White paper

Horeca en de NVWA

Horeca en de NVWA

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit houdt toezicht op de voedselveiligheid bij horecabedrijven, brouwerijen en andere horecaleveranciers. Als ondernemer heb je veel invloed op een goede beoordeling en daarmee een lichtere vorm van toezicht door de NVWA. Zorg dus dat je weet wat de NVWA belangrijk vindt op het gebied van hygiëne en voedselbereiding, zodat je niet als een oranje of gele stip op de inspectiekaart komt te staan. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van de gast, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Vul hier je e-mailadres in om de white paper te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van Hospitality Management, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
Vergelijk ze op meer dan 100 punten De HM PMS Update 2021 De HM PMS Update 2021
Een inkijk in de keten Duurzaam linnenverhuur Duurzaam linnenverhuur
Is het te voorkomen? Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Snelcursus marketing voor hoteliers Snelcursus marketing voor hoteliers
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Hospitality Terminologie Hospitality Terminologie
Hotel Exploitatiemodellen Hotel Exploitatiemodellen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: