Koffiebranderij met restaurant in Den Haag

1 juni 2016 |
Koffiebranderij met restaurant in Den Haag<

De Binckhorst in Den Haag is binnenkort een bijzonder horecaconcept rijker. In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven opent Capriole
een koffiebranderij met een restaurant. Een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Koffiedromen
Het initiatief komt van broer en zus Pascal en Joyce Ultee: “Ons familiebedrijf handelt sinds 1975 in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. In het Capriole Café komt een koffiebranderij met een restaurant. Overal waar je zit, zie je straks onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.”

Heerlijk en eerlijk
Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. Het Capriole Café wordt een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Hip Den Haag
Het Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

Inrichting
Het interieur is ontworpen door Bureau Fraai en is geïnspireerd door de industriële locatie. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een stoere en chique uitstraling. De verbouwing van het pand is in volle gang en de opening is begin augustus.
Kijk voor meer informatie op www.capriolecafe.nl of www.facebook.com/capriolecafe

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Gratis scan voor onafhankelijke hotels en B&B's

Het nieuwe platform Scanjehotel.nl is een initiatief om hoteleigenaren van onafhankelijke hotels en B&B’s te helpen met het mogelijk - tijdelijk - verlagen van de maandelijkse kosten. Van energieleveranciers tot TV - en internetaanbieders en afvalkosten: alle maandelijkse vaste lasten ...

Interview Coronacrisis
“De onduidelijkheid vanuit de overheid is vermoeiend”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit tiende hoofdstuk be...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Interview Coronacrisis
Oproep: “Leveranciers, denk alsjeblieft mee met ons”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit negende hoofdstuk b...

Interview Coronacrisis
"Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit achtste hoofdstuk b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: