Manager Event Operations

Taken en Verantwoordelijkheden

  • Meewerkend leiding geven aan de afdeling Event Operations;
  • Verantwoordelijk voor een goed operationeel verloop van de diverse evenementen;
  • Gastheer voor de contactpersonen van de evenementen;
  • Het maken van voor- en nacalculaties volgens de standaarden geldend binnen de organisatie;
  • Bewaken van kosten: afstemmen met de gasten indien wensen buiten het overeengekomen budget dreigen te komen;
  • Beheren van de door de afdeling gebruikte middelen;
  • Onderhouden van contacten met interne afdelingen en externe partijen (planning en uitvoering van werkzaamheden) en opdrachtgevers/gasten/leveranciers (vragen, toelichtingen);
  • Ontwikkelen en stimuleren van ideeën om de verkoop te bevorderen, de productiviteit te verhogen en de kosten zo laag mogelijk te houden;
  • Verantwoordelijk voor het maken van het rooster en het bijhouden van de urenadministratie;
  • Alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn, doch die een logisch onderdeel van de functie uitmaken.

 
Profiel

  • Je hebt minimaal een opleiding op MBO/HBO niveau;
  • Relevante en leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare functie in een hotel;
  • Goed kunnen delegeren, motiveren, coachen en ondersteunen;
  • Je bent gastgericht, gedreven en ondernemend, energiek en stressbestendig;
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed in woord en geschrift.

 
Word jij onderdeel van de Oranje Familie?
Wij verzoeken je vriendelijk om je brief met cv en (pas)foto via de  e-mail te verzenden. Telefoonnummer: 071-3676829
E-mail adres: sollicitaties@hotelsvanoranje.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: