Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

René Eijsink neemt gepersonaliseerd boek in ontvangst

De restaurantsector: zakelijk denken vanuit liefde voor het vak

Bijna helft van alle ondernemers heeft géén of gedateerde voorwaarden

"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."

Column: ontregelen regels je hotel?

7 stappen naar een duurzamer bedrijf en een sterkere concurrentiepositie

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Krakau Special: “Oud en nieuw komen hier samen”

Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp

Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'

Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'

Video: Zwolse horeca inspireert!

"Hospitality is plezier maken"

Hospitality Management 25 jaar: Hans van Spronsen “Ik werd adjunct-directeur van een jeugdherberg"

Consumentenbond schrikt van vuile Nederlandse hotels

'80 procent van de banquetingomzet is zakelijk'

Unieke denkkracht in elke ruimte

Eventprofessionals ontdekken Noordwijk

Textielbedrijven omarmen nieuw MVO-project

De Keizerskroon eerste Nederlandse hotel met 4-Sterren Superior status

Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik

850.000 toeristen in Nederland tijdens Pasen

Jacht op illegale hotels tijdens Pasen

Golden Tulip Strandhotel Westduin doneert strandjutboom

Rozien Beaujean wordt hotelmanager City Centre Hotel Mabi

Amsterdam beperkt aantal nieuwe hotels

Transformatie Bilderberg De Keizerskroon

Hotels succesvoller met apps

KHN stopt de procedure tegen brouwerijen

1,2 miljoen Nederlanders op voorjaarsvakantie

Bedwantsen zijn de schrik voor ieder hotel

KHN: horeca innoveert

Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016

AF&BM: Sam Holtus & Jasper Kool Genomineerd voor F&B Professional of The Year

5,1 miljoen overnachtingen - 2,3 miljard euro omzet

Gastvrij ondernemen

KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca

AF&BM: Interview met Iris den Dekker

Interview: Over kroegbazen en ondernemers

Breaking news: Google wordt een OTA!

Groene pluim voor horeca Rotterdam

Wijnproeven met topsommelier

Starwood breidt uit in China

Stop op nieuwe hotels Amsterdam

Alleen ga je het niet redden

Accor wint MVO-prijs

Nieuw Good Hotel Amsterdam geopend

Breda zoekt partner voor realisatie project

Geefdehotelkamermaarweg.nl

Vertrouwen is kernenergie

Facelift Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Instagram als marketingtool voor hotelketen

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Exclusief: Student Hotel als Living Lab

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Fletcher gaat in zee met Blycolin

Hotel Mitland door naar publieksronde MVO-prijs

SVH neemt horeca-uitgeverij over

KHN wil inperking macht boekingssites

Betaalt de horeca te veel btw?

Hotelwezen blijft technologisch achter

Stenden HMS excellent beoordeeld

Bilderberg komt met responsive website

Veel Nederlanders vieren voorjaarsvakantie

Hotel de la Poste weer open

Park Hotel Amsterdam zamelt voedsel in

Golden Tulip helpt Make-a-Wish

Grand Hotel Wientjes 85 jaar

Hulp bij allergenenwetgeving

Is wellness nog nodig in een hotel?

Duurzaamheidscerficiaat Van der Valk Arnhem

Sanadome omarmt project Stadsbijen

Makro doet een Rondje Horeca

Het leven is een feest

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Hotelgasten verkennen de Veluwe op elektrische sQooters

Strandhotel Westduin gaat biologisch

Erik de Wit GM Bilderberg Parkhotel

Buurlanden stimuleren toerismebranche

Misstanden in het Kurhaus?

Jaap Venendaal denkt vooruit

Slapen met Johnny & Jan

Gasten doen fitness op hotelkamer

Crisis voorbij voor strandhoreca

PSO-erkenning voor Inntel Zutphen

Handel met gesloten beurs

Weg met afval en verspilling

Besparing door ICT in datacentrum

Crisis drukt op vakantieplannen Europa

Geen prijsafspraken hotels en OTA's VS

3,5% werknemers horeca vormt stel

1,4 miljoen op voorjaarsvakantie

Blycolin wint Das Grüne Band

Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

6 trends die toekomst horeca bepalen

Makro zoekt belangrijkste ingrediënten

Leven als een local? Nee bedankt!

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Qbic Hotel in Londense East End

Nieuwste editie Hospitality Management

Er gaat een lampje branden in de horeca

Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca

Bedient u de horeca voor een keertje?

Gast mag niet uit hotel kunnen springen

Gesteggel om SVH Meestertitels

Meer groente = meer marge

Social travel: even leven als een local

'I need Wi-Fi, shuttle service and a fridge'

Meeste reis-tweets: 'Wat is er te doen?'

Contact bij Kontakt der Kontinenten

Sociale media op werk, wie kijkt mee?

Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

Blycolin stap vooruit in MVO

Linnenmanagement in goede handen

KHN wil aandacht voor duurzaam

Roken in natte horeca onder vuur

Mysterieuze masterclass op Horecava

Holiday Inn leiden bedankt team

Kanshebbers Innovation Award bekend

Inntel Hotels viert 30-jarig bestaan

Mond-tot-mondreclame nog niet dood

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Nog twee dagen Culinair Pretpark

Mis dit grote spektakel niet!

Volop inspiratie voor de foodbranche

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

App voor veilige horeca gelanceerd

Forse groei hotelvakanties Nederland

Heineken 'Teken niet voor een vaste periode'

Westduin plaatst oplaadpunt auto's

Wagenpark Bilderberg vergroent

Duurzaam linnen van Blycolin

Hans van Spronsen: Even wakker worden!

Themadag over duurzame restaurants

Gouden Green Key voor Hotel Mitland

Meerderheid hotels kampt met krappe kas

Hans van Spronsen: Double Dip strategie

Swissôtel zet in op vitale hotelgasten

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

Hotel doneert matrassen aan weeshuis

KHN en HMSM verstevigen banden

Saxion installeert lector Ethiek

Trein in trek bij binnenlandse stedentrip

Nieuw jasje Horeca Starterskrant

'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

'De macht van brouwers is te groot'

Gouden Green Key voor Mooirivier

Interview: Courage Hotel Sionshof

Green Key voor Regardz Hart van Holland

Green Key voor Van der Valk Eindhoven

'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'

Keurmerk voor afrekensystemen opgericht

Schel alarm bij diefstal hotelhanddoek

Het belang van dataverzameling (2/6)

Crowne Plaza Maastricht gaat voor regionaal

NBTC en VVV slaan handen ineen op tv

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Novotel op weg naar duurzaam hotelnetwerk

The Manhattan ontvangt gouden Green Key

Informatiedag hotelrestaurants en internet

Dagboek 3 Mary K: Klaar voor de start?

GT Arnhem-Doorwerth ontvangt certificaat

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Blycolin

Horeca Starterskrant vernieuwd

WestCord Art Hotel ontvangt Green Key

Hoogste hotel ter wereld april 2011 open

Dagboek 2 Mary K: Vol verwachting

Milieuprijs voor Best Western Blue Square

Amstelhotel energiezuinig verlicht met kerst

'Fraude met Google Maps kost hotels omzet'

Food van duizend kanten belicht

Overnachting tijdens Hadj fors duurder

Innovatieaward voor Blycolin's Opus

'Hotellerie moet social media omarmen'

De kracht van (social) media

Meer mensen op pad tijdens Labor Day

Nieuw bestuur Fletcher, Luken stopt als CEO

Hotel overweegt zaak tegen Jennifer Lopez

Evoluon behaalt Gouden Green Key

AF&BM Social Event: lezing dhr. Mourmans

Delta Hotel Vlaardingen wint klimaatprijs

Bilderberg boekt progressie

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Deli XL wil duurzame toekomst

Streven naar duurzaamheid door Mövenpick

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Oudste hotel van Nederland viert jubileum

Amstel Hotel in lichtjes en prijzen

Jeu Claes nieuwe voorzitter payroll-branche (VPO)

Oudste hotel van Nederland viert jubileum

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

NH Amersfoort trots op Gouden Green Key

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld

Hotel in kader van taalonderwijs

Gasten willen een verrijkende vakantie

Accor schakelt over op LED-verlichting

Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen

Beleving van hotelgast staat voorop

Gouden Green Key voor Kapellerput

Bedrijfsoverdracht: hoe gaan emotie en zakelijkheid samen?

Okura ontvangt Gouden Green Key

BOSE hoteldag voor Quality Lodgings

Opnieuw prijs voor Holiday Inn IJmuiden

Green Key voor Radisson SAS Amsterdam Airport

Duurzaamheid in horeca loont

Gratis MVO-congres voor beursbezoekers

Koffieproducent Mocca d’Or 75 jaar

Zakenvrouw opent trendy hotel

Hotels overwegen stappen tegen grote B&B's

Eerste citymarketing organisatie op Hyves

Carlton Beach breidt mogelijkheden uit met Beach Club

Innovatie goed als langetermijnstrategie

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: