Ontbijt medewerker (m/v)

Uw vacature op deze site?

Om 7 uur ’s ochtends gaat de wekker. Ik schrik wakker van het geluid en kijk hevig om mij heen. De warme onbekende omgeving laat mijn hart sneller kloppen tot dat ik me besef waar ik ben. Ik ben niet thuis, maar in een het Radisson Blu Palace Hotel

Het gerommel dat uit mijn buik komt ontwaakt me uit mijn gedachtes. Tijd om te ontbijten. Ik kleed me aan, pak mijn spullen en loop het hotel door. Eenmaal het restaurant gevonden te hebben, loop ik naar een tafel en leg mijn spullen neer. Ik kijk om mij heen en zie de koffiemachine staan. Eerst een bak koffie om wakker te worden.

Terwijl mijn koffie bereid wordt hoor ik een vriendelijke stem achter me. Ik draai me om en ik kijk tegen jouw lachende gezicht aan. We raken aan de praat. Je legt met uit hoe het ontbijtbuffet werkt en raadt mij de omelet van de kaart aan. Je verdwijnt de keuken in en ik pak rustig wat eten van het buffet af. Na een aantal minuten kom je weer terug met een overheerlijke omelet. Je zet het neer bij me op tafel en wenst me smakelijk eten toe. Ik bedank je en begin vrolijk aan mijn omelet.

Nadat ik alles op heb gegeten laat ik een zucht van tevredenheid. Heerlijk gegeten, dat is nou lekker wakker worden! Zonder te wenken kom je naar mijn tafel toegelopen en vraagt of alles naar wens is geweest. Ik vertel je dat de service en het ontbijt fantastisch was en dat mijn dag niet beter kon beginnen. Ik sta op en bedank je voor de fijne service. Je lacht en vertelt me dat je het leuk vindt om dit werk te doen, want zoals jij zegt een goed ontbijt is het halve werk, en je wenst me een fijne dag toe. Ik loop glimlachend weg, want zo iemand zoals jij kan het verschil maken.

Helaas ben ik vergeten je naam te vragen. Hopelijk kun je me dat nog laten weten. Ben jij de persoon waar ik naar op zoek ben? Let me know! Stuur je gegevens naar:

Radisson Blu Palace Hotel
t.a.v. Tiyona Borsboom
Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk aan Zee
T: +31 (0) 71 365 30 22
E: tiyona.borsboom@radissonblu.com

 

 

 

Solliciteer direct
  • Uur: 40
  • Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Opleidingsniveau: Niet van toepassing

Meer vacatures

Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Meeting & Events Representative
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Financial Controller
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Manager Event Operations
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Restaurant Medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur F&B Medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Banqueting Medewerker (m/v)
Maritim Hotels - Amsterdam or thuis-kantoor - full-time uur Account Manager / Sales Manager Maritim Hotels (home based of vanuit Amsterdam kantoor)
Worldmeetings - Den Haag - 40 uur Medewerker reserveringen en klantencontact

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: