hotel Berlin

Sprekersprogramma HotelTech bekend!

Op zoek naar gastvrij talent

Lekker lezen: de oktobereditie!

Exclusief interview Gillian Tans, COO Booking.com

Weekendtip: de nieuwe Hospitality Management!

VIDEO: Interview Peet Hofmans

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

De nieuwe Hospitality Management!

De nieuwe gasthoofdredacteur is...

"De vent maakt de tent"

Gratis: de nieuwe Hospitality Management!

Documentaire over Château St. Gerlach

Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Wie nomineer jij als F & B professional?

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

AF&BM: de vijf genomineerden

Aanmelden HotelTech kan tot vrijdag!

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Crowdfunding populair onder horeca

Caro van Eekelen is de baas, voor even dan...

Online Marketing Coördinator gezocht

Update: Sandton onder vuur

Accijns veel te hoog

Exclusief: Booking.com aan het woord

Bezettingsgraad nekt Hotel Woodbrooke

Ook Art & Woonhotel Rotterdam failliet

Holiday Inn Express hotels Amsterdam in de prijzen

Interview: Hotel van Dijk

Stel uw persoonlijke vraag aan Michelin!

Lucas Petit: pleister was groot genoeg

Hoe 5 miljoen euro schroot een hotelboot van 257 miljoen werd

Art Hotel decor van intriges na faillissement

Faillissement Art Hotel Eindhoven

Hotel- en Leisuregroep Zuid-Nederland: "We moeten een beetje oorlog voeren'"

Opvolger Woltering bij The Grand is er

Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

Meer groente = meer marge

Interview: Hotel 't Holt

Sergio Herman stopt met Oud Sluis

Interview: Art Hotel Rotterdam

Interview: Hotel 't Lansink

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Themamaand Horeca & Financiën

Moshik Roth behoudt twee sterren

Heeft u een vraag voor Michelin?

Nieuwste uitgave van Hospitality Management online

Exclusief interview met Maik Willems

Interview: Bastion Hotel Groep

Parijs hotel weigert gasten uit China

Martin Lindelauf is er weer!

Holiday Inn Express Utrecht open

Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management

Al Habtoor koopt luxehotel in Boedapest

V(r)aag

Haike Blaauw nieuwe baas GT China

Martin Lindelauf naar RezExchange

Blog Shima Zeroual (9/12)

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Vraag is aanbod op contra-reserveringssite

Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af

Nieuwe gm voor Postillion Utrecht Bunnik

Speeddaten voor een job tijdens HotelloTOP

Blog Shima Zeroual (7/12)

Boekenserie over loopbaan Kranenborg

Blog Shima Zeroual (6/12)

Heb je een vraag voor Martin Lindelauf?

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Blog Shima Zeroual (4/12)

Interview: Best Western

Alle aandelen Hampshire naar Eden

Dagboek 6 Mary K: Het eind is in zicht

QL Golf nieuwste initiatief Quality Lodgings

De kracht van eventmanagement

Interview: Galant Hotel

Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn

Onderwijsdebat: Opleiden of afglijden?

Hotel Restaurant Oud London; De toekomst heeft oude wortels

De Zwaan F&B Professional of the year

Chris Luken zag het niet meer zitten

De vliegende hotelier wacht op vliegtuigen

Interview: Chris Luken

Zorg en werk in openbare ruimtes

"Het zijn nu eenmaal unieke hotels"

Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel

The Dylan populairste hotel huwelijksnacht

De hotelclassificatie ter discussie gesteld

Huize Nijhof beste b&b van Nederland 2010

Hospitality Management online lezen?

TripAdvisor niet alleen voor consument

Stel uw vraag aan Haike Blaauw

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Kantoren Golden Tulip terug naar Amersfoort?

Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond

Hilton mikt ook op Groningen

Trivium Hotel & Spa, Etten-Leur: geen fluisterrestaurant

Lucas Petit (Hoscom BV): verscheidenheid als hoogste gebod

Interview Hotel Restaurant De Zon, Oosterwolde (Fr)

Renaissance Amsterdam Hotel: geen selling point, maar human point

Restaurant & Hotel Bi'j de Watermölle: kabbelend water heeft geen sleur

Ewout Hoogendoorn, Horwath HTL

Hotel Epping Wie wil er nog een lounge?

Hotel & Congrescentrum De Reehorst

Peter Verhoeven: Nederland is belangrijk voor Accor

Hotel Mitland, Utrecht Achter het fort zit men veilig

Hotel 't Anker / Gasterij Mierle Dicht bij huis blijven

NH Jan Tabak, Bussum De kost gaat voor de baat uit

Landgoed Het Huis te Eerbeek: Traditie, getoetst aan het heden

Robert Kranenborg, patron cuisinier; 'Ik zou zo weer voor een hotel kiezen'

Hans van Spronsen; Anders denken, anders doen

Brabants gezellig in het zicht van Zeeland

Stayokay goed op weg

Hoteldokters met grootse plannen

Een groeivisie zonder 'targets'

De zachte waarde kun je niet vermarkten

Ook de dingen die niet hoeven

Een eenling met zes kamers

Stenen, exploitatie, waardecreatie en een merk

We laten gewoon de dingen gebeuren

Een hotel als paradepaardje

De aandeelhouders zijn overtuigd

Hoe sterk is de eenzame fietser?

De hotelbar is op sterven na dood

Quality Lodgings: charming by nature

Interview: kinderen aan de lijn

Hugo Loundon eerste winnaar Young Captain Award

Golden Tulip: veel sterker dan gedacht

Interview: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee

Claus Company: saamhorigheid en samenspel

Des Indes: de feniks is herrezen

Interview: Hostellerie De Hamert, Wellerlooi

Chris Luken: hotelmagnaat in wording

Huisdieren in het hotel: Cave canem!

Is de F&B-manager de general manager van de toekomst?

Hotel Epping gebrand op veiligheid

Romantik Hotels & Restaurants: 'Kein Heilmittel für gutes Geschäft'

Wel slapen, maar waarom niet eten in een hotel?

Hotel de Tolkamer, Restaurant Villa Copera

Bilderberg Résidence Vinkeveen: De concurrentie een vleugelslag voor

HCC-hotelgroep; een goede opleiding is het halve werk

Golden Tulip Paterswolde: Wie verwacht nou dat er zoiets staat in …

Uitstekende waardering voor Hospitalilty Management

Park Plaza Hotels & Resorts : sterk met een buigzaam concept

Best Western Hotel Baars, Harderwijk: Een maatje groter

The College Hotel, Amsterdam; Favoriete hotel in wording

De Tovenaarsberg: Het echte verpozen

Bilderberg Landgoed Lauswolt: Een vreemde eend in de bijt

Châteauhotel de Havixhorst : De lange adem van wezenlijke waarden

Hotel Restaurant De Fortuna: Gewoon met wat geluk

NH Hotels: Met de durf om af te wijken

Eten van twee walletjes

Interview Adriaan Grandia, Hotel de l'Europe

‘Over tien jaar bestaat de naam Dorint wellicht niet meer’

De 'hotelbonvent' gaat voor 25 Fletcher-hotels

oberto Payer; “Een Italiaan onder een vrouw; dat gebeurt niet.”

Holland Inn, Hotels Leren omgaan met groei

De Hoofdige Boer, Almen; Eten met het stempel van de streek

Hostelmarkt sterk in opkomst

Hotel met de bijbel

Zichtbaar voor de gasten

Verlost van oubollig imago

Hotel de Zwaan, Delden: Niets verkopen waar je niet achter staat

Etienne Verkerk: "Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten"

‘Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten'

‘Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten'

Kleine attenties, grote beleving

Hotel De Kroon wil vooral gewoon doen

Hotelformule: Hotel-Restaurant Nieuw Minerva

Hotel-restaurant Ie-Sicht: verstilde belevenis aan de waterkant

Interview Marcel van Aelst: een Westerse blik in de Japanse keuken

Michael Levie en Sander Allegro filosoferen over de functie van F&B

Bekijk het maar met die sterren

Welcome Hotels richt de blik op Nederland

Van der Valk Hotel Tiel wil een beetje rebels zijn

De Koperen Hoogte: draaien op niveau

Ewout Hoogendoorn, de krachten gebundeld

Smullen met een schitterend uitzicht

Huiselijke gezelligheid voor de zakelijke klant

Wel groeien, maar niet ongebreideld

Nooit narigheid in het rustieke Ruurlo

Op eigen kracht vooruit

Echte hotels zullen het nooit worden

De Verleiding des Vleesches

Grand Hotel Opduin, De Koog. Texel ten voeten uit

Onderzoek moet softwarebedrijven prikkelen

Bedden testen met Pamela

Het ‘survivalweekend’ van De Uitkijk

Campanile: Frans getinte gastvrijheid zonder franje

Hotel-restaurant Holiday Inn Eindhoven: service is... een biefstuk van acht ons

Vijf jaar Hans van Spronsen

Hotel en Congrescentrum Belmont: vuur en bloed, maar geen wijn

Uitbreidingsplannen hôtelier afgewezen: geen gezichtsverlies voor Schiermonnikoog

Eigenaar AHM bouwt en bedenkt, bedrijfsdirecteur exploiteert en verkoopt

Herberg De Gouden Leeuw

Hercules als hotelier

Hoe een vestingstad gastvrij kan zijn

Hotel Mercure Lelystad: eindelijk de wind mee

Dick Vollenga: hotelman in hart en nieren

Het maakt wel uit of je in West- of Oost-Nederland zit

Hotel ‘t Wapen van Harmelen, vooral de meisjes zijn erg leuk

Amrâth Hôtels: de passie van meester Van Eijl

Mastbosch Hotel (Breda): je moet het durven laten gebeuren

De hotelier moet kleur bekennen

Gastvrijheid dreigt een bulkproduct te worden

Hotel De Admiraal: waarin een klein hotel groot kan zijn

Hotel-restaurant Stad en Land, Alkmaar: eten zoals bij moeder thuis

Toverk(n)ollenpuree en heksenspinsel

De lange strijd van Carpentier Alting: Vlietland als de Rivièra van de Randstad

Een eenvoudige filosofie: gewoon je best doen

De technologie en de menselijke oerkracht

Het aantal toeristen zegt niet zo veel

Iedereen vrijt met iedereen

Geen 'par excellence' voor de parlementariër

Routine? Niet op dit niveau!

Horecava 1996 voedt Exposanten èn Bezoekers op

Uniciteit versus Vervaging

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: