Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

24 augustus 2011
Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert op dinsdag 11 oktober een Breakfastclub over trends bij het hotelontbijt. Voor deze bijeenkomst is trendwatcher Anneke Ammerlaan aangetrokken om die trends uitgebreid op tafel te zetten.

*Gestrikt*
Ammerlaan is 'gestrikt' voor de bijeenkomst door founding partner Blycolin. Tijdens een benefietveiling in het Okura Hotel in Amsterdam ten bate van de Stichting Nederland helpt Japan konden ruim 400 gasten onder meer bieden op een presentatie van de trendwatcher. Algemeen Directeur van Blycolin, Marc van Boekholt ging er met de lezing van Ammerlaan ‘aan de haal’.

*Foodrebel*
Ammerlaan is trendonderzoeker en foodwatcher en schreef meer dan 40 boeken en verzorgt lezingen en columns. Ook ontwikkelt ze recepten en concepten en doet als ‘foodrebel’, zoals zichzelf noemt, onderzoek naar ontwikkelingen in de foodbranche.

*Informatie Breakfastclub*
Datum: Dinsdag 11 oktober
Tijd: 7.30-10.30 uur
Locatie: Postillion Hotel Utrecht/Bunnik
Toegang: Alle F&B eindverantwoordelijken van Nederland
Aanmelden: Leden AF&BM via bekende weg, niet leden via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl o.v.v. naam, functie en bedrijf

*Programma:*
7.30-8.15 uur: Ontbijtontvangst
8.15-8.30 uur: Opening en korte presentatie kengetallen door dagvoorzitter Frank Lindner (Hospitality Management)
8.30-9.15 uur: Ontbijttrends door foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan
9.15-10.15 uur: Afsluitend ontbijtdebat met Vincent van Dijk, Ard Heijboer (F&B-manager van het 644 kamers tellende Hotel Ibis Amsterdam Airport) en Martijn van Vlodorp (Executive Chef Grand Hotel Karel V, Utrecht).


~Frank Lindner~

Overig nieuws