Leraar Luchtvaartdienstverlening

Leraar Luchtvaartdienstverlening
Zwolle, 32-40 uur per week

Binnen het college Horeca, Reizen & Dienstverlening zijn wij per direct op zoek naar een leraar Luchtvaartdienstverlening met ervaring en kennis van Passage. Je verzorgt lessen op het gebied van Luchtvaartkunde, Passage en mogelijk nieuwe praktijkmodules. Daarnaast zijn er taken gerelateerd aan de opleiding.

Je bent een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten en door te laten zien dat je jezelf ook continu ontwikkelt. Relevante ontwikkelingen in het werkveld worden vertaald naar het opleidingsprogramma en komen terug in onder andere het onderwijsmateriaal, in georganiseerde excursies en workshops. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving, zowel online als offline. In deze zelfstandige functie wordt er tegelijkertijd een groot beroep gedaan op je vermogen tot resultaatgerichte samenwerking en ict-vaardigheden i.v.m. het online verzorgen van lessen.

Je functieprofiel
Beschik jij over:

- aantoonbare vakkennis en vakvaardigheden op het gebied van passage?
- een hbo-diploma?
- (bij voorkeur) een relevante, afgeronde onderwijsbevoegdheid? Of bereid om deze te halen in eigen tijd?
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten in het mbo?
- goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift?
- humor?


En ben jij:

- gastvrij?
- breed inzetbaar?
- een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces?
- sociaal en communicatief sterk?

Dan is deze baan vast iets voor jou en ben je van harte welkom in ons dynamische team.

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een schooljaar (tot 1 augustus 2021), met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale fulltime brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.218,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 14 juni het online sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angela Elting (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-85 34212. Of kijk voor meer informatie op www.deltion.nl/werken-bij-deltion.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. Deze vacature is opengesteld voor 0,8-1,0 fte.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: