Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

Interview Bart Reints Bok, directeur Charme Hotels

7 tips voor succesvolle revenue managers

Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Tips voor een lager energieverbruik in uw hotel

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Gratis whitepaper: alles over de horeca en de NVWA

Exclusief interview Roberto Payer: "Dit is geen afscheidsinterview"

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

'''Wij ontvangen 80.000 bemanningsleden per jaar''

Exclusief interview Michael Levie: ''Je zou ons kunnen zien als de Tesla van de hotellerie''

Interview Harry en Jennifer Westers, WestCord Hotels: "Wij spelen onze eigen wedstrijd"

Interview Odyssey Hotel Group: "Wij zijn de snelst groeiende hotelexploitant"

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"

Taalbarrières in de hotelindustrie: invloed taalvaardigheid op servicekwaliteit

Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels

De Chinese millennial, hotelgast van de toekomst

''Food and Beverage is de ideale manier om je als hotel te onderscheiden''

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Interview: "Altijd wordt de kerel maar weer de baas in het hotel"

Interview Henrike Lobbes: "Hampshire is springlevend"

Onderhandelen doe je samen: ‘turn players into partners’

Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?

Interview: thee wordt steeds belangrijker

"Het hotelmanagementcontract ... als u begrijpt wat ik bedoel"

Pacelle van Goethem: “Ik wil dat mensen met goede ideeën gehoord worden”

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie

Elisa de Groot: “Van evenwicht wordt iedereen gelukkiger”

Exclusief interview Karim Soleilhavoup, directeur Logis Hotels

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

Airbnb buiten de toeristenhotspots: kans of bedreiging?

Booking.com beloont start-ups in duurzaam toerisme

Vreneli Stadelmaier: “Ik wil vrouwen inspireren hun carrière een boost te geven”

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Onderzoek: bereikbaarheid als nieuwe maat voor klanttevredenheid

Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Hotelier kiest vaker voor wellness

Hotelresort Europa-Park in de prijzen

Alfred Bree: “Onze omzetten werden bijna gehalveerd”

Baron bouwt hotel op landgoed

''In een familiehotel doe je alles zelf"

Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?

Interview: "Veel hotelgasten zijn ketenmoe"

Revenue management: jongleren met prijzen voor de hoogste omzet

Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving

Interview Bernard Lensink: ''Ik onderneem met andermans geld''

Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’

Interview Wytze van den Berg: 'Best Western rendeert in de Randstad'

Meeting room of the future

Interview: Rogier Braakman wil met Pillows Europa veroveren

Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp

Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

Léon Dijkstra: 'We willen niet de V&D van de hotellerie worden'

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: