Carstens Amsterdam open voor lunch

Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’

Omzet horeca stijgt bijna 2 procent in tweede kwartaal

Video: Oostwegel Collection viert opening St. Gerlach Paviljoen

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Onderzoek: geluk gaat door de maag

‘ECOtap versterkt ons duurzame karakter’

Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

Video: Zwolse horeca inspireert!

Nieuwe directeur zet Hotel Theater Figi op stelten

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Hoe zit het met de horeca? Aantal lunchrooms neemt toe

Gasten stellen menu samen bij Smaakmakers

Drijf-in bioscoop bij SPARK op vrijdag 24 juni

30 procent van al het voedsel gaat verloren

Omzet horeca 7 procent hoger

Breed F&B-aanbod kan een nadeel zijn

Tim Gilissen is een GM met toekomstvisie

Ontdek de 7 theedrinktrends

Blue Collar Hotel: een ode aan de gewone man

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

'80 procent van de banquetingomzet is zakelijk'

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

Immense verbouwing Hotel Arena

Kurhaus heeft beste high tea van Nederland

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Hilton The Hague is partner Bevrijdingsfestival

BCD Travel richt zich op virtueel samenwerken

Vernieuwd Golden Tulip Hotel Tjaarda geopend

Menu horecazaak Logica is vrijwel volledig vegetarisch

Wist je dit al over Koningsdag?

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Trend: Hotelrestaurants worden sterrenzaken

Standpunt KHN over borstvoeding in de horeca

Vernieuwde Hospitality campus in Den Haag

Spelers van stuntclub krijgen VIP-behandeling

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'

Heropening Brinkhotel Zuidlaren

ING verwacht aanhoudende groei horeca

Topchefs koken bij Bilderberg

Is carnaval goed voor de horeca?

Vernieuwd NH Utrecht gepresenteerd

Hilton The Hague biedt info in braille

Food Professional Day 2016

Uniek hotel voor young professionals geopend

Gratis kraanwater. Daar gaan we weer

Onafhankelijke horeca beter beoordeeld

FNV geeft kerstdiner weg

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Sprekersprogramma HotelTech bekend!

HotelTech: CityHub schudt hotellerie wakker

Restaurant de Wanne heropend

100 hoteliers bij Euregionaal Hotel Symposium

Programma Euregionaal Hotel Symposium

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Award voor Amsterdam ID Aparthotel

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Grootste omzetstijging in horeca sinds 2010

Nieuw short stay hotel opent in Amsterdam

W Amsterdam opent in september

Overnachten op het strand

Deze horecaondernemers staan op De Pier

100.000 bezoekers voor De Pier Scheveningen

W Amsterdam onthult restaurants

Nieuwe exploitanten Hotel De Tolkamer

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Hotel The Hoxton opent deuren

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo

Verslag AF&BM in Hamburg (1)

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Hilton The Hague viert vijfjarig bestaan

Horeca: Meer omzet, laag groeicijfer

Update: Bocuse d'Or

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

De kosten gaan voor de baten uit!

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Hilton The Hague ontvangt vips

DoubleTree by Hilton opent nieuw hotel

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

60 jaar Delta Hotel Vlaardingen

Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

De lunch wordt Belgischer

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Ambassadeurslunch bij Hotelschool The Hague

Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Hotel de la Poste weer open

Hilton The Hague en het Bevrijdingsfestival

Moeke Mooren krijgt meer kamers

Inbreiden

Horeca in de lift

Nieuwe horecalounge op Schiphol

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Meer plantaardige producten in horeca

AF&BM bestuur bedankt partners

Gratis handreiking nieuwe wetgeving

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Topchef Tom Boere naar Otium

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Hoogste score Van der Valk Hotel Hoorn

Mexicaanse topchef in Restaurant Pearl

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Makro doet een Rondje Horeca

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Lars van Galen SVH Meesterkok

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Diëtiste adviseert Princess Hotel Collection

Valuas brengt glutenvrije kroket

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

CitizenM heeft beste hotelkoffie Rotterdam

Ontbreekt je zaak op de Horeca Inspectiekaart? Vul de verklaring in!

Gezonde lunch bij Kapellerput

Rondetafelgesprek: leider moet faciliteren en verbinden

Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

Inspectieresultaten NVWA online

Parkhotel Bad Arcen geopend

Japans Wagyu verkrijgbaar

Nieuw hotel-restaurant Schiermonnikoog

Verborgen verblijf bij Landgoed Huize Bergen

Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Omzet horeca groeit met acht procent

Vijf hamers New Babylon Meeting Center

App geeft inzicht in menukaart

Medewerkers Golden Tulip op de fiets

Horeca moet zich onderscheiden

Minder verspilling in de keuken

Directeur gezocht voor Sociëteit

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

AF&BM slaat brug

Fletcher Hotels opent café in Huizen

Nieuwe kamers voor The Dylan hotel

Toch weer meer omzet in de horeca

Let op! NVWA zet het online!

Pullman Eindhoven Cocagne opent spa

Restaurant I-Dock opent deuren

Doet u mee in 2014?

Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

Van Hessen doet het weer...in 2014

Horeca groeit hardst in pinbetalingen

Uitgeverij PS: klaar voor de Horecava!

Crowdfunding (in de horeca) werkt

Happy 2014 horeca!

Wat moet de horeca in 2014 doen?

DNA-gala EHMA levert ruim vier ton op

Facebook deelt sterren uit, of u wil of niet

AF&BM lunch voor Founding Partners

HIS 2013: positieve ondertoon

Nu gratis horecavastgoed aanbieden!

Gezonde voeding op de kaart

Rondje Horeca voor Makro

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Samen inrichten met Van de Wouw

Hotel Udens Duyn opent deuren

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

2014 wordt een topjaar!

Dit mag uw jongste horecawerker niet!

Nieuwe manager voor Hotel Udens Duyn

GaultMillau strijkt neer in RAI

Zwitsers hotel: 'ga toch vissen'

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Le Pain Quotodien: "Word geen copycat"

Samenwerking Ramada en Jan Eef

Nieuwe eetconcepten Bilderberg hotels

Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

Brasserie DenK opent nieuwe deur

Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

Lianne Boone content met Van Hessen

Hotel Oldruitenborgh verkast restaurant

Themamaand Horeca & Financiën

Horeca draait 1,5 procent meer omzet

Horecavergunning: van 28 tot 2.395 euro

Uw eigen evenement!?

Rondje Horeca voor Van Hessen

Horecava reikt innovatie-awards uit

Uitgeverij PS: is klaar voor de Horecava

Digitaal Horecava magazine via app

Nieuw hotel en nieuwe hotelgroep

Ietsje omzetgroei voor de horeca

Duin & Kruidberg verenigt eten en mode

Nieuwe manager voor hotel Golden Tulip Victoria Hoenderloo

Horeca nipt tegen eigen ministerie

Het wordt een groot prikkelend succes!

Volop inspiratie voor de foodbranche

Altijd alles weten? Volg ons!

Diamantvondst bij Holiday Inn Leiden

Nieuw hotel-restaurant aan Vrijthof

PJZ Zintuigen op scherp in Culinair Pretpark

Derde keer: Hotel Investment Seminar

Horeca heeft nieuwe cao

PJZ Prikkel uw zintuigen - Bijna inschrijven!

Jury Mercure Cultuurprijs bijeen

Hospitality-Management.nl is nieuw!

Food uit de kast

Nieuwe websites, nog meer mogelijkheden

Hospitality begrippenlijst

Nieuwe downloads en reeksen

Blog Shima Zeroual (12/12)

Nieuwe Drank- en Horecawet aangenomen

China Hotel in Delft wordt Shanghai Hotel

V(r)aag

IGC neemt F&B-aanbod in eigen hand

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Concept Fitch&Shui moet handel bevorderen

Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

@The Lobby wint Culinary Award

Hotels strijden om European Culinary Award

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

AF&BM brengt speciaal magazine uit

Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

Verleid 5 miljoen smartphone-users (3/6)

De 25 Horecatrends voor 2013

Rondje Horeca: bereik de horeca in minstens 162 producties!

De nieuwe mediakaarten zijn er weer!

Bijzondere specials voor speciale adverteerders

Nieuwe websites, meer mogelijkheden!

Twee nieuwe leden Relais & Chateaux

Wie wordt HorecaHeld 2012?

Pure luxe verdient een LG

Blog Shima Zeroual (6/12)

Hilton Garden Inn komt naar Nederland

Kromme Dissel beste bij Restaurant Week

Apollo zet zich in voor gezonde werknemers

Staat u al in onze horecavakbladen?

Jubileumlunch Restaurant de Roode Leeuw

Ook in 2012 uw hele doelgroep bereiken?!

Ga mee naar New York!

Trend: huisgemaakte convenience

Driekwart van de hotelgasten ontbijt in hotel

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

Metamorfose Novotel Den Haag City Centre

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

AF&BM trendtrip Trento in beeld (2)

Het mooie en het goede volgens Lunelli

Nieuwe chef-kok voor Bel Air Hotel

Dertien sterrenzaken bij IENS DinerDagen

Stuw uw omzet in de zomer!

Juni keukenmaand

De toepasbaarheid van RM in een hotel (4/6)

Eindelijk de lucht in

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Een warm pleidooi...

Opperste concentratie tijdens halve finale

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Congresdag restaurants en internet succes

Hotel Lumen Zwolle kiest voor Hampshire

Benelux Restaurant Week aanstaande

Derde Landal-bestemming op Terschelling

Informatiedag hotelrestaurants en internet

Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

Job Vos HorecaHeld 2011

Verleid vijf miljoen smartphone-gebruikers

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Juni keukenmaand

'Maaltijd voor een Maaltijd' tegen honger

Glazen Hotel bij Glazen Huis van 3FM

Equip’Hôtel 2010 van start

Food van duizend kanten belicht

Waarmaken is dé trend voor 2011

Lunchmenu Heston Blumenthal voor 35 euro

Speerpunten van AF&BM voor 2011

Den Bosch meest Gastvrije Stad 2010

Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week

Pulitzer beste hotelterras Amsterdam

AF&BM Social Event: foto's Beluga (2)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (3)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (1)

AF&BM Social Event: lezing dhr. Mourmans

AF&BM Social Event: foto's café De Poshoorn en Brasserie FLO Maastricht

AF&BM Social Event: inspiratiewandeling

AF&BM Social Event: foto's Thiessen

AF&BM Social Event: Maastricht

Hotel Pulitzer klaar voor de zomer

Buiten genieten bij hotel Mooirivier

Deze zomer gratis vergaderen bij Mövenpick

Toch omzetverlies hotels na vliegverbod

Koken met tabak

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Drie gemeenten ontvangen Aanmoediging van Heemskerk

Pilot gezamenlijke facturering Buma en Sena van start

Couverts wint Columbus Trofee 2010

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Horecava 2010 in foto's: donderdag 14 januari

Horecava 2010 in foto's: woensdag 13 januari

Horecava 2010 in foto's: dinsdag 12 januari

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

Toekomstmuziek? De touchscreen menukaart

Wakker Dier: diervriendelijke foie gras is bedrog

Ondernemers optimistischer over toekomst

Alcohol in verkeer verder uitgebannen

Kolibrie en Heineken Brouwerijen slaan handen ineen

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Bib voor Roberto's

Omzet horeca valt lager uit dan verwacht

Meest Markante Horecaondernemers 2009 bekend

Branchepartijen gaan met LNV voor duurzamer voedsel

Neercanne in de bres voor jonge koksleerling

Teller Fletcher op 37 hotels, achtste overname dit jaar

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

Haarlem meest gastvrije stad van Nederland

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Finalisten 'Meest Gastvrije Stad 2009' bekend

Hotelpersoneel luncht in 538 Hummer

Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

FLO Eindhoven gaat voor perfecte Franse avond

Opnieuw tegenvallende omzetten horeca

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Opnieuw rechtszaak om smiley-koekjes

Accor ziet omzet dalen en buffer verdwijnen

Beleving van hotelgast staat voorop

Hotelmerken spelen in op bezuinigingen Amerikanen

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Eerste vaatje haring onder de hamer

Okura ontvangt Gouden Green Key

Hotel combineert vergaderen met cultuur

F&B-professionals op trendtour naar Berlijn

Monaco doet bedreigde tonijnsoort in de ban

Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

Gezocht: meest gastvrije stad van Nederland

Importeur waarschuwt voor terrasverwarmers

Hollandse kost favoriet

Parkhotel Horst biedt ondernemers 'crisisoverleg'

The Dylan officiële trouwlocatie

EC overnacht wederom in La Butte Boix

'Binnen het uur lunchen in Hotel de l'Europe'

Pulitzer Amsterdam hoge binnenkomer ranglijst

Gorbatschov bezoekt Kasteel Erenstein

Amsterdamse horeca zet zich in voor goed doel

Hotelkamers te huur voor siësta

Hotellunch in teken van één wijnhuis

Nieuw F&B concept bij Golden Tulip

Verjaardag Best Western Hotel Haarhuis

Hotel de l'Europe biedt 60-minuten toplunch

Hilton gaat calorieën tellen

Horecabestedingen licht gestegen

De Koperen Hoogte laat ster vallen

Business Travel Awards

Alfred van der Toolen slaagt als eerste voor proef SVH Meestergastronoom

Horecava zet innovaties en beleving op de kaart

F&B als onderscheidend vermogen

Ride & Bite Lunches bij Radisson SAS Hotel Amsteradam Airport

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: