Parttime Docent Hotelmanagement

Uw vacature op deze site?

Wilt u als parttime docent Hotelmanagement (6 uur per week) uw praktijkkennis overbrengen op onze gemotiveerde studenten? Lees dan verder, want Hogeschool Tio is op zoek naar een professional uit de hotelbranche! Een lesbevoegdheid is een pre maar niet noodzakelijk.

 

De functie

U bent docent op het gebied van Hotelmanagement en u geeft het vak Hotel- en eventweek. In dit vak werken studenten van verschillende Tio-vestigingen gedurende een week samen en leert u uw studenten om op ondernemende- en actieve wijze een hotel te runnen. U laat uw studenten kennismaken met verschillende functies en afdelingen van een hotel, de studenten onder andere evenementen laten te organiseren en integreert hierbij verschillende vakken zoals koken, vaktechniek restaurant, front office en eventmanagement. Wordt u hier enthousiast van? Dan is Tio op zoek naar u!
 

U komt te werken op één van de moderne vestigingen van Tio in de internationale havenstad Rotterdam. Binnen 2 minuten loopt u van station Rotterdam Centraal naar uw werkplek. U werkt hier samen met ruim 70 collega’s.

 

Wat biedt Tio?

De klassen bij Tio zijn met gemiddeld 11 studenten klein, waardoor u veel persoonlijk contact heeft met uw studenten. U werkt bij een van de beste hogescholen van Nederland binnen een enthousiast team van docenten uit de praktijk. De Tio-vestigingen zijn stuk voor stuk moderne vestigingen met een frisse en kleurrijke inrichting. Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om uzelf verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een driedaagse introductietraining en trainingen op het gebied van didactiek en gebruik van IT in de klas. Zo start u vol vertrouwen als docent voor de klas!

 

De ideale kandidaat

U beschikt in elk geval over:

  • een diploma op masterniveau;
  • werkervaring in de branche;
  • een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • leservaring is een pre.

 

Werken bij Tio betekent een veelzijdige baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en commerciële economie. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

 

Interesse?

Dan kom ik graag in contact met u. Solliciteren kan 31-5-2019 a.s. uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met: Mevr. N. Christiaanse; Vestigingsmanager Tio Rotterdam; uitsluitend bereikbaar per e-mail via n.christiaanse@tio.nl.  

Het aantal beschikbare uren is bespreekbaar. Het is mogelijk om op verschillende locaties te werken. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u dit aangeven door expliciet te reageren op meerdere vacatures. Naast het docentschap zijn er bij Tio legio mogelijkheden voor het uitvoeren van nevenwerkzaamheden. Zo zijn er onder andere mogelijkheden tot het geven van voorlichting, kunt u meedenken over de ontwikkeling van lesmateriaal en toetsen, en kunt u een nevenfunctie vervullen als vakgroep-of leerlijncoördinator.

 

U ontvangt uiterlijk op 15-6-2019 een reactie van Tio betreffende uw sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk, via helpdesk@tio.nl.

Solliciteer direct
  • Uur: 6
  • Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Opleidingsniveau: Universitair

Meer vacatures

Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Restaurant Medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur F&B Medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk - 40 uur Ontbijt medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Banqueting Medewerker (m/v)
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Fulltime DTP' er
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Supervisor Front Office
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Kapper
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Leerling kok X Horeca Academie
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Chef de Partie Oriento
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 32 uur Leerling Kok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: