Sommelier Restaurant DUTCH!

Uw vacature op deze site?

Bij DUTCH! Kunnen gasten 5 dagen per week genieten van heerlijke gerechten van Nederlandse bodem met een speelse 'Touch of Dutch'. De ambiance is speels, sexy en een tikkeltje ondeugend. De bediening zal u verrassen hoe gezellig oer-Hollandse gastvrijheid kan zijn!  Een groot deel van de gerechten wordt aan tafel bereid wat het restaurant nog specialer maakt. Restaurant Dutch is geopend van woensdag t/m zondag.

In deze functie draait alles om eten, wijn en gastvrijheid. Je vindt het fantastisch om operationeel aanwezig te zijn in het restaurant waar dagelijks op hoog niveau gekookt wordt, en werkt dan ook graag mee. Het is jouw passie om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen en samen met de gasten de beste wijnen uit te kiezen die uiteraard goed aansluiten bij het gekozen gerecht. En daarnaast zorg je voor de ultieme ervaring van de gasten met je passie voor eten en drinken. Jij zorgt ervoor dat elke dag een nieuwe show is waarin gastvrijheid, een excellente wijnkeuze en gastronomie de hoofdrollen spelen.


Taken en Verantwoordelijkheden  

  • Onze gasten adviseren over dranken;
  • Adviseren van drank-spijs-combinaties voor kleine en grotere gezelschappen;
  • Voorraadbeheer en actueel houden van de wijn-, aperitief- en digestiefkaart;
  • het vormgeven van de restaurantwijnkaart;
  • Opnemen van bestellingen, geven van informatie, doen van suggesties/voorstellen;
  • Aannemen en verwerken van tafelreserveringen;
  • Het bedienen van gasten in de toegewezen wijk van het restaurant; opnemen van bestellingen van gasten in het restaurant; op verzoek geven van toelichting op de menu- en wijnkaart en doorgeven van bestellingen aan de keuken;
  • Het serveren van gerechten, gereedzetten van borden/schotels, inschenken van dranken met inachtneming van de door de Hotels van Oranje gestelde richtlijnen. Opmaken van de rekening, afrekenen met de gast. Afruimen en afvoeren van gebruikt serviesgoed, bestek etc. en gereedmaken van de tafel voor hergebruik;

Profiel

  • Wijnfanaat en gastvrij;
  • Wijnkennis is een absolute must (bij voorkeur ben je gediplomeerd).
  • Je bent gastgericht en accuraat;
  • Je hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent creatief in het ontwikkelen van wijn-spijscombinaties;
  • Je voelt de gasten goed aan en adviseert graag;
  • Flexibele werkhouding in verband met het werken in wisselende diensten; (middag/avond/doordeweeks/weekenden en feestdagen);
  • Je bent stressbestendig en hebt een zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • Je hebt een gezonde dosis humor en houdt van aanpakken;
  • Je hebt kennis van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal waar je een in het hotel een cursus voor kunt volgen.

Word jij onderdeel van de Oranje Familie?

Wij verzoeken je vriendelijk om je brief met cv en (pas)foto via de  e-mail te verzenden. 
Telefoonnummer: 071-3676829

Solliciteer direct
  • Uur: Fulltime
  • Dienstverband:
  • Opleidingsniveau: MBO

Meer vacatures

Amrath Hotels - Hilversum - 38 uur Amrâth Hôtels | Revenue Coördinator | Hilversum
Hogeschool Tio - Rotterdam - 6 uur Parttime Docent Hotelmanagement
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Ontbijt medewerker
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Traineeship Bediening
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Allround F&B Medewerker Oriento
Doppio Espresso - Delft - 32 tot 40 uur Barista
Europe Hotels Private Collection - Amsterdam - 38 uur uur General Cleaner - FT

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: