White paper

Kalfsvlees snittenposter

Kalfsvlees snittenposter

De haas, de dikke lende, de platte bil... Deze termen komen je vast bekend voor, maar waar komt het stuk nu eigenlijk vandaan?

Met deze poster bij de hand weet je altijd welk stuk kalf je op de kaart zet. Niet alleen leuk om te weten, maar eigenlijk is het gewoon basiskennis voor iedere keukenprofessional.

Vul hier je e-mailadres in om de white paper te downloaden
HorecaMarketingKalender 2019 HorecaMarketingKalender 2019
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Drempelloos douchen Drempelloos douchen
Hospitality Terminologie Hospitality Terminologie
Financieel management voor de hotellerie Financieel management voor de hotellerie
De voordelen van geglazuurd titaanstaal De voordelen van geglazuurd titaanstaal
Hotel Exploitatiemodellen Hotel Exploitatiemodellen
Zwart in badkamers: het nieuwe wit? Zwart in badkamers: het nieuwe wit?
Kalfsvlees snittenposter Kalfsvlees snittenposter
Vloergelijk en drempelvrij douchen Vloergelijk en drempelvrij douchen
PMS Overzicht 2018 PMS Overzicht 2018
Hotellinnen: Uitbesteden? Hotellinnen: Uitbesteden?

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: