White paper

Horeca en de NVWA

Horeca en de NVWA

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit houdt toezicht op de voedselveiligheid bij horecabedrijven, brouwerijen en andere horecaleveranciers. Als ondernemer heb je veel invloed op een goede beoordeling en daarmee een lichtere vorm van toezicht door de NVWA. Zorg dus dat je weet wat de NVWA belangrijk vindt op het gebied van hygiëne en voedselbereiding, zodat je niet als een oranje of gele stip op de inspectiekaart komt te staan. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van de gast, maar ook voor de bedrijfsvoering.

Vul hier je e-mailadres in om de white paper te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van Hospitality Management, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
HTH: outlook on hospitality in 2020 HTH: outlook on hospitality in 2020
PMS Overzicht 2019 PMS Overzicht 2019
7 vragen bij het kiezen van een PMS-provider 7 vragen bij het kiezen van een PMS-provider
Snelcursus marketing voor hoteliers Snelcursus marketing voor hoteliers
HorecaMarketingKalender 2019 HorecaMarketingKalender 2019
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Hospitality Terminologie Hospitality Terminologie
Hotel Exploitatiemodellen Hotel Exploitatiemodellen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: