White paper

Kalfsvlees snittenposter

Kalfsvlees snittenposter

De haas, de dikke lende, de platte bil... Deze termen komen je vast bekend voor, maar waar komt het stuk nu eigenlijk vandaan?

Met deze poster bij de hand weet je altijd welk stuk kalf je op de kaart zet. Niet alleen leuk om te weten, maar eigenlijk is het gewoon basiskennis voor iedere keukenprofessional.

Vul hier je e-mailadres in om de white paper te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van Hospitality Management, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
HTH: outlook on hospitality in 2020 HTH: outlook on hospitality in 2020
PMS Overzicht 2019 PMS Overzicht 2019
Snelcursus marketing voor hoteliers Snelcursus marketing voor hoteliers
HorecaMarketingKalender 2019 HorecaMarketingKalender 2019
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Hospitality Terminologie Hospitality Terminologie
Hotel Exploitatiemodellen Hotel Exploitatiemodellen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: