Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?

Hampshire Hotels presenteert eigen wijn

Trend: rode wijn kun je prima koelen

Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland

Duurder, gezonder en duurzamer; dit zijn de wijntrends van 2018

Wijntrainingen bij de Horeca Academie

Krakau Special: “Eigenlijk zijn we geen hotel”

Krakau Special: "Wij hebben een reputatie hoog te houden"

Interview: Rogier Braakman wil met Pillows Europa veroveren

Interview: Erwin Weggemans, De Mooie Mijt

Slecht nieuws: wijn wordt echt duurder volgend jaar

Deel wijnvoorraad Château Neercanne vernietigd door brand in mergelgrotten

Duurdere wijn smaakt echt beter

Grote opkomst voor de Kimpton Wine Hour Workshop in Kimpton De Witt Amsterdam

Lightspeed geeft F&B-managers grip op hun data

Interview: 'Nederlandse Hoteliers laten kansen liggen'

Interview: Mariëlle van der Hilst-de Haas leidt Hotel Corona 21e eeuw binnen

Aandacht voor wijn bij horecaopleidingen verschilt sterk

Gemiste kansen in restaurant revenue management

Rosés, champagnes en mousserende wijnen van het jaar bekendgemaakt

Nederlandse wijn wordt steeds beter

Dit is waarom de wijn duurder wordt...

Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

Minder wijn geproduceerd in 2016

Onderzoeker ontwerpt wijnfles die niet morst

Video: Zwolse horeca inspireert!

De 7 wijnregels en de psychologie achter de huiswijn

We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!

Biologische wijn scoort beter op smaak dan gewone

Vanavond: documentaire over de grootste wijnoplichter ooit

'Bubbeltaks' verdwijnt: champagne goedkoper

Zo duur is een fles wijn in 65 landen

Nijmegenaren maken beste wijn Portugal

Titel Meester Wijn & Spijs '16 voor 'Eindeloos'

Veel interesse voor Kimpton Wine Hour Workshop in The Hoxton Amsterdam

Prestigieuze wijncollectie Henk Savelberg binnenkort geveild

Paul Buyser nieuwe gm Banks Mansion

Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

Ontdek de 7 theedrinktrends

In deze 10 steden is alcohol het goedkoopst

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

Blurring-ondernemer op de vinger getikt

Ontdek de nieuwe Hotel & Food & Beverage

Hotel Blue Nijmegen geopend

Dit zijn de 10 beste boutiquehotels

Immense verbouwing Hotel Arena

Gaat 500 euro-biljet verdwijnen?

Hoe verkoop je meer wijn?

Hotel The Roosevelt officieel geopend

Zweed is beste sommelier ter wereld

Hospitality Management 25 Jaar: interview Robert Kranenborg

Hospitality Management 25 jaar: Best Western in 1997

Airbnb laat gasten tussen de haaien slapen

Nieuw boetiekhotel opent in Kampen

Transformatie Bilderberg De Keizerskroon

Trend: Hotelrestaurants worden sterrenzaken

Nieuw Park Plaza hotel opent in Neurenberg

Alles is bevochten, maar zonder plan de campagne

Vernieuwde Hospitality campus in Den Haag

Princess int cadeaubonnen van failliet V&D

Hotel De Witte Lelie definitief gesloten

Postillion Hotels opent hotel in hoofdstad

7 misverstanden over mosselen

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Hilton Amsterdam Airport Schiphol opent deuren

Interview: Adlon Kempinski Hotel Berlijn (video)

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Brasserie Brut presenteert ice dome

HotelTech: Accor investeert 280 miljoen in IT

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

60 jaar Horecava met winactie gevierd

Restaurant de Wanne heropend

Kasteel Engelenburg Hotel van het Jaar

Restaurant Hotel New York opent deuren

100 hoteliers bij Euregionaal Hotel Symposium

Eerste diploma's HCEM Landstede

Romain Bourger wint Sommeliers Cup 2015

5 trends in facility management

Exclusief interview Gillian Tans, COO Booking.com

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Crowne Plaza Den Haag heeft nieuwe GM

Wijnproeven met topsommelier

Rode wijn in hotels Madrid het voordeligst

Rondetafelgesprek: Liever zelf aan het roer

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

Deze horecaondernemers staan op De Pier

Leer je gast kennen via reviews

Hotelier Privé: Marlies Vlek

Slapen in YUP Cabins in Hasselt

Nieuwe eigenaren Hotel Bon'Aparte Lochem

Amsterdam weer duurste terrasstad

Exclusief: Leo Hollman en de Tour

Casper Westerveld is Meestergastheer

Plannen voor budgethotel Doetinchem

Robin Overdreef is SVH Wijnmeester

SVH lanceert game 'Aan de slag in de horeca'

Culinair Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Verslag AF&BM in Hamburg (2)

Verslag AF&BM in Hamburg (1)

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Voorronde Bocuse d'Or: deelnemers bekend

Exclusief: Student Hotel als Living Lab

Update: Bocuse d'Or

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

INK Hotel Amsterdam opent deuren

De ontbindingsprocedure na inwerkingtreding Wet werk en zekerheid

Tour de France weken in The Grand

Ondernemer gezocht voor Kasteel Broekhuizen

Wijnbar in Montfoorts hotel

Transformatie voor Hotel De Bilderberg

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Golden Tulip Breda organiseert speciaal diner

Starwood lanceert nieuw merk

Uniek ontbijt Steigenberger Airport Hotel

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Amsterdam heeft te weinig hotelkamers

Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

60 jaar Delta Hotel Vlaardingen

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Top 10 social media hotels (video)

Betaalt de horeca te veel btw?

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Hotel The Roosevelt ademt luxe (FOTO'S)

Brasserie Engels is heropend

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Pasquinel Kolk geïnaugureerd

Restaurant Joelia opent in Hilton Rotterdam

Wijn helpt vet te verbranden

Corendon Vitality Hotel Amsterdam geopend

Sligro mag geen drank verkopen

Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Gordijntje

Pop-up restaurant in sterrenwacht

Nieuw hotel-restaurant in Didam

Goede voornemens...

DIEPTEPUNT VOORBIJ VOOR HOTELBOUWPLANNEN

Horeca DNA neemt bedrijvenregister over

Hotel-restaurants vol met Kerst

Eerste hotelkamer elfstedentocht geboekt

Schaatsbaan Ramada Apollo geopend

Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

Brits Koningshuis erkent butlerschool

NH Hotel Group presenteert nieuw concept

AF&BM bestuur bedankt partners

Hotel heeft hoogste schaatsbaan

The Roosevelt Middelburg opent dit voorjaar

Amrath reageert op kwestie Kurhaus

Inventaris Hotel Bieze wordt geveild

Ibis Rotterdam City Centre geopend

Dit is de beste Belgische sommelier

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Beste sommelier van Nederland

Gratis naar Gastvrij Rotterdam!

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Het Hof in Bergen viert opening

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Landgoedhotel Wilmersberg wordt concertzaal

Blogster ontdekt Rotterdam City Centre voor opening

Lars van Galen SVH Meesterkok

Ibis geeft Rotterdam nieuwe dimensie

Zakelijk biologisch bestellen

Hotel zakt langzaam weg

Wetgeving personeel per 2015

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

BTW-tarieven voor dranken in de horeca

Beloon social media gedrag van gasten

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

CitizenM heeft beste hotelkoffie Rotterdam

Fletcher Hotels koopt Mercure Rosmalen

Rondetafelgesprek: leider moet faciliteren en verbinden

UPDATE: Licentieplicht Videma

Horeca Soest groeit te hard

Hotel De Reiskoffer werkt samen met vliegveld

The Student Hotel niet te stoppen

Minibar 40 jaar oud. Weg ermee?

Blog AF&BM Social Event (2)

Blog AF&BM Social Event

Hotels verder zonder sterren

Ontbijtbuffet weg, gast tevreden

Hogeropgeleiden de horeca in

Nieuwe chef voor de Wageningse Berg

En ze heet? Librije's Zusje Amsterdam

Culinaire academie in Twente

Bij Jef blinkt uit

Nieuw restaurant bij Hotel Newport

Crisis voorbij voor strandhoreca

Brusco geeft Lambrusco imago 2.0

Eerst slopen en dan weer bouwen

Wraak nemen op slechte review

Hotel Toor tegen de vlakte

Vaticaan is flink in de olie

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Hotellerie moet digitale technieken beter commercieel inzetten

Wayne Kooreman wint kookwedstrijd

Ciel Bleu meest gastvrije restaurant

Nieuwe sommelier Vrienden van Jacob

Uitgeverij PS: klaar voor de Horecava!

'OTA's, de kaas en het brood...'

Bezoek onze hotelsessies op Horecava

Club Newport 1852 opent deuren

Hotelsterren Abu Dhabi gekoppeld aan hotelreputatie

Dranken: hot or not in 2014

De Wilmersberg krijgt Green Key Goud

Wel of geen wijntekort?

AF&BM: neuzen richting cijfers

BTW in de horeca

BBB Maastricht in beeld

Restaurantgast eet bord niet leeg

Hotel Winselerhof lid van SLH

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Metamorfose kamers Delta Hotel

Nieuwe maître d'hôtel Hotel Des Indes

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Hotelscholen gaan de strijd aan

GaultMillau strijkt neer in RAI

Nieuw: wijn met een cola-smaakje

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

We ain't seen nothing yet

Meesterproef Ekkebus op 10 km hoogte

Historie bepalend voor eetcultuur

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Meest luxe sandwich in Hongkong

Tel uw kansen over drank in de hotellerie

Sommelier Bridges naar WOSA

HOSTA en Dutch Hotel Award in beeld

Starten met to go? Leer van HMSHost!

KHN trekt zich terug uit SVH

De stressboog van luchtvaartreizigers

Hotel maakt hamburger van 5.000 dollar

Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

Nieuwe wijnkaart bij Bilderberg

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Nieuw restaurant in Hotel Beaumont

Ontslagen bij IT-afdeling Marriott

Hogere leeftijd alcohol definitief

Amstel Hotel al ruime tijd verkocht

Verbond DiningCity en Sterwijnenthuis

SVH Meesters verenigd op nieuwe site

Team Amstel Hotel wint kookwedstrijd

P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Digitalisering reizen: ontslaggolf AMEX

Een laatste vaarwel voor Joke

Niek van den Adel Hotello of the Year

HorecaHelden 2013 bekend

Bekendmaking van de HorecaHelden

Horecava reikt innovatie-awards uit

Landgoed Avegoor krijgt nieuwe uitbater

Akkermans Kitwerken Zwijndrecht

Hotello of the Year 2013

Stem op uw HorecaHeld

Joke zegt Horecava vaarwel!

Kanshebbers Innovation Award bekend

Eerste Groupon all-in deal gestart

Hotel van de toekomst?

Sabre Hospitality Solutions

Regeerakkoord: alcoholgrens naar 18

Johan Kragtwijk 30e SVH Wijnmeester

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Samenwerking Ivy en Manhattan Hotel

Wijnvoorraad elBulli onder de hamer

Steigenberger opent hotel op Schiphol

Frankrijk exporteert meer wijn

Groen, Groener, Groenten!

Kokmeijer geeft culinaire workshop

Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

Interview: Landgoed Wolfslaar

Misvatting van de week - 124

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

De rug recht!

Londense hotels verlagen prijzen

WinselerHof renoveert restaurant

Hospitality begrippenlijst

Talent(en) van de toekomst bekend

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

Nieuwe sommelier voor Bridges

Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

Landgoed de Wilmersberg opent nieuwe zaal

Opleidingsrestaurant op zoek naar naam

Sheraton lanceert wijnconcept Social Hour

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

Bresc maakt culinair roosteren mogelijk

Geen Holiday Inn Express in Enschede

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Team De Kromme Dissel wint award

Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

Blog Shima Zeroual (9/12)

@The Lobby wint Culinary Award

Hotels strijden om European Culinary Award

Shangri-La stopt met haaienvinnensoep

In beeld: van de beursvoer (3)

In beeld: van de beursvoer (4)

2012 wordt het jaar van oerproducten

In beeld: Horecava 2012 van start

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Bestaan bedrijfschap Horeca in gevaar

Skybars zijn omzetmakers voor hotels

Eerste ibis Styles hotels in bedrijf

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Voor miljoenen gestolen uit hotels

Interview: Vangaelen

GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

Food Inspiration Days in beeld

Grootste 'Polenhotel' van Nederland

Horecawerf Wild-event 2011

Officiële aftrap voor The Manor Amsterdam

Nederland importeert meer wijn

Genomineerden HotelHeld bekend

Studenten op reis naar Sherry-streek

Anja Vondenhoff ambassadeur Champagne

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

Hyatt neemt 24 hotels over van LodgeWorks

IJsfondue: nieuwste horecatrend?

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

AF&BM trendtrip Trento in beeld (2)

Diner bij Scrigno del Duomo met AF&BM

Het mooie en het goede volgens Lunelli

AF&BM op weg naar Trento

Interview: Herberg onder de Linden

Post-Plaza versterkt band met restaurant

F&B-professionals op jubileumreis naar Italië

De kracht van eventmanagement

Duurzame wijnsalon bij Pulitzer

'Bezuinigingen tasten toerisme aan'

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes

AF&BM-themadag over events op 16 mei

Crowne Plaza Maastricht gaat voor regionaal

Eerste hotelovername voor Charme Hotels

Team Hotel Het Arresthuis is er klaar voor

Aftellen voor nieuw Eden hotel begonnen

Nederstigt voorzitter vinologenvereniging

Brasserie FLO viert vijfjarig bestaan

Opperste concentratie tijdens halve finale

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Chip moet diefstal hotellinnen tegengaan

Dagboek 4 Mary K: Mary K maakt kilometers!

Waarde Europese hotelkamers omhoog

Senses in The Albus open na verbouwing

Wijnconsumptie stabiel op 26 miljard liter

Congreshoteliers Brabant bezoeken Bilbao

Horeca Talentendag in Ruurlo

Plan voor eerste vijfsterrenhotel in Zeeland

De Havixhorst is Kasteel van het Jaar

De Roode Leeuw viert 100-jarig jubileum

Vogel's Professional Nederland

Hotel Lelystad Airport

Horeca verantwoordelijk bij besmet wild

The Harbour Club schenkt beste huiswijn

Interview: Max Wijnschenk

Twee nieuwe partners voor de AF&BM

Verzekeraar biedt alcoholtest aan in horeca

Nederlandse bubbels heten 'Sprankel'

'Flesje' Bordeaux-wijn doet 219.994 euro

Wijnetiket vermeldt CO2-uitstoot per glas

City Inn en voor de stad Amsterdam

Reserveringen 3e HotelWeek aanstaande

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Nieuwe directie Landgoed de Wilmersberg

Hotelstudenten winnen amusewedstrijd

Speerpunten van AF&BM voor 2011

Dertig jaar SVH-Meestertitels gevierd

Champagneshampoo toch niet zo'n feestje

Hotelbars blazen publeven Londen leven in

Beste Fairtrade wijnen komen uit Zuid-Afrika

Restaurant Reflet viert 125e verjaardag

Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

Hans Kennedie lanceert nieuw hotelconcept

Albus hotel toont lef

Hotel Restaurant Carpe Diem, Zeddam

Interview: Havezathe Hotel Restaurant Carpe Diem, Zeddam

Vakantieganger wil vooral tot rust komen

Nieuwe leden Historic Hotels of the Benelux

Oostenrijk als opwindend wijnland

Spanje en Portugal maken nieuwe wijnsoort

Afrikaanse sfeer bij Kasteel Engelenburg

AF&BM Social Event: foto's Beluga (2)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (3)

AF&BM Social Event: foto's Beluga (1)

AF&BM Social Event: lezing dhr. Mourmans

AF&BM Social Event: foto's café De Poshoorn en Brasserie FLO Maastricht

AF&BM Social Event: inspiratiewandeling

AF&BM Social Event: foto's Thiessen

AF&BM Social Event: Maastricht

Bordeauxwijn La Tulipe nu ook schroefdop

Eerste bijenhotel in Leiden geplaatst

Beste asperge-amuse van Sjako Minderhout

Louis Vuitton hotels openen in 2012

Luppens wint halve finale sommelierwedstrijd

Golden Tulip eerste Gouden Green Key

Slow Food Conferentie door hotelstudenten

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Cruiseachtige inkoop ss Rotterdam

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Speciale jubileumwijn voor 25-jarig bestaan Carlton Hotel Collection

Thee en kaas: proeven op een ander niveau

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

Thuis uit eten

Alliance Gastronomique: foie gras blijft legaal product

Bib voor Roberto's

Renovatie vergaderzalen Hotel Okura afgerond

Okura laat gasten zelf koken

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Villa Ruimzicht heeft mooiste toilet

Op tien hotelhandoeken verdwijnt er eentje

Bijzonder hotel van de week wk31

Ook Sheraton Schiphol haalt ster van gevel

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Accor ziet omzet dalen en buffer verdwijnen

NH Amsterdam Centre schrapt vijfde ster

Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl

Okhuysen opent twintig flessen Petrus

Badhotel Rockanje organiseert wijnvatenrace

Taste of Amsterdam in de startblokken

Merlet schenkt aan goed doel

Mercure Den Haag ondergaat metamorfose

Hotelkamers beschikbaar gesteld voor ouders van zieke kinderen

Voormalig COO aast op Golden Tulip

Parkhotel Horst biedt ondernemers 'crisisoverleg'

Cijfer(s) van de week wk11

FLO presenteert eigen kookboek

Recessie treft restaurants en cafés sterker dan hotels

Cijferwerk

Toekomstige gasten geven invulling aan menukaart

Geloofwaardigheid aangetast door prijsdumping

Hampshire Trivium Hotel & SPA breidt uit

Gorbatschov bezoekt Kasteel Erenstein

Bijzondere hotelconcepten in Portland

Nieuwkomer krijgt meteen twee sterren

Ingewikkelde wijnkaart is verleden tijd

De Groene Watertuinen

Hotellunch in teken van één wijnhuis

Toeren met een 'eend' vanaf Château St. Gerlach

Nieuw terras Amstel Hotel

Hotel Cairo drooggelegd na bezoek sjeik

Uitgegeten naar stakkers kijken

Albright te gast in het Kruisherenhotel

Golden Tulip verplaatst hoofdkantoor

Viersterrenhotel voor alcoholisten

Nieuwe gids voor romantische zielen

Meestergastronomen in Kurhaus op de bres voor gastvrijheid

Gezonde minibar bij Westin

Prijswinnaars EFFF

Jong talent Okura Hotel opnieuw in de prijzen

Kookwedstrijd voor 'Ladies Only'

Champagne aan Zee slaat alle records

Alfred van der Toolen slaagt als eerste voor proef SVH Meestergastronoom

Onderscheidingen SVH Meesterkok vernieuwd

Raymond Prinsen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Janny de Moor winnares Wina Born-prijs

Mövenpick opent in Berlijn

Prijzenoorlog of wapenstilstand?

Studenten trainen goede smaak

Proeven op de Beurs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: