"De langetermijnverwachtingen zijn onverminderd goed"

Salesmanager anno 2021: van dealmaker naar matchmaker 

Salesmanager anno 2021: van dealmaker naar matchmaker 

Marcel van Aelst: een halve eeuw hotelier

Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 3)

Hotelondernemer Sander Hendrix zit niet in de klaagzang

Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 2)

Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 1)

Interview Eus Peters: "Retail en horeca hebben elkaar hard nodig"

Businessmodel hotelindustrie blijkt kwetsbaar onder COVID: wat te doen?

Familiebedrijven goed voor kwart omzet BV Nederland

Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19

Zussen ontwikkelen en exploiteren Boutique Hotel Beekhuizen in Velp

Interview: ''Gelukkig hebben wij long-stay appartementen''

De GM-AM-relatie in brand-managed hotels

Zussen wonen tussen de gasten

Simuleer een bijna-doodervaring voor je hotel

De woelige baren van 2020

Stand van zaken: hoteliers uiten hun zorgen

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 2

Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 1

Jan Taminiau en Patrick Lusink over kleding van hotelpersoneel en stijl 

Mr Jigs geopend tijdens de coronacrisis, maar toch met een goed gevoel

Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan

Focus op cashflow en werkkapitaal

Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag

Interview Jan Jansen, hotelier in China: "Anderhalvemetereconomie kennen wij niet"

Las Hotellas: "Kwaliteit zal nu boven komen drijven"

Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Wat te doen als jouw locatie kampt met ruimtegebrek

Koffiekennis: alles over koffievarianten

Hotelier Gijs Hendrikx: ''Ik betaal huur op basis van bezetting''

De overlevingskracht van Hotel Steeds aan Zee

Reconstructie: hoe Zeeland op slot ging

Tweesterrenchef Syrco Bakker: "Kijken wat wél mogelijk is"

Horecamonitor: Happy to see you again

EHBO: Emotionele hulp bij overdracht!

"Het anker is los, de vraag is hoe we gaan varen"

Hotellerie op slot: Vier hoteliers kijken naar de toekomst (deel 2)

HorecaMonitor: Vertrouwen is het toverwoord

"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"

Revenue management: hoe werkt dat?

Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'

HR-specialisten over personeelskrapte, millennials en de WAB

"Hoteliers kijken niet echt naar duurzaamheid"

Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''

Op bezoek bij een unieke B&B op een naturistencamping

Kan Amsterdam 32 miljoen toeristen aan? Jeroen Oskam in gesprek met Dennis Boutkan, PvdA Amsterdam

Camille Oostwegel jr.: ''De WAB kost ons jaarlijks 125.00 euro''

Interview Wytze van den Berg: "Groeien met de BWH Hotel Group"

Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels

Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Interview: De F&B-manager van de toekomst

"In tegenstelling tot sommige ketens is Golden Tulip niet hiërarchisch"

PREM Hospitality heeft ruim 1000 kamers in Benelux en groeit explosief door

Van der Valk-telgen zetten nieuw hotelmerk in de markt

Interview Maya Meijer: hotelplannen rondom Paleis Soestdijk

Wethouder Verschuure (Utrecht): "We staan in principe geen nieuwe hotels meer toe"

Lelystad Airport krijgt groen licht uit Brussel: kansen voor de hotellerie

Interview oprichters Social Deal: ''Verschillende hotelketens zijn klant van ons''

Robotisering in de hotellerie [Video's]

Outsourcing (deel 2): Juridische aandachtspunten bij uitbesteding

Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie

Afscheidsinterview Hans Vugts, Hotel Casa Amsterdam

Zo gaat de NVWA te werk

Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"

Interview: Hans van Welzen is hotelmanager op een cruiseschip

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Dit wordt een waarschuwing"

"In ons hotel liggen er boterhamzakjes klaar voor de gasten"

Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?

Jan-Paul Kroese, Amstel Hotel: "De concurrentie is heviger dan toen"

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Interview: BUNK Hotels geeft het Nederlandse hotellandschap extra glans

Cocktails onmisbaar in de hotelbar

Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''

Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien

Bouke Weber, Hotel Groep Texel: “We doen ruim 100.000 overnachtingen per jaar”

Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Zo ga je om met bedrijfskleding in je hotel

Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"

Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''

Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma

Wat doet een harde brexit met de Nederlandse hotellerie?

Dit is waarom de waarde van je hotel daalt als je last-minute deals aanbiedt

Arlette Gilbert: ''Misschien gaat Bilderberg straks wel internationaal''

Etiquette-misser: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Onderzoek: vrouw slecht vertegenwoordigd in top van hotellerie

Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend

Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn

Interview Maison Montgrand: de droom van Gersende

Interview Gunay en Atilay Uslu: "We hebben nu al bijna 10.000 bedden"

Invloed van het Amsterdamse College op het hotelinvesteringsklimaat (deel 3)

Alle interviews van 2018 op een rijtje

Invloed van het Amsterdamse College op het hotelinvesteringsklimaat (deel 2)

Invloed van het Amsterdamse College op het hotelinvesteringsklimaat (deel 1)

Interview: "Mama Shelter heeft geen doelgroep"

Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Interview: vierde nhow geopend in Marseille

Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?

Bas Tolmeijer: “Wij zijn geen OTA, maar een Netflix voor hotelkamers”

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

Interview Bart Reints Bok, directeur Charme Hotels

Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Tips voor een lager energieverbruik in uw hotel

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Gratis whitepaper: alles over de horeca en de NVWA

Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"

'''Wij ontvangen 80.000 bemanningsleden per jaar''

Exclusief interview Michael Levie: ''Je zou ons kunnen zien als de Tesla van de hotellerie''

Interview Harry en Jennifer Westers, WestCord Hotels: "Wij spelen onze eigen wedstrijd"

Interview Odyssey Hotel Group: "Wij zijn de snelst groeiende hotelexploitant"

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"

Taalbarrières in de hotelindustrie: invloed taalvaardigheid op servicekwaliteit

Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels

De Chinese millennial, hotelgast van de toekomst

''Food and Beverage is de ideale manier om je als hotel te onderscheiden''

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Interview: "Altijd wordt de kerel maar weer de baas in het hotel"

Interview Henrike Lobbes: "Hampshire is springlevend"

Onderhandelen doe je samen: ‘turn players into partners’

Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?

Interview: thee wordt steeds belangrijker

"Het hotelmanagementcontract ... als u begrijpt wat ik bedoel"

Pacelle van Goethem: “Ik wil dat mensen met goede ideeën gehoord worden”

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie

Elisa de Groot: “Van evenwicht wordt iedereen gelukkiger”

Exclusief interview Karim Soleilhavoup, directeur Logis Hotels

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

Airbnb buiten de toeristenhotspots: kans of bedreiging?

Booking.com beloont start-ups in duurzaam toerisme

Vreneli Stadelmaier: “Ik wil vrouwen inspireren hun carrière een boost te geven”

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Onderzoek: bereikbaarheid als nieuwe maat voor klanttevredenheid

Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Hotelier kiest vaker voor wellness

Hotelresort Europa-Park in de prijzen

Alfred Bree: “Onze omzetten werden bijna gehalveerd”

Baron bouwt hotel op landgoed

''In een familiehotel doe je alles zelf"

Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?

Interview: "Veel hotelgasten zijn ketenmoe"

Revenue management: jongleren met prijzen voor de hoogste omzet

Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving

Interview Bernard Lensink: ''Ik onderneem met andermans geld''

Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’

Interview Wytze van den Berg: 'Best Western rendeert in de Randstad'

Krakau Special: “Eigenlijk zijn we geen hotel”

Meeting room of the future

Interview: Diemens kantoorpand wordt hotel

Interview: Rogier Braakman wil met Pillows Europa veroveren

Terrorismedreiging en hospitality - Best practices in de hotelsector

Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp

Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt

Pas op met kopiëren van identiteitsbewijzen 

Kijk uit, de Amerikanen lezen mee!

Interview Max van der Valk: 'We willen meer bieden dan alleen de hotelfunctie'

Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'

Interview: Mariëlle van der Hilst-de Haas leidt Hotel Corona 21e eeuw binnen

Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

Met deze tips voor de hotelkamer slaapt uw gast als een roos

Heeft u wel kaas gegeten van de MICE-markt?

Zo genereer je meer directe boekingen

Interview: Paul Westra & Hans Pieters, Utrecht City Hotels

Van der Valk blijft de grootste en blijft investeren

Léon Dijkstra: 'We willen niet de V&D van de hotellerie worden'

Nieuwe directeur zet Hotel Theater Figi op stelten

Gewoon deurdonderen

Interview Van der Valk Hotel Assen: Vreemde eend in de bijt

Interview: een vakantiepark is net een hotel

Interview: het hotel is de groeiparel van het bedrijf

‘Er zit veel verschil tussen de gast in de stad en de gast in het dorp’

Interview: slapen in een industriële ruïne

Interview: Gönül Uyanik, Generator Hostel Amsterdam

Interview Jan Roersma, CSMART Hotel

Blauwe eieren en noodle cookers

Met en zonder zadel

Breed F&B-aanbod kan een nadeel zijn

"Hospitality is plezier maken"

Blue Collar Hotel: een ode aan de gewone man

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

Hotels moeten geen Airbnb gaan spelen

Unieke denkkracht in elke ruimte

Alles is bevochten, maar zonder plan de campagne

Wie neemt Hotel de Zwaan over?

Interview: Over kroegbazen en ondernemers

LGB: De boekaniers uit het diepe zuiden

Wedloop ondermijnt onderscheidend vermogen

Interview Dries van der Vossen: “De vent maakt de tent”

Sam Nazarian: de tsaar van Sin City

Victor Drai: nachtkoning van Vegas

On-guest entertainment en de Scary Five: toekomstscenario’s voor de hotelindustrie.

De Booking.com marketingmachine ontrafeld

Top 10 badkamer-renovatietips

Social media als marketinginstrument

Hybride contracten voor hotelexploitatie

Is wellness wel nodig in een hotel?

De hotelkamer wordt een multimedia suite

Hoe keurt de NVWA de hotelkeuken?

Hotelrestaurants hebben een imagoprobleem

Meer aandacht voor de gast met mobiele check-in

“Ik boek 1000 overnachtingen per maand”

Drie vrouwelijke GM's aan het woord

Caro van Eekelen onderzoekt nieuw leiderschap in andere branches

Voldoet uw schoonmaak wel aan de wettelijke eisen?

Interview: "Misschien moet Mercure wat minder soft worden"

Dubbelgesprek: Jeanne Bakker en Michael Levie

Interview: Blooming Hotel & Het Hof, Bergen

Star Lodge Hotel in Utrecht doet het helemaal anders

Hotels kunnen veel van ziekenhuizen leren

Hotels kunnen scoren met goede banqueting faciliteiten

Interview: Lange Jan Hotel, Amersfoort

Interview: Landgoed Zonheuvel, Doorn

Bouwbesluit leidend bij brandveiligheid

Convenience: gemak en gezondheid

Het hotel eigentijds houden is een continu proces

Goede sales betekent strategisch durven denken

''De crisis heeft elke ondernemer wakker geschud''

Het hotelontbijt: winst op kleine borden

Omarm de OTA’s

Hotel- en Leisuregroep Zuid-Nederland: "We moeten een beetje oorlog voeren'"

Housekeeping: meer dan alleen poetsen

"Wij draaien het best in moeilijke tijden"

Bastion Hotel Groep: traditionele bedrijfsvoering en heldere strategie

Innoveren is vooral veranderen

“Wij zien veel kansen op de markt voor select service hotels”

Frieslandhotel Weidumerhout; Jimme Binne Tige Wolkom

Landgoed Wolfslaar; Meesterlijk goed met kleine kaart

Woodbroke Hotel; De oudste is weer eigentijds

Meer omzet door de juiste muzieknoten te kraken

Wijn en buitenlands gedistilleerd

Suitehotel Restaurant Posthoorn: eigenlijk geen hotel

Willem-Jan van den Dijssel: Allergisch voor managers die enkel op de winkel passen

Landgoed de Horst: Kamer, kunst en koffer

Wat willen de gasten nou?

De Kromme Dissel - die ster is in marmer gebeiteld

Interview Chris Luken: "Eind 2008 wist ik het écht even niet meer"

De vliegende hotelier wacht op vliegtuigen

"Het zijn nu eenmaal unieke hotels"

Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel

Hotel Restauran Carpe Diem, Zeddam: wij zijn sfeerverkopers

HOSTA 2010: Crisis? Tweet uw hotel weer vol!

Nederlandse hotellerie rijp voor het managementcontract?

Court Hotel, Utrecht: In verzekerde bewaring

O Mundo: Modern concept met een vleugje verleden

Volop ontwikkeling in congressenland

Meer Nederlanders blijven dicht bij huis

Sterker de toekomst in

Wij varen onze eigen koers

Nooit een dag geen zin

Het landschap naar binnen gebracht

Erve Hulsbeek, Oldenzaal: Gewoon afgaan op je buikgevoel

Zenden, Maastricht: Zelfde benadering en inzet, andere verpakking

ACCOR Hospitality; Sterk op alle serviceniveaus

De Leygraaf: Breed aanbod, Brabantse sfeer

De Van der Most Groep

Interview: Een predikant als leek in de hotellerie

Hof van Holland; de kracht van het verleden

Hotel Restaurant Jules: Lofzang op moeder aarde

Hotel-Restaurant-Serre De Vrouwe van Stavoren

Hajé Shops Hotels en Restaurants

F&B in Rotterdam: het beste wat de zee te bieden heeft

Hotel Astra; Gasten zijn geen nummers

‘Make’, ‘Buy’ of ‘Ally’? Een strategie voor de toekomst

Het neerzetten van de hotelkeuken

Wijn: de gasten zijn niet meer 'onmondig'

Interview: Bliss Hotel, Breda

Interview: De Vrienden van Jacob, Santpoort-Noord

Het succes van designhotels

De zakelijke gast wordt niet vergeten

Hoteldesign is allesbepalend

Meer dan een designhotel: Suitehotel Pincoffs

Herberg de Waard van Ternaard: designhotel timmert stevig aan de weg

Okura Hotels & Resorts: 'Wij blijven investeren'

Hotel-Café-Restaurant Hoffmann's Vertellingen

Een echte hotelvloer kan tegen een stootje

Brandveiligheid in de hotellerie

Carlton Hotel Collection: ''Je kunt maar één biefstuk per dag eten''

De Groene Watertuinen: niveau Amstel Hotel, maar zonder de sterren

De beddenrace in de hotellerie

Guest supplies: niet weg te denken attenties

Grand Hotel Karel V, Utrecht: gemotiveerd op smaak en gastvrijheid

Hotel Restaurant De Roskam, Gorssel

De website van een hotel moet zichtbaar zijn

Hotelvastgoed: de markt is nog sterk in beweging

Hotel Landgoed Het Roode Koper: ''Je moet in één dag het verschil maken''

Hampshire Hospitality & Leisure: Sterke ontwikkeling en in balans

Trivium Hotel & Spa, Etten-Leur: geen fluisterrestaurant

Lucas Petit (Hoscom BV): verscheidenheid als hoogste gebod

Wellness: een lange traditie en prima conditie

Ergernissen aan de ontbijttafel

Effectieve e-mail nieuwsbrieven

Interview Hotel Restaurant De Zon, Oosterwolde (Fr)

Renaissance Amsterdam Hotel: geen selling point, maar human point

De veranderende rol van de chef-kok

Restaurant & Hotel Bi'j de Watermölle: kabbelend water heeft geen sleur

Peter Verhoeven: Nederland is belangrijk voor Accor

Hans van Spronsen; Anders denken, anders doen

Hotel & Financiën: Omhoog zonder bakstenen

Een groeivisie zonder 'targets'

De zachte waarde kun je niet vermarkten

Ook de dingen die niet hoeven

Een eenling met zes kamers

Stenen, exploitatie, waardecreatie en een merk

We laten gewoon de dingen gebeuren

Een hotel als paradepaardje

Hoe sterk is de eenzame fietser?

De 'ratrace' van de digitalisering

Kidsmarketing

Quality Lodgings: charming by nature

Interview: kinderen aan de lijn

'Art of Hospitality' neemt hoge vlucht

Interview: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee

Inkomend toerisme naar Nederland

Claus Company: saamhorigheid en samenspel

Des Indes: de feniks is herrezen

Bedden: schone dromen!

De badkamer mag weer gezien worden

Interview: Hostellerie De Hamert, Wellerlooi

Chris Luken: hotelmagnaat in wording

Alle clichés over familieopvolging kloppen

Wijn moet je beleven

De 24-uurs gastvrijheideconomie: haal meer omzet uit uw gast

Een tour langs een onderzoek naar de ‘cultural city tourist’

Huisdieren in het hotel: Cave canem!

Hotelmarketing: De investering gaat voor de baat uit

Hotel Epping gebrand op veiligheid

Romantik Hotels & Restaurants: 'Kein Heilmittel für gutes Geschäft'

The Dylan, Amsterdam: 'A perfect match'

Een à la carte restaurant heeft toegevoegde waarde voor een hotel

Wel slapen, maar waarom niet eten in een hotel?

Hotel de Tolkamer, Restaurant Villa Copera

Bilderberg Résidence Vinkeveen: De concurrentie een vleugelslag voor

HCC-hotelgroep; een goede opleiding is het halve werk

Golden Tulip Paterswolde: Wie verwacht nou dat er zoiets staat in …

Park Plaza Hotels & Resorts : sterk met een buigzaam concept

Als er maar een verhaal bij zit

Best Western Hotel Baars, Harderwijk: Een maatje groter

The College Hotel, Amsterdam; Favoriete hotel in wording

Vrouwen in hogere functies; Mama is de baas?

HOSTA-rapport 2004: Vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan

De Tovenaarsberg: Het echte verpozen

Bilderberg Landgoed Lauswolt: Een vreemde eend in de bijt

Culturele themajaren: wat kunnen zij betekenen?

Châteauhotel de Havixhorst : De lange adem van wezenlijke waarden

Hotel Restaurant De Fortuna: Gewoon met wat geluk

NH Hotels: Met de durf om af te wijken

Hostelmarkt sterk in opkomst

Ketens en onafhankelijke hotels vergeleken

Prijsverlaging geen antwoord op teruglopende kamerbezetting

Etienne Verkerk: "Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten"

‘Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten'

‘Onze hotels zijn onze belangrijkste klanten'

Hotelformule: Hotel-Restaurant Nieuw Minerva

De onverwoestbare tulp

Hotel-restaurant Ie-Sicht: verstilde belevenis aan de waterkant

Een eigentijds interieur heeft karakter

Interview Marcel van Aelst: een Westerse blik in de Japanse keuken

Aangepast sanitair: een ‘seniorenbeleid’ is af te raden

Michael Levie en Sander Allegro filosoferen over de functie van F&B

Een succesvol verkoopgesprek

Bekijk het maar met die sterren

Gastvrijheid: geen verbeterpunten...?!

HOSTA 2002 rapport: alles is relatief?

Welcome Hotels richt de blik op Nederland

Creatieve arrangementen; een doel of middel?

Van der Valk Hotel Tiel wil een beetje rebels zijn

De Koperen Hoogte: draaien op niveau

Ewout Hoogendoorn, de krachten gebundeld

Medewerkers werven en behouden blijft lastig

Smullen met een schitterend uitzicht

Huiselijke gezelligheid voor de zakelijke klant

De chef-kok kreeg de vrije hand

Tabee toeristenbelasting?

De consument wil toegevoegde waarde

Ruimtelijke ontwikkeling en de logiessector: toerisme in de knel

Bonjour, have a nice day

Communicatie met en in hotel steeds belangrijker

Hotelkanaal per satelliet: Toucan TV

Huisstofmijt: ongewenst gezelschap

Campanile: Frans getinte gastvrijheid zonder franje

Het belang van een goede database

Hotel-restaurant Holiday Inn Eindhoven: service is... een biefstuk van acht ons

Hôteliers moeten de blik naar binnen richten

Vijf jaar Hans van Spronsen

HOSTA Rapport: resultaten 2000 overweldigend

Hôteliers onderschatten strategische planning

Carlton Hotel Collection: klein en flexibel

Hotel en Congrescentrum Belmont: vuur en bloed, maar geen wijn

Hotelmarketing: winnende websites

Geld is geen oplossing, de loper uit voor werknemers

Uitbreidingsplannen hôtelier afgewezen: geen gezichtsverlies voor Schiermonnikoog

Herberg De Gouden Leeuw

Het zwarte goud

Hercules als hotelier

Een kroon op vernieuwing

Gereedschap voor gastvrijheid

Hotel Mercure Lelystad: eindelijk de wind mee

Humor en ontspanning in het hotel van de toekomst

Omzetbelasting: hoe de wetgeving de stand van de techniek volgt

Dick Vollenga: hotelman in hart en nieren

Hotelratten en flessentrekkers

Mastbosch Hotel (Breda): je moet het durven laten gebeuren

Hotelbars nog onvoldoende benut

Global Distribution Systems (GDS)

Gastvrijheid dreigt een bulkproduct te worden

De seniorenmarkt biedt gouden kansen

Hoe bind je de medewerkers?

Symbiose van logement en restaurant

De ‘grote drie’ groeien nog groter

Hotel De Admiraal: waarin een klein hotel groot kan zijn

Hotel-restaurant Stad en Land, Alkmaar: eten zoals bij moeder thuis

Toverk(n)ollenpuree en heksenspinsel

Ontbijt is een serieuze zaak

Hoe breng je een boodschap?

De lange strijd van Carpentier Alting: Vlietland als de Rivièra van de Randstad

Verbeteren door vergelijken

EK Voetbal: een enorme kans voor Holland-promotie

Besparen met aangepast sanitair

Een eenvoudige filosofie: gewoon je best doen

Het aantal toeristen zegt niet zo veel

BBB biedt meer!

Het bedrijfschap als spreekbuis en aanspreekpunt

Gespecialiseerde beurs voor hotelier en restaurateur

Iedereen vrijt met iedereen

De groei en bloei van een Nederlands beeldmerk

Vakbeurs & congres voor beslissers in de horeca

Het hotel is een prima locatie

De Oostwegel Groep in groter verband

Themakamers worden een trend

Routing in de restaurantkeuken

Horecavakmanschap in goede banen

De boekhouder enthousiaster dan de kok

'Een dubbeltje beloven, elf cent geven'

B.V. ja of nee?

Vaatwassers niet langer het stiefkindje van de keuken

Hoop of Hype?

De gedekte tafel in de nabije toekomst

Interne controle en automatisering

Automatisering onder de loep

Uniciteit versus Vervaging

'Bobbejaan klim die berg'

'NON SONO STUFO'

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: