Elektrisch laden is additionele omzet
Zelfs nu het hotel vol dankzij online marketing
Jonge Honden: Jan Willem Janssen pakt door met H2OTEL
Salesmanager anno 2021: van dealmaker naar matchmaker
Jonge Honden: Michelle Zandbergen ziet eerste hotel niet als eindstation
Tips voor een onweerstaanbare hotelwebsite
Max Brown Hotels winnaar 'Hotel Website of the Year 2021'
Dit zijn de Finalisten van Hotel Website of the Year
Businessmodel hotelindustrie blijkt kwetsbaar onder COVID: wat te doen?
10 tips voor de mooiste hotelfoto's
Hoe moet het verder met het hotelvastgoed?
Simuleer een bijna-doodervaring voor je hotel
Groepsaccommodaties pleiten voor time-outregeling
Creatief ondernemerschap hielp deze hoteliers de zomer door
Deze hotelprofessionals zijn klaar voor het post-corona tijdperk
Wapenen tegen de crisis: Is mijn hotel morgen nog wat waard?
Toegenomen arbeidsplaatsen horeca vrijwel volledig ingevuld door uitzendkrachten en oproepkrachten
Food is uiting van identiteit voor jongere generaties
Verslag HotelTech 2019: live-interviews, colleges en keynotes
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen
Overheid biedt circulaire ondernemers hulp
Horecaketens winnen terrein in straatbeeld
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
René Eijsink neemt gepersonaliseerd boek in ontvangst
De restaurantsector: zakelijk denken vanuit liefde voor het vak
Bijna helft van alle ondernemers heeft géén of gedateerde voorwaarden
"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."
Column: ontregelen regels je hotel?
7 stappen naar een duurzamer bedrijf en een sterkere concurrentiepositie
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?
Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?
Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?
Krakau Special: “Oud en nieuw komen hier samen”
Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp
Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'
Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'
Video: Zwolse horeca inspireert!
Hospitality Management 25 jaar: Hans van Spronsen âIk werd adjunct-directeur van een jeugdherberg"
Consumentenbond schrikt van vuile Nederlandse hotels
Eventprofessionals ontdekken Noordwijk
Textielbedrijven omarmen nieuw MVO-project
De Keizerskroon eerste Nederlandse hotel met 4-Sterren Superior status
Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik
850.000 toeristen in Nederland tijdens Pasen
Jacht op illegale hotels tijdens Pasen
Golden Tulip Strandhotel Westduin doneert strandjutboom
Rozien Beaujean wordt hotelmanager City Centre Hotel Mabi
Amsterdam beperkt aantal nieuwe hotels
Transformatie Bilderberg De Keizerskroon
Hotels succesvoller met apps
KHN stopt de procedure tegen brouwerijen
1,2 miljoen Nederlanders op voorjaarsvakantie
Bedwantsen zijn de schrik voor ieder hotel
KHN: horeca innoveert
Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016
AF&BM: Sam Holtus & Jasper Kool Genomineerd voor F&B Professional of The Year
5,1 miljoen overnachtingen - 2,3 miljard euro omzet
10 social mediatips
Gastvrij ondernemen
KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca
AF&BM: Interview met Iris den Dekker
Interview: Over kroegbazen en ondernemers
Breaking news: Google wordt een OTA!
Groene pluim voor horeca Rotterdam
Wijnproeven met topsommelier
Starwood breidt uit in China
Stop op nieuwe hotels Amsterdam
Alleen ga je het niet redden
Accor wint MVO-prijs
Nieuw Good Hotel Amsterdam geopend
Breda zoekt partner voor realisatie project
Geefdehotelkamermaarweg.nl
Vertrouwen is kernenergie
Facelift Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Instagram als marketingtool voor hotelketen
Multifunctionele Haagse hotspot geopend
Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo
Exclusief: Student Hotel als Living Lab
Welkom in een micro 24-uurscultuur
Fancy cocktails en een vette hap
Hoe gaat u de concurrentie met appartementenaanbieders aan?
Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer
Fletcher gaat in zee met Blycolin
Hotel Mitland door naar publieksronde MVO-prijs
SVH neemt horeca-uitgeverij over
Interculturele competenties steeds belangrijker
KHN wil inperking macht boekingssites
Amsterdam heeft te weinig hotelkamers
Betaalt de horeca te veel btw?
Hotelwezen blijft technologisch achter
Stenden HMS excellent beoordeeld
Zo verleidt u de vrouwelijke (zaken)reiziger
Bilderberg komt met responsive website
Veel Nederlanders vieren voorjaarsvakantie
Hotel de la Poste weer open
Park Hotel Amsterdam zamelt voedsel in
Golden Tulip helpt Make-a-Wish
Grand Hotel Wientjes 85 jaar
Hulp bij allergenenwetgeving
Is wellness nog nodig in een hotel?
Duurzaamheidscerficiaat Van der Valk Arnhem
Sanadome omarmt project Stadsbijen
Makro doet een Rondje Horeca
Rotterdamse ondernemers krijgen pluim
Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim
Hotelgasten verkennen de Veluwe op elektrische sQooters
Strandhotel Westduin gaat biologisch
Erik de Wit GM Bilderberg Parkhotel
Buurlanden stimuleren toerismebranche
Misstanden in het Kurhaus?
Jaap Venendaal denkt vooruit
Slapen met Johnny & Jan
Gasten doen fitness op hotelkamer
Crisis voorbij voor strandhoreca
PSO-erkenning voor Inntel Zutphen
Handel met gesloten beurs
Weg met afval en verspilling
Besparing door ICT in datacentrum
Crisis drukt op vakantieplannen Europa
Geen prijsafspraken hotels en OTA's VS
3,5% werknemers horeca vormt stel
1,4 miljoen op voorjaarsvakantie
Blycolin wint Das Grüne Band
Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza
6 trends die toekomst horeca bepalen
Makro zoekt belangrijkste ingrediënten
Leven als een local? Nee bedankt!
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam
Qbic Hotel in Londense East End
Nieuwste editie Hospitality Management
Er gaat een lampje branden in de horeca
Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca
Bedient u de horeca voor een keertje?
Gast mag niet uit hotel kunnen springen
Gesteggel om SVH Meestertitels
Meer groente = meer marge
Social travel: even leven als een local
'I need Wi-Fi, shuttle service and a fridge'
Meeste reis-tweets: 'Wat is er te doen?'
Revenue Management: Stoppen met 'hotelletje spelen'
Contact bij Kontakt der Kontinenten
Sociale media op werk, wie kijkt mee?
Oostwegel ontvangt Gouden Asperge
Blycolin stap vooruit in MVO
Linnenmanagement in goede handen
KHN wil aandacht voor duurzaam
Roken in natte horeca onder vuur
Mysterieuze masterclass op Horecava
Technologie maakt een vuist tegen criminaliteit
Holiday Inn leiden bedankt team
Kanshebbers Innovation Award bekend
Inntel Hotels viert 30-jarig bestaan
Mond-tot-mondreclame nog niet dood
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen
Nog twee dagen Culinair Pretpark
Mis dit grote spektakel niet!
Volop inspiratie voor de foodbranche
'Groene' Sligro Zwolle opent deuren
App voor veilige horeca gelanceerd
Forse groei hotelvakanties Nederland
Heineken 'Teken niet voor een vaste periode'
Westduin plaatst oplaadpunt auto's
Wagenpark Bilderberg vergroent
Duurzaam linnen van Blycolin
Hans van Spronsen: Even wakker worden!
Een slimmer en beter 'food order' proces
Themadag over duurzame restaurants
Gouden Green Key voor Hotel Mitland
Meerderheid hotels kampt met krappe kas
Kortings- en veilingsites. Ik geef korting, dus ik ben
500 Facebook-vrienden en toch alleen eten? Dat klopt niet!
Hans van Spronsen: Double Dip strategie
Swissôtel zet in op vitale hotelgasten
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie
Hotel doneert matrassen aan weeshuis
KHN en HMSM verstevigen banden
Saxion installeert lector Ethiek
Trein in trek bij binnenlandse stedentrip
Nieuw jasje Horeca Starterskrant
'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'
'De macht van brouwers is te groot'
Gouden Green Key voor Mooirivier
Groesbeekse Secco in een historische ambiance
Green Key voor Regardz Hart van Holland
Green Key voor Van der Valk Eindhoven
Het voordeel van een goed logo
'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'
Waarom zouden we het bedrijfschap Horeca & Catering in stand houden?
Keurmerk voor afrekensystemen opgericht
Schel alarm bij diefstal hotelhanddoek
Het belang van dataverzameling (2/6)
Crowne Plaza Maastricht gaat voor regionaal
NBTC en VVV slaan handen ineen op tv
Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011
Novotel op weg naar duurzaam hotelnetwerk
De Green Key tot succes
Hotel Restaurant Oud London; De toekomst heeft oude wortels
De spanningen tussen boekingsites en hotels
Beter renderen kan iedereen leren
The Manhattan ontvangt gouden Green Key
Informatiedag hotelrestaurants en internet
Dagboek 3 Mary K: Klaar voor de start?
GT Arnhem-Doorwerth ontvangt certificaat
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava
Blycolin
Horeca Starterskrant vernieuwd
WestCord Art Hotel ontvangt Green Key
Hoogste hotel ter wereld april 2011 open
Dagboek 2 Mary K: Vol verwachting
Milieuprijs voor Best Western Blue Square
Amstelhotel energiezuinig verlicht met kerst
"Duurzaamheid nestelt zich in het DNA van hotels"
Design in moeilijke tijden
'Fraude met Google Maps kost hotels omzet'
Geen tulpennostalgie maar mondiale alure
Uit de kunst! Zet us hotel op de kaart door exposities
Food van duizend kanten belicht
Overnachting tijdens Hadj fors duurder
Innovatieaward voor Blycolin's Opus
'Hotellerie moet social media omarmen'
Spa- en spiegelparadijs
De kracht van (social) media
Meer mensen op pad tijdens Labor Day
Nieuw bestuur Fletcher, Luken stopt als CEO
Hotel overweegt zaak tegen Jennifer Lopez
Evoluon behaalt Gouden Green Key
AF&BM Social Event: lezing dhr. Mourmans
Delta Hotel Vlaardingen wint klimaatprijs
Binnenhalen en binnenhouden
Bilderberg boekt progressie
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010
Deli XL wil duurzame toekomst
Streven naar duurzaamheid door Mövenpick
Een passend en persoonlijk verblijf
Eten in horeca is meer dan prijs en smaak
Oudste hotel van Nederland viert jubileum
Amstel Hotel in lichtjes en prijzen
Jeu Claes nieuwe voorzitter payroll-branche (VPO)
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
NH Amersfoort trots op Gouden Green Key
Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Samenwerking Sandton en MKI bezegeld
Hotel in kader van taalonderwijs
Gasten willen een verrijkende vakantie
Accor schakelt over op LED-verlichting
Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen
Beleving van hotelgast staat voorop
Gouden Green Key voor Kapellerput
Bedrijfsoverdracht: hoe gaan emotie en zakelijkheid samen?
Okura ontvangt Gouden Green Key
BOSE hoteldag voor Quality Lodgings
Een goed doordachte overdracht is lonend
Opnieuw prijs voor Holiday Inn IJmuiden
Green Key voor Radisson SAS Amsterdam Airport
Duurzaamheid in horeca loont
Gratis MVO-congres voor beursbezoekers
Koffieproducent Mocca dOr 75 jaar
Zakenvrouw opent trendy hotel
Hotels overwegen stappen tegen grote B&B's
Eerste citymarketing organisatie op Hyves
Dienend Leiderschap
Hotel de Kok, Delft Contractperikelen zorgen voor onrust
Hotel De Abdij Met naastenliefde de cel in
De vergeten kunst van gastvrijheid
Best Western 'Gewoon de beste propositie'
restaurant - hotel De Witte Holevoet Een pleisterplaats met grandeur
Hotel Epping Wie wil er nog een lounge?
Restaurant - Hotel de Watergeus , Wie doceert, leert
Voorwaarts... Mars!
Holland Hotels Geen handboekencultuur
De gapende kloof tussen bedrijven en opleidingen
Wint het bejaardentehuis van het hotel?
Hotel Mitland, Utrecht Achter het fort zit men veilig
Hotel 't Anker / Gasterij Mierle Dicht bij huis blijven
De prijs van verandering
Sterling Hotels
Van Business naar Beleving!
Landgoed de Wilmersberg: Goed voorbeeld doet goed volgen
De beste housekeeping van Nederland
www.hotelblog.com
Personeel is niet zomaar inwisselbaar
Hotelmarkt Haaglanden volop in ontwikkeling
Laat de gast een handje helpen
Etnomarketing
Goede-doelen-marketing
Carlton Beach breidt mogelijkheden uit met Beach Club
Benchmarking en meerwaardecreatie
Omgekeerde marketing
Nationaal F&B debat; Nadenken over outsourcing van F&B
Achter slot en grendel...
Onderhandelen: ratio of emotie?
Horecaondernemers met een gouden hart
Wie zit op de bok?
‘Cool capitals’ voor de avant-gardistische toerist
Kleine attenties, grote beleving
Doelgroepen zijn niet relevant
Hotel Continu Onderzoek: Bedrijfsverzekeringen Risicocalculatie of zekerheid?
Effecten van economische achteruitgang: Hoteliers laten zich niet de put in praten
Hotelmarketing: De vijf P’s van Yield Management
De Duitsers zijn best tevreden
Gastvrijheid onder de loep
Gerrit van Leeuwen Hotels; Werken met hart voor de zaak
De effectiviteit van het planningsproces
Veiligheid
Innovatie goed als langetermijnstrategie
Hotel grondig doorgelicht: horecaScan opent de ogen
Een succesvol verkoopgesprek
Creatieve arrangementen; een doel of middel?
Verkoop van hotels - Goodwill: meetbaar of emotie?
Het einde van salesmanagement?
Inspinnen en opeten
Effecten van marketing worden slecht gemeten
De nachtmerrie van salesmensen, hoe koud wil je het krijgen?
De strijd waar niemand bij gebaat is
Nooit narigheid in het rustieke Ruurlo
Haal klanten binnen met een goede brief
Alleen verwerkte informatie is bruikbare informatie
Kunst... omdat het smaakt
Actief zijn loont zich
Mag het een 'onsje' meer zijn?
Hotel Seven One Seven: Ieder mens het zijne
In een wereld die elke dag verandert, wordt voorspellen steeds belangrijker
Imago: struikelblok of uitdaging?
Verbeteren door vergelijken
Het gemak dient de flexibele kok
Commissie van Lunteren op zien naar 'verlichting'
Interne controle en automatisering
Twee keer per week alle hotelupdates