Restuarant Katseveer breidt uit met luxe appartement

Renovatie sterrenrestaurant Bridges

Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’

Krakau Special: “Eigenlijk zijn we geen hotel”

Ciel Bleu Restaurant voor het tiende jaar op rij bekroond met twee Michelinsterren

Inter Scaldes haalt derde Michelinster binnen

Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Nederlandse chef behaalt Michelinster in Japan

Interview Hotel de Sterrenberg: Een stadje in een dorp

Dit zijn de steden met de meeste Michelinsterren

Bangkok krijgt eigen Michelingids

Aspergeseizoen 2017 geopend door Niven Kunz

Simpele bistro krijgt per abuis Michelinster

Geen Michelinster, toch het beste jaar ooit

Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's

Amstel Hotel heeft geen sterrenrestaurant meer

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

RIJKS® verdient eerste Michelinster

Geen derde Michelinster voor Sergio Herman

Restaurant Hemingway valt in de prijzen

De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2017 selecteert 313 restaurants

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Unieke denkkracht in elke ruimte

NH Hotels is wederom beste hotelketen

Hospitality Management 25 Jaar: interview Robert Kranenborg

Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

NH Collection gelanceerd

Michelin: nu 486 sterrenzaken in Europa

Duurste hotel ter wereld opent deze zomer

Trend: Hotelrestaurants worden sterrenzaken

Hospitality Management 25 jaar: interview Camille Oostwegel 1996

Topchefs koken bij Bilderberg

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

Hotel Okura eerste Vijfsterren Superior Hotel

Dit zijn de 9 hoteltrends voor 2016

Nieuwe directeur Château St. Gerlach

Interview: Adlon Kempinski Hotel Berlijn (video)

Fotoverslag Michelinsterren 2016

Geen enkel restaurant verliest ster

Chris Naylor opent pop-up restaurant

Roeland Martens nieuwe chefkok Grand Winston

Topchef verbindt zich aan NH Collection

Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

Afscheid Marcel van Aelst bij Okura

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

NH Hotel Group breidt verder uit in Italië

Dineren in een rijdende trein

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Strategische internationale samenwerking BBB

Iconisch hotel heropend in Londen

Kunstexposities in Amstel Hotel

Maurice Griep terug bij Het Roode Kooper

Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

Van den Heijkant nieuwe chef Hilton Airport

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Japans restaurant Yamazato heropend

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

Groot succes ECT2015

Koks en kelners van IHG gaan strijden

Schuuring is F&B-manager Hilton Amsterdam

Chef Ingmar Ipema naar Vinkeles

De ware motivatie van Michelin

Vooruitstrevend NH flagship hotel geopend

Michelinsterren voor gastro pubs

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Lars van Galen SVH Meesterkok

Valuas brengt glutenvrije kroket

Erik de Wit GM Bilderberg Parkhotel

Blog AF&BM Social Event (2)

't Lansink bij Erfgoed Logies

Bij Jef blinkt uit

Gast wordt 'gegoogled'

Ootmarsumse horeca in zwaar weer

Crisis voorbij voor strandhoreca

Hotel The Grand breidt uit met bistro

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Jubileum voor De Wereld en O Mundo

Nieuwe sommelier Vrienden van Jacob

Club Newport 1852 opent deuren

W Verbier hotel geopend

'Kookboek van de toekomst is een app'

Michelingids in beeld

Bord'Eau, FG en Fred naar twee sterren

Negen nieuwe sterrestaurants

Stel uw persoonlijke vraag aan Michelin!

Nieuwste editie Hospitality Management

Hotelscholen gaan de strijd aan

Opvolger Woltering bij The Grand is er

Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

Gids Relais & Chateaux ook in Chinees

Hotel de Wereld naar Jaap Venendaal

Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

App voor culinair publiek

Nieuwe gezichten Bilderberg Parkhotel

Eerste W hotel Chinees vasteland open

Jeroen Robberegt weg bij Karel V

Nieuwe chef-kok bij Landgoed Avegoor

Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Eerste Groupon all-in deal gestart

Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Te weinig Michelinsterren? Zuurpruimen!

De Kromme Dissel verlengt sterrecord

Moshik Roth behoudt twee sterren

Oud Sluis en De Librije blijven eenzaam aan de top

Presentatie Michelingids in beeld

Vier nieuwe sterrestaurants

Heeft u een vraag voor Michelin?

Garden Hotel maakt beste Bilderburger

Volop inspiratie voor de foodbranche

Yamazato viert haar tien jaar oude ster

Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Sterrestaurant Evo stopt door crisis

Cleuren weg bij Château Neercanne

Interview: Landgoed Wolfslaar

Sterrendemo Wagyu bij Taste of Okura

Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga

Eerste editie Chefs (R)evolution komt eraan

Interview: Suitehotel Restaurant Posthoorn

Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Interview: De Kromme Dissel

Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

't Lansink krijgt niet zomaar nieuwe uitbaters

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

App om een tafel te reserveren

Top Nederlandse horeca aanwezig bij gala

Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg

Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

Twee nieuwe leden Relais & Chateaux

Geen nieuw driesterrenrestaurant Nederland

Vervallen sterren door sluiting of overname

Mario Ridder begrijpt uitblijven derde ster

Interview: Vangaelen

Nederland weer wat Bib Gourmands rijker

Okura viert Bib voor Serre Restaurant

Cas Spijkers overleden

Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10

Kromme Dissel beste bij Restaurant Week

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Michelin Gids benoemt nieuwe directeur

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

IJsfondue: nieuwste horecatrend?

Blad op zoek naar beste Franse restaurant

Gastronomisch diner bij Locanda Margon

Diner bij Scrigno del Duomo met AF&BM

Het mooie en het goede volgens Lunelli

AF&BM op weg naar Trento

Interview: Herberg onder de Linden

F&B-professionals op jubileumreis naar Italië

Dertien sterrenzaken bij IENS DinerDagen

Rassin nu executive chef bij Amstel Hotel

Korianders publiekstopper Restaurant Week

Groei, talent en MVO voor Bilderberg in 2011

Helder gastkok bij The College Hotel

Horeca Talentendag in Ruurlo

Benelux Restaurant Week aanstaande

Record aantal Bib Gourmands in Frankrijk

Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

IENS maakt Toppers 2011 bekend

Engelenburg nieuw lid Relais & Chateaux

Negen nieuwe sterren in Michelingids 2011

Librije meest vega-vriendelijke toprestaurant

Vervallen sterren Michelingids 2011

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Recordaantal Michelinsterren in Nederland

Kromme Dissel veertig jaar in bezit van ster

Directeur Michelingids stopt ermee

Unilever kookt met sterren

Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week

AF&BM Social Event: inspiratiewandeling

AF&BM Social Event: Maastricht

Interview: O Mundo

Na hotelbon ook dinerbon van Kruidvat

Van der Valk wil Michelinster

Eindhoven Culinair weer van start

Restaurant LEDS wint Concours Culinair

The Peat Inn beste restaurant Schotland

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Thuis uit eten

Kasteel Engelenburg ontvangt hoge onderscheiding Michelin

Hotel Restaurant Brasserie Valuas, Venlo

Bib voor Roberto's

Kromme Dissel stijgt in GaultMillau

Restaurant Week culinair geopend bij Duin & Kruidberg

F&B-professionals geïnspreerd terug uit Berlijn

De Kromme Dissel geeft kookboek uit

Okura ontvangt Gouden Green Key

F&B-professionals op trendtour naar Berlijn

'Tweede zaak Blumenthal in Londens hotel'

Hotel Restaurant Jules, Heerhugowaard

Michelinsterren onder de Turkse zon

Sterrenkoks koken met bio voor de smaak

Bethaz nieuwe chef patissier Amstelhotel

Nieuwkomer krijgt meteen twee sterren

Consortium doet Duin & Kruidberg in de verkoop

Okura's Ciel Bleu organiseert culinaire reis

Sandton neemt met chef-kok De Nederlanden over

Nieuwe chef-kok Kruisherenhotel Maastricht

Robert Kranenborg, patron cuisinier

Rattenplaag teistert horeca Oslo

Hostellerie De Hamert, Wellerlooi

Hostellerie De Hamert, Wellerlooi

BBB en EFFF vullen elkaar perfect aan.'

Grand Restaruant Karel V bezorgt Utrecht Michelin Ster

Twee Michelin Sterren voor Hotel Okura Amsterdam

Eerste paal Grand Winston Hotel in Rijswijk geslagen

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: