Sales Manager Maastricht

Voor ons nieuw te openen Hotel: ‘Hotel Monastère Maastricht’, onderdeel van Vondel Hotels zijn wij per direct/in overleg op zoek naar een Sales Manager die het een uitdaging vindt om een nieuw hotel op de kaart te zetten. Samen met de Hotel Manager ben jij het gezicht van Hotel Monastère Maastricht.

Vondel Hotels is een jonge, dynamische en groeiende organisatie met een collectie van 4-sterren hotels, short-stay appartementen en geweldige restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Zijn werkwijze is even eenvoudig als fenomenaal. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven. Voeg daar de perfecte service door toegewijd personeel aan toe en het succes van dit exclusieve collectief is verklaard. Vondel Hotels is als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten.

Het portfolio van Vondel Hotels bestaat nu uit Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, Hotel JL ?76, b&nb Herengracht, Hotel De Jonker, Hotel De Hallen met restaurant Remise47 en shortstay appartementen in het De Hallen complex en shortstay appartementen op de Prinsengracht. Daarnaast zullen in 2018 Hotel Monastère Maastricht, Hotel De Overtoomse Houthandel en Hotel Mercier geopend worden.

Werkzaamheden?
In de functie van Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties van Vondel Hotels. In deze functie zal je je vooral richten op ons nieuw te openen hotel in Maastricht: Hotel Monastère. Je zult je onder andere bezig houden met het vinden van leads via netwerk, media en de groei van nieuwe bedrijven, het organiseren en verzorgen van site inspecties, het voeren van onderhandelingen en het afsluiten van contracten. Ook zal je meewerken in het analyseren van productiecijfers en waar nodig acties ondernemen.

Jij bent verantwoordelijk voor alle zaken rondom het:
- Acquireren van nieuwe relaties binnen de bedrijfsformule;
- Registreren van contacten en bewaken van de opvolging daarvan;
- Opstellen van offertes en bevestigen van overeengekomen afspraken;
- Behandelen van oriënterende aanvragen voor vergadering en groepsarrangementen;
- Beschikbaar hebben van informatie over en inhuren van faciliteiten, middelen e.d. van externen, voor het samenstellen van aantrekkelijke arrangementen;
- Organiseren van klantevenementen;
- Analyseren van productiecijfers en waar nodig actie ondernemen;
- Onderhandelen van prijsafspraken met lokale bedrijven;
- Een bijdrage leveren aan de opzet van verkoopplannen en prijsstrategieën;
- Alle taken rondom relatiebeheer.

Wie zoeken wij?
Jij hebt al enige commerciële ervaring en weet als geen ander hoe je moet communiceren met klanten en potentiele klanten. Je bent verantwoordelijk voor een eigen regio en ziet zelfstandig mooie saleskansen. Deze functie is jou op het lijf geschreven, omdat:
- Je woonachtig bent in de regio Maastricht en bekend bent met de hotellerie in deze omgeving.
- Je een “hands on” mentaliteit hebt en ook nog eens beschikt over een “can do attitude”;
- Je communicatief sterk bent;
- Je creatief bent en risico’s niet uit de weg gaat;
- Je commercieel ingesteld bent;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B;
- Je een indrukwekkend oog voor detail en kwaliteit hebt;
- Je bent in het bezit van een afgeronde commerciële HBO opleiding;
- Je beschikt over de volgende competenties: servicegericht, resultaatgericht, gedreven, flexibel en neemt verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou?
Je krijgt de kans om zelfstandig te werken in een hecht en leuk team! Jij bent de enige Salesverantwoordelijke voor Hotel Monastère Maastricht. We bieden een competitief salaris en hebben veel extra benefits zoals bijvoorbeeld een leaseauto, collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness, personeelsevenementen en korting in de hotels en restaurants van Vondel Hotels. Herken jij je in dit profiel? Wij zien je CV en motivatie met veel enthousiasme tegemoet!

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Butch Eissens; via tel. 020-5150280.

Sollicitatieprocedure?
Je kunt tot 31 oktober 2017 solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@vondelhotels.com. Vanaf dat moment zullen wij een eerste selectie maken en ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een reactie. Een assessment kan een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: