Sales Manager

Wat nou als wij je vertellen dat je voor 2 totaal verschillende hotels kunt werken? Met een werkplek gevestigd in het Radisson Blu Palace Hotel, maar on the road op zoek naar business voor zowel het Radisson Blu Palace Hotel en het Ibis Styles Haarlem City Hotel, is dit de meest dynamische baan ooit! Hoe dat kan? Onze General Manager is namelijk ook de General Manager van ons zuster hotel in Haarlem. Veel van de backoffice werkzaamheden van het Ibis Styles Haarlem City Hotel worden gedaan door de medewerkers van het Radisson Blu Palace Hotel, die een duofunctie vervullen en dus werkzaamheden doen voor beide hotels. Sales onder anderen ook! Een nauwe samenwerking tussen deze twee hotels is dan ook essentieel. Wij zijn opzoek naar de meest gedreven Sales Manager die deze uitdaging met beide handen beet pakt.

Wat je gaat doen? Dit zijn je taken en verantwoordelijkheden:

 • De focus van de baan ligt voornamelijk op new business en outgoing sales, m.a.w. een groot deel van de werkweek bestaat uit reizen, afspraken buiten de deur etc. Hierin wordt een pro actieve houding verwacht waarbij je slechts een dag in de week op kantoor in Noordwijk of Haarlem bent;
 • Op- en uitbouwen van de klantenkring en omzetten naar business;
 • Bespreken van wensen/eisen en opstellen van kostenbegrotingen, offertes en conceptcontracten;
 • Afsluiten van contracten en maken van definitieve afspraken;
 • Actief deelnemer aan diverse netwerkavonden en samenwerkingsverbanden;
 • Meedenken in strategieën over marktgroei, vraag en aanbod;
 • Opstellen van en (mede) eindverantwoordelijk voor van het jaarlijkse S&M plan en financieel budget i.s.m. Marketing & PR Manager enGeneral Manager;

Natuurlijk ben je ook benieuwd wat je van ons kan verwachten:

 • Een fulltime dienstverband met een passendsalaris;
 • Reiskostenvergoeding (afhankelijk van woon-werkafstand);
 • Tegemoetkoming in de kosten van je fitnessabonnement;
 • Voldoende mogelijkheden tot opleiding en training;
 • Mogelijkheid tot staff rate in Radisson Blu Hotels over de hele wereld;
 • 85 leuke collega’s uit twee hotels die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou gered hebben.

Ben jij de hunter waar wij opzoek naar zijn? Reageer dan snel en wordt onze nieuwe collega!

Radisson Blu Palace Hotel / Ibis Styles Haarlem City Hotel
t.a.v. Tiyona Borsboom
Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk aan Zee
T: +31 (0) 71 365 30 22
E: tiyona.borsboom@radissonblu.com

Radisson Blu Palace Hotel is een art-deco style hotel met 120 kamers, 13 multifunctionele vergaderzalen, 2 boardrooms, Brasserie & Terrace Circles, Dunes Lounge & Bar, een wellness center, aquacenter en fitness. Het is een franchisehotel dat onderdeel is van de Radisson Hotel Group™. Radisson Hotel Group™ (voorheen Carlson Rezidor Hotel Group) is een van de werelds grootste hotelgroepen met acht onderscheidende hotel brands en heeft 1.400 hotels wereldwijd in gebruik en in ontwikkeling. Onder de Radisson Hotel Group portfolio behoort Radisson CollectionTM, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson en prizeotel. Meer dan 95.000 internationale teamleden werken voor de Radisson Hotel Group. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Brussel, Minneapolis en Singapore.

Ibis Styles Haarlem City Hotel is een sport hotel met 109 kamers die alle een sportthema hebben. Gebouwd in het Noord-Hollandse hoofstad Haarlem op de grens tussen Haarlem en Bloemendaal, ligt het hotel op de sportboulevard van de stad. Het sportthema komt dan ook goed tot zijn recht! Het hotel ligt tegen de ijsbaan aan en recht tegenover de squashbaan, daarnaast zijn de verschillende sportvelden waaronder de honkbal om de hoek van het hotel te vinden. Het hotel is ook een franchisehotel dat onderdeel is van AccorHotels.

Beide hotels kunnen het beste omschreven worden als fun en informeel, waarbij aandacht voor onze gasten en het leveren van kwaliteit altijd onze focus heeft.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: