Traineeship Bediening

Heb jij onlangs jouw opleiding gehaald en ben je op zoek naar de volgende uitdaging? Volg dan een traineeship binnen de Hotels van Oranje. Ons Traineeship duurt in totaal 18 maanden waarin je 6  verschillende restaurants doorloopt. Er zijn bij ons meerdere mogelijkheden en dat maakt het Traineeship zo aantrekkelijk en uitdagend.

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je je in verschillende disciplines kunt ontwikkelen?

Gedurende deze 18 maanden zal je elke drie maanden meelopen met een andere afdeling.

In restaurant Oriento worden de gasten meegenomen op een culinaire reis langs diverse Aziatische landen met een Nederlandse twist. Onze Banqueting afdeling verzorgt de logistiek van onze evenementen zoals bijvoorbeeld gala’s, bruiloften, congressen en privé en zakelijke feesten tot circa 1500 gasten.

Steakhouse De Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar gasten met de hele familie genieten van de beste gerechten en het meest vriendelijke personeel. Ook wordt er in het restaurant in een open keuken gekookt voor de gasten. ‘T Elfde Gebod is ‘Gij zult genieten’! Ons Grand Café waar gasten langs komen voor een hapje en drankje op ons groot terras, maar ook voor een lunch of diner.

Een heel ander restaurants is Restaurant DUTCH! Dit is ons Fine-Dining restaurant waar ook tafelbereidingen worden gedaan en waar de gasten in de watten worden gelegd. In restaurant Dutch kan de gast ook genieten van overheerlijke wijnen bijpassend aan de gerechten die worden geserveerd. Ons laatste restaurant vind je achter onze eigen duintuin op het strand, onze Beachclub O. hier kunnen de gasten heerlijk genieten van de grote terrassen en het de strandbedjes terwijl jij de gasten voorziet van ijskoude drankjes en heerlijke gerechten!

Daarnaast zullen wij geregeld zorgen voor leuke en interessante workshops om je kennis op hospitality gebied verder te ontwikkelen.

Spreekt dit programma je aan en heb je zin om je op meerdere vlakken te ontwikkelen? Solliciteer dan nu bij ons!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het bedienen van gasten in de toegewezen wijk van het restaurant; opnemen van bestellingen van gasten in het restaurant; op verzoek geven van toelichting op de menu- en wijnkaart en doorgeven van bestellingen aan de keuken;
 • Het serveren van gerechten, gereedzetten van borden/schotels, inschenken van dranken met inachtneming van de door de Hotels van Oranje gestelde richtlijnen. Opmaken van de rekening, afrekenen met de gast. Afruimen en afvoeren van gebruikt serviesgoed, bestek etc. en gereedmaken van de tafel voor hergebruik;
 • Het verrichten van werkzaamheden als zetten van koffie, bijvullen van de voorraad dranken in de diverse koelingen, poleren van glazen;
 • Het manoeuvreren met borden/bladen, ontkurken van flessen, inschenken van dranken etc;
 • Correct en vriendelijk te woord staan van gasten.
 • Beantwoorden van vragen, geven van toelichtingen over gerechten (samenstelling), in voorkomende gevallen in een vreemde taal (Engels en Duits).
 • Bedienen van gasten in de toegewezen wijk.

Profiel

 • Je hebt een opleiding binnen de hospitality afgerond;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je bent enthousiast, servicegericht ingesteld, flexibel, kritisch en creatief;
 • Je werkt graag in een team van professionals en hebt hart voor dit vak.

 

Wat bieden wij?

 • Salaris conform Horeca CAO;
 • Onze voorwaarden die erbij horen wanneer je werkzaam bent bij de Hotels van Oranje. Deze vind je aan de rechterkant van deze pagina;
 • Een contract van 18 maanden waarin je groeit op culinair gebied;
 • Workshops o.a.: Wijnen, Bedieningstechnieken, etiquette, en nog veel meer.
 • Kans op een vast contract na 18 maanden;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de Hotels van Oranje.

Solliciteren


Wij verzoeken je vriendelijk om je motivatie met cv en (pas)foto via e-mail te verzenden.

Hotels van Oranje t.a.v. Saskia Breuls
Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31
2202 GV Noordwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071 – 367 68 29
E-mail adres: sollicitaties@hotelsvanoranje.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: