Interview: Het Arresthuis

2 maart 2013 |
Interview: Het Arresthuis<

Wie hotel Het Arresthuis binnenloopt, krijgt de neiging meteen schuld te bekennen, in de hoop een langdurige opsluiting te krijgen in een van de nieuwste hotelconcepten van Van der Valk. Het is voorwaar geen straf om in een voormalige gevangenis voor bolletjesslikkers te verblijven.

Het wordt al snel duidelijk dat het sinds april 2011 veel prettiger is om in dit pand te verblijven dan toen veroordeelden er zaten opgesloten en hun bewakers de dienst uitmaakten. Bewijsstukken genoeg. Zo staan bij de receptie diverse prijzen voor het gebouwontwerp en hotelconcept. Op internet wordt - op een enkele dissonant na - louter lovend over het hotel en het restaurant geschreven.

Hospitality Management heeft Het Arresthuis sinds de aankondiging altijd aandachtig gevolgd. We zagen cellen veranderen in designkamers. Aan de voorzijde van het pand verrees restaurant Damianz. Hoogste tijd om met hoteldirecteur Rob Polman en chef-kok Raoul Bijlmakers om de tafel te gaan zitten, om nog meer te weten te komen over dit unieke hotel binnen het Van der Valk-concern.

"Lees het volledige artikel in dit nummer van Hospitality Management.":http://www.hospitality-management.nl/blad/84/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: