Video: Figi opent pop-up restaurant in Zeist

Nieuw restaurant Apollo Hotel Amsterdam gaat open

De Bonte Wever opent dit najaar twee nieuwe restaurants

OpenTable nu ook actief in Nederland

Unieke keuken voor Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Lightspeed geeft F&B-managers grip op hun data

Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'

Interview: Mariëlle van der Hilst-de Haas leidt Hotel Corona 21e eeuw binnen

Video: Oostwegel Collection viert opening St. Gerlach Paviljoen

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Gemiste kansen in restaurants: 10 revenue management tips

Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

The Harbour Club opent nieuw restaurant in Vinkeveen

Interview: Paul Westra & Hans Pieters, Utrecht City Hotels

Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Restaurantactie Albert Heijn en IENS van start

Middelbare Hotelschool Friesland gaat samenwerken met Ducasse Education

Video: Zwolse horeca inspireert!

'Zet garnalenkroket weer op kaart Hotel New York'

Hilton Amsterdam voor vijfde keer decor chocoladediner

Simpele bistro krijgt per abuis Michelinster

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Gediplomeerd keukenpersoneel niet voor het oprapen

Preston Palace viert 25-jarig bestaan in 2017

QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

Geen Michelinster, toch het beste jaar ooit

Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's

Logis Hotels benoemt beste restaurants van 2017

Geen derde Michelinster voor Sergio Herman

Horeca geholpen door Den Blijker vaak alsnog failliet

Krokodil eten bij Blue Collar Hotel

Paul Dingjan nieuwe chef-kok bij Waves at the Kurhaus

Van der Valk neemt wegrestaurants Autogrill over

‘Er zit veel verschil tussen de gast in de stad en de gast in het dorp’

Apollo Hotels en Bierfabriek kondigen samenwerking aan

Brasserie Brût feestelijk geopend

De Wijnberg in Sneek verkocht

Koken met wild: voor elk wat wilds

Restaurant showt studenten de ultieme gastvrijheid

Wie wordt F&B Professional 2017?

Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

Ciel Bleu heropent na metamorfose

Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen

Albert Heijn bouwt restaurant en hotel

Hollands Glorie opent in Zutphen

Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

Hotel Arena opent restaurant PARK

Hospitality Management 25 jaar: Het beleid van Den Haag is zorgwekkend

Chef Schilo van Coevorden ontvangt Japanse award

Waar zijn de chef-koks gebleven?

30 procent van al het voedsel gaat verloren

Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

Breed F&B-aanbod kan een nadeel zijn

Tim Gilissen is een GM met toekomstvisie

nhow Rotterdam krijgt keurmerk voor toegankelijkheid

Hotel V opent in uniek Amsterdams pand

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

"Hospitality is plezier maken"

W Amsterdam heeft dakterras met zwembad

Linnen, zelf wassen of uitbesteden?

Hospitality Management 25 jaar: Hans van Spronsen “Ik werd adjunct-directeur van een jeugdherberg"

Blue Collar Hotel: een ode aan de gewone man

NH Collection opent in Antwerpen

Een F&B-onderneming waar je van kunt leren

Stayokay wint Triodos Hart-Hoofdprijs 2016

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

Hospitality Management 25 jaar: Hans van der Kooij "Momenteel zit KHN in een transitiefase"

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

'80 procent van de banquetingomzet is zakelijk'

Fletcher neemt hotels Jaap Venendaal Groep over

Immense verbouwing Hotel Arena

Nederlands Bocuse d'Or team geplaatst voor wereldfinale

Kurhaus heeft beste high tea van Nederland

Amsterdammer woont dichtstbij restaurants

Hospitality Management 25 jaar: "hoteliers hebben geen kennis van b&b markt

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Unieke denkkracht in elke ruimte

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

Hilton Rotterdam krijgt nieuw restaurant

Moederdag is een goede dag voor de horeca

De Bonte Wever Assen breidt fors uit

Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt

Menu horecazaak Logica is vrijwel volledig vegetarisch

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag feestelijk geopend

Zilte zeelucht bij Waves at the Kurhaus

Advertorial: Diverse hotels te koop aangeboden

Fletcher Hotels is weer populairste keten

NH Hotels is wederom beste hotelketen

Hotel The Roosevelt officieel geopend

Afronding renovatiewerkzaamheden Parkhotel Den Haag

Download nu: de nieuwste Hospitality Management!

Eerste paal Van der Valk Amsterdam geslagen

Overnamekandidaten voor hotel de Herikerberg

Hospitality Management 25 Jaar: interview Robert Kranenborg

Element Hotel opent deuren

Eventprofessionals ontdekken Noordwijk

De 10 beste kunsthotels ter wereld

Nederlandse opent Hollands restaurant in China

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

NH Collection gelanceerd

Designhostel Generator opent deuren

Stayokay genomineerd voor duurzaam ondernemen

Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

Hospitality Management 25 jaar: Hotel van de Toekomst

Oosterscheldekreeft centraal in Waves at the Kurhaus

Willem Verhoeven nieuwe GM art'otel Amsterdam

Hospitality management 25 Jaar: Postillion Utrecht Bunnik

Rozien Beaujean wordt hotelmanager City Centre Hotel Mabi

Van Gansewinkel nieuwe chef Het Arresthuis

Jubilerend QL Hotels & Restaurants lanceert magazine

Transformatie Bilderberg De Keizerskroon

Hospitality Management 25 jaar: Eric Snaterse over hotelfinanciering

AF&BM bestuur heeft drie nieuwe leden

Amerborgh koopt vastgoed Sandton Grand Hotel Reylof Gent

Duurste hotel ter wereld opent deze zomer

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Twin Peaks opent nieuw hotel in Maastricht

Hotel Dennenhoeve in Nunspeet op de schop

Trend: Hotelrestaurants worden sterrenzaken

Nieuw Park Plaza hotel opent in Neurenberg

Hospitality Management 25 jaar: Onderzoek naar hotels en internet in 2001

Alles is bevochten, maar zonder plan de campagne

Hotel de Duif in Lisse weer open

Stiltecursus voor hoteliers

Hospitality Management 25 jaar: Interview Chris Luken 2010

Nieuw Fletcher Hotel opent deuren

Eerste Van der Valk hotel in Amsterdam wordt gebouwd

Hospitality Management 25 jaar: interview Camille Oostwegel 1996

Nieuw restaurant in Hoofddorp

Heropening Brinkhotel Zuidlaren

Louvre Hotels Group opent hotel in Seoul

citizenM breidt hotel Schiphol uit

Topchefs koken bij Bilderberg

Pulitzer hotel is heropend

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput

Vernieuwd NH Utrecht gepresenteerd

Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

De Ruyghe Venne failliet

Hilton Leiden presenteert chef Jeroen Jongeneel

New York: 33,7 miljoen hotelovernachtingen

Jan-Willem Roenhorst GM Element Amsterdam Hotel

Wie neemt Hotel de Zwaan over?

Spanning loopt op bij F&B-professionals

Hilton The Hague biedt info in braille

Fletcher neemt Hotel de Eese over

Food Professional Day 2016

Uniek hotel voor young professionals geopend

Hotel Aarden in Steenbergen failliet

Lars Drost Nationaal Kampioen Jonge Koks 2016

Finalisten F&B Professional Of The Year bekend

Dit zijn de 9 hoteltrends voor 2016

De 10 best gelezen artikelen van 2015

Hotel Figi en Oud Londen werken samen

Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort

Nieuwe directeur Château St. Gerlach

Berlijn wordt dé Europese hotelstad

Sergio Herman start derde zaak

Hilton Amsterdam Airport Schiphol opent deuren

Interview: Adlon Kempinski Hotel Berlijn (video)

Foodbranche loopt digitaal achter

Van der Valk helpt ouderen

Savarin in zee met ROC Mondriaan

Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

Restaurant Rodenbach is failliet

INK Hotel start boekenclub

Geen enkel restaurant verliest ster

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

Hotel De Duif failliet

Overeenkomst China Hotel in Weert

Over the top hotels

Stenden organiseert Guests on Earth congres

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

HotelTech: interview Edgar Bolwerk

Alain Rosica gastchef Hilton Garden Inn

Pulitzer lanceert nieuw interieur

PPHE bouwt luxueus hotel in Londen

Louvre Hotels opent nieuw hotelcomplex

Restaurant de Wanne heropend

Hotel Hoogeveen is verkocht

Kasteel Engelenburg Hotel van het Jaar

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

AF&BM: Interview met Bobby van Galen

Vernieuwd Postillion Hotel Bunnik heropend

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Sidney Schutte in Taste of Waldorf Astoria

Meesterkok start restaurant via crowdfunding

Kasper Stiekema is nieuwe chef Bluespoon

Jacob Jan Boerma gaat voor KLM koken

Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

Restaurant Hotel New York opent deuren

Restaurant Pearl wint de Gouden Pollepel

Nieuw restaurant in Maastricht

Interview: Over kroegbazen en ondernemers

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Eerste diploma's HCEM Landstede

Golden Tulip Amsterdam Riverside heropend

Romain Bourger wint Sommeliers Cup 2015

Mercure Eindhoven verder als Best Western

Bram van Mierlo naar Villa de Duinen

Gastvrij Rotterdam in beeld

De Wiemsel en De Wanne heropend

Exclusief interview Gillian Tans, COO Booking.com

ADVERTORIAL - Geld verdienen met uw Wi-Fi? Doe de gratis scan!

Winner Hotel Software is ook deelnemer

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

5 prachtige nieuwe hotels

Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Wijnproeven met topsommelier

Nieuw Langham hotel naast Burj Khalifa

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Hier kunnen gasten slapen als een koning

Actiegroep wil kindervrije horeca

Nieuw short stay hotel opent in Amsterdam

Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam

NH Hotel Group breidt verder uit in Italië

W Amsterdam opent in september

Rondetafelgesprek: Liever zelf aan het roer

Deze horecaondernemers staan op De Pier

Horeca Academie krijgt sleutels oud-ministerie

100.000 bezoekers voor De Pier Scheveningen

Alleen ga je het niet redden

Leer je gast kennen via reviews

W Amsterdam onthult restaurants

Dineren in een rijdende trein

Hilton The Hague meest favoriete hotel

Nieuw Good Hotel Amsterdam geopend

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Nieuw restaurant in Hotel New York

Eerste Element Hotel in Nederland

Nieuwe exploitanten Hotel De Tolkamer

Bilderberg Parkhotel schenkt beste koffie

De Koperen Hoogte wordt een B&B

Eline Gerdes vertrekt bij Casa 400

't Goude Hooft geeft overnachting weg

Nieuwe eigenaren Hotel Bon'Aparte Lochem

Golden Tulip Doorwerth in handen van Fletcher

Exclusief: Leo Hollman en de Tour

LG verovert hotelbranche in rap tempo

Hotelschool Spermalie kiest voor Winner

Eerste paal Hotel Arena de grond in

Iconisch hotel heropend in Londen

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant

Hilton Rotterdam klaar voor North Sea Jazz

Kunstexposities in Amstel Hotel

Facelift Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Casper Westerveld is Meestergastheer

Hotel The Hoxton opent deuren

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Hotel Arena start met aanbouw

KHN start serie over ondernemerschap

Apollo Hotel Groningen ontvangt eerste gast

Groot Warnsborn lid Euro-Toques

Robin Overdreef is SVH Wijnmeester

Nieuw restaurant in Hotel De Bilderberg

Derde Conscious Hotel in Amsterdam

De Bilderberg rises like a phoenix

Horecabezoeker wil meer groenten

Punt-West Hotel & Beachresort geopend

Regardz Berghotel wordt Best Western

nhow Rotterdam is lokale hotspot

Culinair Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Verslag AF&BM in Hamburg (2)

Verslag AF&BM in Hamburg (1)

Hollandse keuken een succes in Milaan

Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

Hotel Restaurant Ruimzicht 65 jaar

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Fletcher opent Fletcher World in Nieuwegein

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Hilton The Hague viert vijfjarig bestaan

Hotel-restaurant Berg en Dal verkocht

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Update: Bocuse d'Or

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

Hotel D’Vijf Broers Zaandijk failliet

Pre-opening Apollo Hotel Groningen

Hotel Oostergoo in zee met Princess

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

TripAdvisor op overnamepad

Prachtige Indonesische aanwinst Best Western

De Harmonie in Didam Failliet

Hello Kitty restaurant opent in China

AB InBev lanceert biertraining voor horeca

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Hilton The Hague ontvangt vips

Fletcher gaat in zee met Blycolin

DoubleTree by Hilton opent nieuw hotel

Ondernemer gezocht voor Kasteel Broekhuizen

650 kamers in nhow Amsterdam RAI

Restaurant The Park opent binnentuin

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Nieuw hotel voor Princess Hotel Collection

Starwood lanceert nieuw merk

NH Hotels verkozen tot beste hotelketen

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Get your kicks on Route 66

De beste congreslocatie van het jaar is...

Rel: betalen voor opwarmen babymelk België

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

60 jaar Delta Hotel Vlaardingen

Kleindochters Van der Valk openen restaurant

Mezger Lodges Domburg bijna af

Jubileum Golden Tulip Hotel Central

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Top 10 social media hotels (video)

Okura Amsterdam opent Van Gogh Suite

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

Betaalt de horeca te veel btw?

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Sofitel Paris Le Faubourg gerenoveerd (FOTO'S)

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Pulitzer sluit zich aan bij Preferred Hotels

Hotel De Bilderberg verbouwt

De lunch wordt Belgischer

Overname Hotel Elzenhagen Poeldijk

Arbeidsvoorwaarden wijzigen, kan dat?

Uw voorpui is bepalend voor uw succes

Hilton The Hague deelnemer Trouwlocatie Dag

Nieuw Student Hotel in Groningen

Japans restaurant Yamazato heropend

De top 10 hoteltrends in 2015

"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Curio by Hilton gelanceerd in Europa

Twee nieuwe gm's bij Hilton

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Regardz Airport Hotel wordt Best Western

Ideale automatiseringsoplossingen

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

Bungehuis wordt club met hotelkamers

Pasquinel Kolk geïnaugureerd

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Louvre opent nieuwe hotels in Duitsland

De Wit hoofd Rotterdamse Hotel Combinatie

Corendon Vitality Hotel Amsterdam geopend

I am not a millennial man

Hotel de la Poste weer open

De Wyllandrie verwelkomt 230 vluchtelingen

Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Hotel Bieze opent weer in maart

I am not a millennial man

Hotel-restaurant Victoria weer open

Hotel De Oorsprong blijft nog open

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Vincent Schuit Operations Manager Westduin

Europa's grootste resort breidt uit

Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

Cornelis Pen nieuwe GM Apple Park Maastricht

De Wiemsel en De Wanne worden verbouwd

SPA in Loppersum heropend

Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

Primeur! De nieuwe eigenaar van de Wiemsel

Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

Chef Ingmar Ipema naar Vinkeles

Nieuw hotel en restaurant in Anna Paulowna

Fletcher hotel verandert in danstempel

De Wiemsel en de Wanne verkocht

Gratis kraanwater en populaire BN'ers

Pop-up restaurant in sterrenwacht

Nieuw hotel-restaurant in Didam

Nieuw lid Euro-Toques

60 werknemers Koperen Hoogte verliezen baan

Sterklas-opleiding voor koks van start

Hotel Sionshof wordt Japans restaurant

Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

Van der Most sluit hotel en restaurant

Guy Fieri runt uniek hotelrestaurant Vegas

Nieuw luxueus hotel in Hardenberg

€ 23 miljoen voor Holiday Inn Express A'dam

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

Victor Dai: nachtkoning van Vegas

Claes Iversen ontwerpt kleding Vondel Hotels

Even voorstellen: de vijf kanshebbers

Visie voor gastvrijheidseconomie

Robots runnen restaurant (video)

Sergio Hermans The Jane in de prijzen

Mercure groeit door in Amsterdam

Rel om borstvoeding in Londense horeca

De ware motivatie van Michelin

Golden Tulip helpt Make-a-Wish

AF&BM: de vijf genomineerden

W hotel breidt nu al uit

Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

Het beste wellness centre van België is...

De 5 genomineerden zijn bekend!

Eten op bord via een 'tornado-track'

Crowdfunding voor horeca Den Bosch

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

Zo ziet het nieuwe W Hotel eruit...

Sharia ingevoerd in Londens hotel

Rob Veeger nieuwe directeur De Roode Leeuw

AF&BM bestuur bedankt partners

Nieuw congreshotel voor Van der Valk

Mooiste terras van België

Nieuwe F&B-manager Dolce La Hulpe Brussels

Hotel-restaurant De Beukenhof failliet

Is wellness nog nodig in een hotel?

“Het ‘yes I can’ is ons op het lijf geschreven”

Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden

Schaafsma is meest markante ondernemer

Best Western bouwt luxehotel in Maleisië

Topchef Tom Boere naar Otium

Zoeken naar de best passende review

Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Winner Hotel Software deelnemer HotelTech

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Dit is de beste Belgische sommelier

Sir Albert sluit zich aan bij Design Hotels

Vooruitstrevend NH flagship hotel geopend

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Nieuw restaurant en hotel bij Haarle

Mexicaanse topchef in Restaurant Pearl

Topgastronomie op Folie Culinaire

Duurste cocktail ter wereld kost 11.500 euro

Hotel en restaurant voor Erve Kots

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Gast bepaalt wat hij betaalt

Michelinsterren voor gastro pubs

Fletcher betrekt Trivium Hotel

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Aboutaleb opent vernieuwd Parkhotel

Beste sommelier van Nederland

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Hotel Bieze gaat voor overname

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Hotels en restaurant te koop

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Camille Oostwegel ambassadeur Equip'Hotel

Nieuw: Zo heurt het

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Nieuwe naam en brasserie Hilton Antwerpen

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Hotel Bieze in Borger is failliet

Wandtapijten in Auberge du Bonheur

Eerste renovaties Golden Tulip Zoetermeer af

Gasten op de vlucht voor brand

Kunstexpositie in Hotel BLOOM!

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Nieuw restaurant in Egmond aan Zee

Carelshaven in Delden is weer geopend

Achterhoeks hotel in nieuwe handen na 47 jaar

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Crowdfunding populair onder horeca

Lars van Galen SVH Meesterkok

Horecaondernemer verdacht in fraudezaak

Hotel Restaurant Van Balveren sluit

Hotel-restaurant Carelshaven bijna open

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Hotels Nijmegen te koop

Gratis allergenen-iconen als download

Beloon social media gedrag van gasten

Gastvrijheids7daagse aanstaande

Valuas brengt glutenvrije kroket

Golden Tulip bouwt in Marseille

Van der Valk Duiven onbereikbaar

Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

Betrokken werknemers Oud London

Strandhotel Westduin gaat biologisch

Parkhotel Bad Arcen geopend

Papieren enquêteformulier verdwijnt

Culinaire Battle in Winterswijk

Volkshotel wordt creatieve broedplaats

Erik de Wit GM Bilderberg Parkhotel

Japans Wagyu verkrijgbaar

Nieuw Best Western Hotel

Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

Hampshire Hotel Apeldoorn verkocht

Horeca Soest groeit te hard

AF&BM schudt leden waker

Meest Markante Horecaondernemer Groningen

Hotel André Zandt onterecht gesloten

Fooi voor vermiste meiden

Boeing 737 in suite van hotel

Hotel en restaurant in megacomplex

Vijf hamers New Babylon Meeting Center

Nieuwe 'hot spot' in Eindhoven

Remco Groenhuijzen nieuwe GM The Grand

Beste spare ribs van Nederland

Bleisure dé hoteltrend van 2014?

Pullman Eindhoven heeft eigen chocolade

Blog AF&BM Social Event

Dorint terug in Amsterdam

't Lansink bij Erfgoed Logies

Omzeil de OTA's

Jaap Venendaal denkt vooruit

BAM bouwt luxe hotel in Frankfurt

Hotel op plek van Heineken Hoek

Battle of the chefs in Stenden hotel

De Wiemsel en De Wanne toch niet verkocht

Conservatorium Hotel lid Leading Hotels of the World

Hotelbestemming in Gorinchem

Hans Melchers koopt hotel De Roskam

Nieuwe chef voor de Wageningse Berg

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Medemblik krijgt hotel met restaurant

Nieuwe exploitanten Hotel Carelshaven

't Kerckebosch zoekt ondernemer

Culinaire academie in Twente

Bij Jef blinkt uit

Gast wordt 'gegoogled'

Prachtig hotel in Rusland

Inventaris De Roskam aangeboden

Hotel Bloemendaal weer open

Best Western onthult groeistrategie

Exclusief: Rogier Braakman reageert

Hotel ten Cate is echt niet failliet

Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

Chocolat bv failliet: hotel wel open

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Franse minister vindt diner walgelijk

Ootmarsumse horeca in zwaar weer

Crisis voorbij voor strandhoreca

Wordt hotel De Wildeman rendabel?

Kaarslicht bij Park Plaza & Art'otels

Hotel-restaurant De Roskam geveild

Renovatie restaurant Grand Hotel Opduin

Hotel de Roskam Gorssel failliet

Nieuw Apollo hotel in Groningen

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Voormalige school wordt hotel

Bank maakt plaats voor horeca

Reserveren doet de vrouw

Vervallen villa krijgt horecabestemming

Roberto Payer vertrekt

Uniek hotelbouwplan in Vlissingen

Beste zakenhotel ligt in Den Haag

Nieuwe exploitant Hotel Frederiksoord

Golden Tulip op zorghotels.eu

Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

Restaurant hotel Bruin krijgt naam

3,5% werknemers horeca vormt stel

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Jubileum voor De Wereld en O Mundo

Blycolin wint Das Grüne Band

Pullman Eindhoven Cocagne opent spa

Gasten bepalen uiterlijk hotelkamer

Wonen in een hotel via verhuurplatform

W hotel in Amsterdam aangekondigd

Restaurant I-Dock opent deuren

Nieuwe kamers en keuken De Lindenhof

Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza

Oad kiest voor Hotel Ruimzicht

TripAdvisor-award voor Golden Tulip

Hotel annex b&b in Utrecht op komst

Hotel Zonheuvel klimaatneutraal

Jamie Oliver samen met Scandic Hotels

95e Van der Valk hotel een feit

Hotelnacht Amsterdam trekt 7.500 gasten

Van Melick kampioen Jonge Koks

Het Roode Koper wint Gouden Koksmes

Ciel Bleu meest gastvrije restaurant

Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

Nieuwe sommelier Vrienden van Jacob

Make-over voor Thon Hotel Brussel

Kanshebbers stijlawards horeca bekend

Club Newport 1852 opent deuren

Exploitatie Hotel Wassenaar bankroet

Wat moet de horeca in 2014 doen?

Waldorf Astoria Amsterdam hotel strikt De Librije voor F&B

Makro zoekt belangrijkste ingrediënten

Nieuw op de markt: Librije's Bier

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Horeca is topsport

'Kookboek van de toekomst is een app'

Graziano Pellè opent hotel Mainport

Bord'Eau, FG en Fred naar twee sterren

Nieuwe wind waait bij Golden Tulip

Veiling inboedel Hotel De Beer R'dam

Hotel Heeren van Sprang failliet

Fletcher eigenaar Landgoed Moermond

Zeven awards voor Nederlandse hotels

Hoe 5 miljoen euro schroot een hotelboot van 257 miljoen werd

Hotel De Oolderhof naar Ring Hotels

Van Oostenbrugge en Caron presenteren vleesboek

FNV zorgt voor woede met 'Braboneger'

Inter Scaldes op één in nieuwe Lekker

Nieuw Hampshire Hotel in Helmond

Lars van Galen tweede op EK voor koks

Nieuwe GM Tulip Inn Media Park

Geurts van Inntel neemt failliet Art Hotel over

Leukste Hotel krijgt onderscheiding

Appelbomen van hotel in Oranjewoud

Hotel Wageningen opent in december

Hotel Winselerhof lid van SLH

Gezonde voeding op de kaart

Metamorfose kamers Delta Hotel

Award voor Mövenpick Amsterdam

Hilton The Hague partner in vrede

Nieuwste editie Hospitality Management

Nieuw Hampshire Hotel in Leiden

Hotel Restaurant De Koepoort open

Nieuwe maître d'hôtel Hotel Des Indes

Wentink chefkok Bilderberg Vaalsbroek

IHG opent eerste hotel in Tel Aviv

Hotelscholen gaan de strijd aan

Nieuw talent bij Hotel Beaumont

Nieuwe chef bij Crowne Plaza Maastricht

Golden Tulip investeert in fotografie

Opvolger Woltering bij The Grand is er

Hotel Stroom Rotterdam overgenomen

Hotel De Roskam speelbal bij bankroet

Hotel installeert Halal-keuken

Doorstart hotel-restaurant Bitter & Zoet

Rondje Relais & Chateaux in Nederland

Lucy's Inn maakt mini-pubgerechten

Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

Meer groente = meer marge

GaultMillau strijkt neer in RAI

Geen politie? Eetpiraat op Facebook!

Imagineering focust op beleving in hotel

Bier? Dat drink je (steeds vaker) thuis!

Verbouw 'krakershotel' Utrecht gestart

Team benoemd voor topgastvrijheid

Hotel Ruimzicht leukste van Nederland

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

We ain't seen nothing yet

Hotel de Wereld naar Jaap Venendaal

Meesterproef Ekkebus op 10 km hoogte

Room Mate opent hotel in Nederland

In beeld: restaurant 't Zilte

Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

Pier van Scheveningen wordt geveild

Mijlpaal voor Hotel Wageningsche Berg

Sommelier Bridges naar WOSA

Sergio Herman stopt met Oud Sluis

Test uw actuele hotelkennis

Tiende Golden Tulip hotel Frankrijk open

Het hotelrestaurant biedt wél kansen

Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

Fletcher opent 61e hotel

Kats vult posities Restaurant Noble in

FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig

Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

Chef Philippe Striffeler kookt bij Okura

Voorproef Hotel de Wageningsche Berg

Hilton Rotterdam krijgt vijf sterren

Inntel Hotel Mainport Rotterdam geopend

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Hotel maakt hamburger van 5.000 dollar

Brand meester? Tien tips!

Interview: Hotel 't Lansink

Digital Detox

The College Hotel heeft mooiste toilet

Nieuwe gezichten Bilderberg Parkhotel

Krasnapolsky kookt van kaart uit 1887

Hotel De Zwaluw rondt verbouwing af

Ali B opent hotel GT Amsterdam West

Nieuw hotel met 85 kamers in Utrecht

Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre

Eerste W hotel Chinees vasteland open

HEM Hotel Amsterdam failliet

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Eigen app voor Golden Tulip

Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Exploitant Hotel Frederiksoord vertrekt

Eerste gast bij Mercure Amersfoort

Wisselingen hotelmanagers Hampshire

Jeroen Robberegt weg bij Karel V

Hotel Oldruitenborgh verkast restaurant

Hotellerie zet zich in voor Earth Hour

Bowling van Hotel Mitland viert jubileum

Stadshal in Hilton Rotterdam geopend

Renovatie bij Novotel Maastricht af

Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor

Crowdfunding in de horeca (4/6)

Deluxe kamers Hotel Beaumont af

Martijn van de Wetering wint wedstrijd

Interview: Het Arresthuis

Crowdfunding in de horeca (4/6)

De Nederlanden verlengt Twitter-actie

Schots hotel voor tennisser Murray

AF&BM organiseert Social Food

Twee Amsterdamse hotels op toplijst

P&F: Hanteer het juiste btw-tarief (6/6)

Bistro 't Gerecht viert jubileum

Hotel Dennenheuvel is Hofleverancier

Meer aandacht voor moslims in hotels

Rekenvoorbeeld omzet kortingssite

Hotel & Food & Beverage in mei!

Verbond DiningCity en Sterwijnenthuis

Elke royal op 30 april zijn eigen hotel

Gerechten verlegen voor de camera

Fontana lid van Euro-Toques

Misvatting van de week - 152

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Fletcher hoteltoren geopend

Hotel De Hoefslag wordt zorgvilla

HorecaHelden 2013 bekend

Kwekkeboom wint Zilveren Koksmes

Bekendmaking van de HorecaHelden

Gouden koksmuts gaat naar Eijkelkamp

Horecava reikt innovatie-awards uit

Scheveningse Pier naar de haaien

Hospitality & Style Awards 2012 bekend

Pyromaan en Kaban beste huisbieren

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Holiday Inn leiden bedankt team

Publieksprijs voor Vrienden van Jacob

Beter bereik met online hoteltekst

Stem op de F&B-Professional 2013

Wie wordt F&B-Professional van 2013?

Vueling lanceert nieuw hotelconcept

Trudy van der Hulst GM Fletcher A'dam

Amsterdams art'otel opent medio 2013

Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Stem op uw HorecaHeld

Nominaties F&B of the Year bekend

Laatste finalisten Horeca Held 2013

Misvatting van de week - 146

Eerste Groupon all-in deal gestart

Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Te weinig Michelinsterren? Zuurpruimen!

De Kromme Dissel verlengt sterrecord

Moshik Roth behoudt twee sterren

Vier nieuwe sterrestaurants

Hotel De Zon start Groupon-actie

Duin & Kruidberg verenigt eten en mode

Nieuwe koers voor Lambermons

Garden Hotel maakt beste Bilderburger

Nieuwste uitgave van Hospitality Management online

Nieuwe manager voor hotel Golden Tulip Victoria Hoenderloo

De Nederlanden naar Berends

Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Zet uw zintuigen tactisch in!

Johan Kragtwijk 30e SVH Wijnmeester

Volop inspiratie voor de foodbranche

QL slaat vleugels uit naar Duitsland

Einde restaurant Ducasse in New York

Yamazato viert haar tien jaar oude ster

General manager Golden Tulip Amsterdam West bekend

Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

Couverts lanceert module voor ketens

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Nieuwe partner voor AF&BM

Nieuw hotel-restaurant aan Vrijthof

Bulgari Hotels opent in Shanghai

Nieuwe managers voor Hampshire

Hans van Spronsen: Ander moment terugbellen?

Horwath HTL Hotel Event over vastgoed

Greenpark Hotel wordt Mercure Hotel

Fletcher Hotels belooft duidelijkheid

Nieuwe chef voor restaurant Palace Hotel

Hotel Andaz niet open maar wel reserveren

Voormalig koetshuis wordt geen hotel

Nespresso partner Restaurant Week

Hotel Gieling wordt Best Western hotel

Nieuwe kamers Hilton Rotterdam klaar

Brasserie Schiller 100 jaar

Samenwerking Ivy en Manhattan Hotel

Wijnvoorraad elBulli onder de hamer

Nieuwe manager Park Plaza Vondelpark

Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Euromastje kopen?

Reisbureau biedt Noma-reis aan

Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management

Personeel Emmens hotel komt en gaat

Schade hotels Slenaken door hoogwater

Waddengoud voor Texelse restaurants

Sterrestaurant Evo stopt door crisis

Groen, Groener, Groenten!

Verbouwing Postillion Deventer gestart

Tulip Inn De Veluwe naar Best Western

Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

Chefswissel bij Villa de Duinen

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Golden Tulip breidt uit met twee hotels in Frankrijk en Spanje

IENS vernieuwt opzet recensies

Nieuwe sous voor De Wittenburg

Interview: Landgoed Wolfslaar

Hans van Spronsen: Even wakker worden!

Sander Allegro: Nice to meet you

Frisse doorstart Parkzicht Eindhoven

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

De rug recht!

Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'

Barbecue en cocktails bij Kapellerput

In de watten bij Boreas

Food uit de kast

Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura

Apollo Hotel Papendrecht geopend

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

Nieuwe sommelier voor Bridges

Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

De Bonte Wever komt met culinair spel

Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga

Opleidingsrestaurant op zoek naar naam

Nieuwe eigenaren Court Hotel Utrecht

Novotel Maastricht heeft nieuwe GM

The Seashell Hotel opent restaurant

Blog Shima Zeroual (11/12)

La Butte aux Bois renoveert restaurant

Hotel Elzenduin wordt Fletcher hotel

Sander Allegro: Michael D. Olsen

Verbouwd Stayokay Egmond weer open

Golden Tulip breidt uit in Amsterdam

Samenwerking Hotels van Oranje en InBev

Na zware jaren boekt Librije weer winst

V(r)aag

F&B in publieke ruimtes stuwt omzet hotel

Hotel Overbosch naar Charme Hotels

Koks uitgedaagd om beste vega-gerecht

Nieuw Hilton Hotel bij Schiphol

Kijk vanavond naar Knallen in de horeca

Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Horeca scoort dikke voldoendes

Hotel De Oude Lantaarn bankroet

Team De Kromme Dissel wint award

Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

Klaasen nieuwe chef-kok d'Vijff Vlieghen

Interview: De Kromme Dissel

Landgoed Oldruitenborgh naar Hampshire

Fletcher neemt Het Witte Huis in Soest over

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

@The Lobby wint Culinary Award

Dochter neemt Slot Doddendael over

Beste sommelier van Nederland gezocht

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

Blog Shima Zeroual (8/12)

Reint van Rooij F&B Professional of the year

Duurzaam initiatief op BBB

Sloop en nieuwbouw Wageningsche Berg

EatCetera breidt uit in Ede

AF&BM brengt speciaal magazine uit

Grote renovatie Hilton Rotterdam van start

't Lansink krijgt niet zomaar nieuwe uitbaters

2012 wordt het jaar van oerproducten

Zilveren Koksmes voor emotionele Lensen

Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

Gouden Koksmes voor De Bloemenbeek

Beste gastvrijheidsformule bij Izkaya

Twitter: join the conversation! (4/6)

Van Dijk wint Gouden Koksmuts 2012

Dubbele overname voor Fletcher hotels

Best Western Hiddingerberg naar Fletcher

Hotel New York opent 'gesloten deuren'

De 25 Horecatrends voor 2013

De nieuwe mediakaarten zijn er weer!

Blog Shima Zeroual (7/12)

Kweek uw eigen ambassadeurs (2/6)

App om een tafel te reserveren

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Interview: Postillion-hotel

Publiek bepaalt mee bij Innovation Award

Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg

Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

Restaurant LOFT wordt FOSK

Twee nieuwe leden Relais & Chateaux

MOMO beste cocktailbar van Amsterdam

Blog Shima Zeroual (6/12)

Vervallen sterren door sluiting of overname

Mario Ridder begrijpt uitblijven derde ster

Stenden opent duurzaam hotel in Zuid-Afrika

Interview: Vangaelen

Waldorf Astoria Amsterdam in 2013 open

Rezidor opent hotel in Servië

Okura viert Bib voor Serre Restaurant

Cas Spijkers overleden

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Blog Shima Zeroual (5/12)

Klachten over Groupon

Hilton Garden Inn komt naar Nederland

Kromme Dissel beste bij Restaurant Week

Ron Blaauw opent Hotel Notting Hill

Officiële aftrap voor The Manor Amsterdam

Jubileumlunch Restaurant de Roode Leeuw

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Ga mee naar New York!

Blog Shima Zeroual (3/12)

Herhaling Herrie in het Hotel achterhaald

Volgende Hotelvrijmibo bij Krasnapolsky

Eerste resto's Taste of Amsterdam bekend

Studiereis langs duurzame concepten NY

Eerste verjaardag voor Hotel Doesburg

China Hotel Holland heeft het moeilijk

Workshops voor horeca rond blinde gasten

Nieuwste trend: klassiek in de kroeg?

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Hotel Aduard kiest voor Best Western

Ritz-Carlton serveert diner in het zwembad

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

Blad op zoek naar beste Franse restaurant

Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

Metamorfose Novotel Den Haag City Centre

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

Nieuwe loot Vondel Hotels geopend

Met klassieke muziek meer omzet in horeca

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

Diner bij Scrigno del Duomo met AF&BM

Nieuwe vorm van recenseren: illucensies

AF&BM op weg naar Trento

Interview: Herberg onder de Linden

Bouw Best Western Hotel in Gouda op stoom

Travelodge lanceert nieuw hotelconcept

Postillion Hotel Utrecht Bunnik heropend

Nieuwe chef-kok voor Villa Ruimzicht

Nieuwe chef-kok voor Bel Air Hotel

Post-Plaza versterkt band met restaurant

Dertien sterrenzaken bij IENS DinerDagen

Nieuwe chef Kasteel De Hooge Vuursche

Duurzame wijnsalon bij Pulitzer

Acht restaurants ontvangen Waddengoud

Dr. Frank eerste Consul bij Historic Hotels

De toepasbaarheid van RM in een hotel (4/6)

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

Campanile Antwerpen wordt Tulip Inn

Oud Sluis klimt, De Librije daalt in toplijst

Shareatable brengt gasten samen aan tafel

Crowne Plaza Maastricht gaat voor regionaal

Werknemers Accor trots op eigen bedrijf

Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

Teller Gastvrij voor Vegetariërs op 150

Marriott lanceert Fairfield in India

Marriott en Renaissance kleuren groen

Meer dan alleen maar korting geven (1/6)

Eerste hotelovername voor Charme Hotels

Team Hotel Het Arresthuis is er klaar voor

Korianders publiekstopper Restaurant Week

Campanile op pad voor naamsbekendheid

Hostellerie Schuddebeurs naar Hampshire

Nederstigt voorzitter vinologenvereniging

Denise Seffelaar wint NK leerling-kastelein

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Thorne wint NK leerling-gastheer/vrouw

Opperste concentratie tijdens halve finale

Aanstaande Hotelvrijmibo bij NH Den Haag

Post-Plaza wint Gastfrij Frysk Award

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Helft Nederlanders mijdt toilet in horeca

Helder gastkok bij The College Hotel

Hotel De Witte Brug naar Fletcher Hotels

Onderwijsdebat: Opleiden of afglijden?

Senses in The Albus open na verbouwing

Congresdag restaurants en internet succes

Dinnersite.nl toont MSC-restaurants

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool

Horeca Talentendag in Ruurlo

Fletcher neemt hotel in Reusel over

Benelux Restaurant Week aanstaande

Plan voor eerste vijfsterrenhotel in Zeeland

De Havixhorst is Kasteel van het Jaar

Smid ambassadeur Châteaux et Résidences

Informatiedag hotelrestaurants en internet

Hotel De Jonckheer zoekt de grens op

Logis komt naar Nederland

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Hotel De Leygraaf begint b&b in dependance

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Poldervaart elfde bij Bocuse d'Or

Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

Vondel Hotels breidt uit met derde hotel

De Zwaan F&B Professional of the year

De Roode Leeuw viert 100-jarig jubileum

Van Coevorden chef Conservatorium Hotel

Golden Tulip De Beyaerd wordt Apollo Hotel

Martin Hoppers benoemd tot HorecaHeld

Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar

Van Dijk nieuwe chef-kok De Kersentuin

Finalisten F&B Professional of the year

Horecava 2011 heel goed bezocht

Nieuwe loot voor Fletcher in Drenthe

Tom Lamers wint NK Jonge Koks

Restaurateur wint tweede Horeca Quiz

Klerks en Laan winnen gouden koksmes

De Jager voorzitter Sector Restaurants

Gouden Koksmuts voor Lars van Galen

Gastvrijheidsaward voor In de Karkol

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Inbraak in plaats van uitbraak bij Arresthuis

Fletcher neemt Hotel Marijke over

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Raad de portretten tijdens de Horecava

Planet wInner

Misvatting van de week wk51

The Harbour Club schenkt beste huiswijn

Sofitel opent drie nieuwe hotels

Even voorstellen: Harm van Beurden

IENS maakt Toppers 2011 bekend

Milieuprijs voor Best Western Blue Square

'Maaltijd voor een Maaltijd' tegen honger

Futuristisch Fletcher-hotel in Amsterdam

Verzekeraar biedt alcoholtest aan in horeca

Hotel Oostergoo viert feest en veilt

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Vervallen sterren Michelingids 2011

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Kromme Dissel veertig jaar in bezit van ster

Interview: Annemarieke van der Velden

Interview: Midtown Grill, Amsterdam Marriott Hotel

Nieuwe zaak Jean Jacques Menanteau open

City Inn en voor de stad Amsterdam

Midtown Grill in het Amsterdam Marriott

Fletcher nieuwe eigenaar Hotel Veldenbos

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Blaauw en De Leeuw nieuwe Gildeleden

Okura beste zakenhotel van het land

Lunchmenu Heston Blumenthal voor 35 euro

14e Hotelvrijmibo in Hilton The Hague

Kwartje Koffie en GT Heiloo failliet

Hotel in voormalige gevangenis Roermond

Sofitel The Grand wint award voor interieur

Den Bosch meest Gastvrije Stad 2010

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Rechtszaak tegen TripAdvisor ingetrokken

Drie nieuwe hotels voor Historic

Best of Amsterdam awards uitgereikt

Nieuw Postillion geeft beeld wat komen gaat

Restaurant Reflet viert 125e verjaardag

Hans Kennedie lanceert nieuw hotelconcept

Unilever kookt met sterren

Dinkeloord nieuwe loot bij Fletcher

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Librije ontwikkelt eigen iPhone-app

Tulip Inn Maastricht beste wegrestaurant

Nederland drie vijfsterrenhotels rijker

Park Plaza Hotels verovert Groot-Brittannië

Nieuwe leden Historic Hotels of the Benelux

Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week

Pulitzer beste hotelterras Amsterdam

Figi figureert in Jan, Jans en de kinderen

Restaurant O Mundo (Hotel de Wereld)

AF&BM Social Event: inspiratiewandeling

AF&BM Social Event: Maastricht

Hotel Esprit Montagne krijgt Zoover Award

Hotelvrijmibo wederom groot succes

Villa Ruimzicht zoekt chef in New York

Inntel Hotel Zaandam fleurt de stad op

58.000 euro voor eerste vaatje haring

Aankondiging 12e Hotelvrijmibo

Hotel De Lutt verkocht

Wie de rekening betaalt, bepaalt

Eerste klimaatneutrale hotel voor Milaan

De Jager krijgt Koninklijke onderscheiding

Hoteleigenaar stikt in steak

Park Hotel Faloria Italië klaar voor de zomer

Herrie in Hotel goed ontvangen in Sneek

Golden Tulip Hotel Lochem is failliet

Na hotelbon ook dinerbon van Kruidvat

Hospitality Management online lezen?

Hotel Het Rechthuis is heropend

Herman maakt weer herrie in hotels

Van der Valk wil Michelinster

Buiten genieten bij hotel Mooirivier

Beste asperge-amuse van Sjako Minderhout

Toch omzetverlies hotels na vliegverbod

Eten boven de wormen

Nederlandse restaurants bij top 50 wereld

Eindhoven Culinair weer van start

Hampshire bereikt mijlpaal van 60 hotels

Slapen bij topkok Smulders

Koken met tabak

Scholteshof weer als nieuw

Foursquare de toekomst voor ondernemers

TripAdvisor niet alleen voor consument

Ciel Bleu slaat vleugels uit in Bangkok

Bellevue Groothoofd hotel culinair eindelijk open

Pistool op tafel

Nieuwste lid Apollo Hotels & Resorts

Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg

Luppens wint halve finale sommelierwedstrijd

Nieuw Amrâth Hotel Maarsbergen geopend

Park Hotel Amsterdam weer genomineerd

Sylvia Udo ontvangt SVH Bokaal

Honderdjarig jubileum Parkhotel Bergen

Hotel Baars stapt over op Cloud Computing

Fletcher koopt Erenstein en Hotel Brughof

Restaurant LEDS wint Concours Culinair

The Peat Inn beste restaurant Schotland

Tien nieuwe adressen Historic Hotels

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Prinsenhof Groningen wordt viersterrenhotel

Arturo Dalhuisen van De Leest wint NK Jonge Koks

Sesam open u bij de kamerdeur

Herman Cooijman HorecaVakPunt-leerling van het jaar

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Wim Klerks wint 50e Gouden Koksmuts

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Conferentiehotel KdK / Klooster Cenakel doet oud meubilair van de hand

Restyle Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

Thuis uit eten

Gastvrouw van het Jaar: 'Plezier hebben en jezelf blijven'

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Foie gras: ''Gatsie, moet dat nou?

Top tien wintersport hotels

Villa Ruimzicht, Doetinchem

Bib voor Roberto's

Oud Sluis opnieuw beste restaurant

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

Branchepartijen gaan met LNV voor duurzamer voedsel

'Top-10 Lekker 2010 gelekt'

Kromme Dissel stijgt in GaultMillau

Golden Tulip voegt hotel in Noordwijk toe aan portfolio

Neercanne in de bres voor jonge koksleerling

Teller Fletcher op 37 hotels, achtste overname dit jaar

Duitse reismarkt binnen handbereik via nieuwe portal

Bouw Hotel Maarsbergen bereikt hoogste punt

'Hoteliers houden bedrijfsvoering tegen het licht'

Samenwerking Sandton en MKI bezegeld