Wilfred Genee dagvoorzitter van HotelSummit 2024

Auteur: redactie
HotelSummit 25 april 2024
Wilfred Genee dagvoorzitter van HotelSummit 2024

Maandag 4 november 2024 vindt de negende editie van HotelSummit, hét jaarcongres voor hotelmanagement, plaats. Wilfred Genee is de dagvoorzitter die het programma in goede banen zal leiden. Het thema van HotelSummit 2024 is: De ondernemende hotelier.

Genee is een vooraanstaande Nederlandse televisie- en radiopresentator, die zijn sporen heeft verdiend. Van zijn succesvolle periode bij RTL met programma's zoals Voetbal Inside en Tour du Jour tot zijn latere werk bij Veronica Inside en Vandaag Inside, heeft hij bewezen een opmerkelijke naam te zijn in de Nederlandse media.

Zijn veelzijdigheid komt niet alleen tot uiting in zijn ervaring binnen de sportbranche, maar ook in het bedrijfsleven. Als gastheer van The Friday Move op BNR Nieuwsradio ontvangt hij gasten die uiteenlopen van politici en journalisten tot ondernemers. Met scherpte, inhoud, en humor weet Genee zijn verhaal krachtig te brengen en leidt hij discussies met een ongeëvenaarde directheid.

Als dagvoorzitter is hij de aangewezen persoon. Hij stelt kritische vragen, of plaatst kanttekeningen, en zorgt voor betrokkenheid van het publiek.

De ondernemende hotelier

Er worden veel eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. De moderne gast is veeleisend en verlangt - naast al die eerder genoemde factoren - ook nog eens een hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelSummit over. HotelSummit verenigt gastvrijheid en ondernemen. In de hotellerie draait het om mensen, maar het is ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. HotelSummit biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt.

Maar HotelSummit is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

HoteliersClub

De HoteliersClub is een exclusieve bijeenkomst en dé gelegenheid om informeel samen te komen, ervaringen te delen en waardevolle connecties te leggen met professionals. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje, voert u inspirerende gesprekken met collega-hoteliers.

Eindverantwoordelijk

Bent u hotelier, hoteleigenaar, general manager, hotelmanager, CEO of CFO, kortom eindverantwoordelijk binnen het hotel? Dan bent u van harte welkom op HotelSummit. Directies van vastgoedbedrijven met, aantoonbaar, hotels in de portefeuille zijn ook van harte welkom op 4 november. Save the date!

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws