White paper

Horeca en de NVWA

Horeca en de NVWA

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit houdt toezicht op de voedselveiligheid bij horecabedrijven, brouwerijen en andere horecaleveranciers. Als ondernemer heb je veel invloed op een goede beoordeling en daarmee een lichtere vorm van toezicht door de NVWA. Zorg dus dat je weet wat de NVWA belangrijk vindt op het gebied van hygiëne en voedselbereiding, zodat je niet als een oranje of gele stip op de inspectiekaart komt te staan. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van de gast, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Vul hier je e-mailadres in om de white paper te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van Hospitality Management, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
PMS Overzicht 2020 PMS Overzicht 2020
HorecaMarketingKalender 2020 HorecaMarketingKalender 2020
Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Snelcursus marketing voor hoteliers Snelcursus marketing voor hoteliers
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Hospitality Terminologie Hospitality Terminologie
Hotel Exploitatiemodellen Hotel Exploitatiemodellen
Assumptions, plans and actual responses. The uncharted territory of the Covid-19 pandemic Assumptions, plans and actual responses. The uncharted territory of the Covid-19 pandemic
Corona checklist bij reserveringen Corona checklist bij reserveringen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: