Quality Lodgings voegt drie hotels toe aan portefeuille

Auteur: redactie
Hotelketens 5 april 2024
Quality Lodgings voegt drie hotels toe aan portefeuille Hotel Goldene Rose

Quality Lodgings heeft drie locaties toegevoegd aan de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa. Alle drie de hotels hebben een geheel eigen karakter. Wat ze gemeen hebben is de passie voor een perfecte gastenbeleving en de drive om authentiek en culinair genieten tot op het hoogste niveau uit te werken. De nieuwe toevoegingen bevinden zich op Texel, de Veluwe en in het Zuid-Duitse Beieren.

Boutique Hotel Texel

Genieten van luxe en comfort op een van de mooiste plekken van Nederland: daar draait het om bij Boutique Hotel Texel. Het hotel, gelegen te midden van het kenmerkende Texelse landschap, biedt 45 eco-chique hotelkamers en suites met een weids uitzicht over de weilanden naar de duinen en het wad. Het familiaire karakter en het warme ontvangst zorgen ervoor dat gasten zich na aankomst al snel thuisvoelen. In dit hotel is alles gericht op een zorgeloze beleving voor iedereen die het bezoekt, met persoonlijke aandacht, luxe en sfeervolle kamers, een bijzondere spa en het prachtige Waddeneiland als decor.

Bij Restaurant Gusta, gevestigd naast de eigen boerderij, draait alles om verse streekgerechten met ingrediënten rechtstreeks van het land en het Waddeneiland. De Spa Woolness verdient een aparte vermelding. Hier kunnen gasten een bijzondere behandeling ondergaan met ingrediënten die rechtstreeks van het eiland komen, zoals een ‘wolbad’ met wol van Texelse schapen. Een onvergetelijke ervaring!

Hotel Restaurant de Echoput – Hoog Soeren

Vijfsterren Hotel Restaurant de Echoput ligt op een rustige plek in de koninklijke bossen van Paleis het Loo op de Veluwe. Hier draait alles om gastronomisch en luxueus genieten in harmonie met de natuur. De 42 kamers en suites zijn gericht op het bieden van een ultieme ontspannen ervaring voor gasten en hebben uitzicht op eeuwenoude bomen. Het restaurant van De Echoput heeft een Gault&Millau score van 14/20. Elk seizoen wordt gekookt met ingrediënten uit de regio, zoals Veluws wild. De uitzonderlijke wijn-spijscombinaties maken een culinaire ervaring compleet. Inmiddels wordt het hotel gerund door de derde generatie van de familie Klosse, die het oorspronkelijke theehuis verbouwde tot een schitterend hotel en uitstekend restaurant. In de Echoput bevindt zich ook een wildbar, kookstudio, binnenzwembad, fitnessruimte en Body Spa.

"Wij zijn verheugd om opnieuw toe te treden tot de kwaliteitscollectie van Quality Lodgings. Deze samenwerking sluit naadloos aan bij de gastronomische totaalbeleving van Hotel Restaurant de Echoput. We kijken ernaar uit om ultiem ontspannen ervaringen te delen binnen het uitgebreide netwerk van Quality Lodgings”, aldus commercieel directeur Lodewijk Klosse.

Hotel Goldene Rose - Dinkelsbühl

In de oudste stad van het Zuid-Duitse Beieren, Dinkelsbühl, ligt vijfsterrenhotel Goldene Rose. Het hotel heropende in 2022 de deuren en is het eerste, en tegelijkertijd meest unieke, stads-spa-hotel in de deelstaat. Goldene Rose is ondergebracht in een historisch vakwerkhuis met een typisch Duits uiterlijk, wat het verrassend maakt hoe modern het hotel van binnen is. Over de inrichting van de 43 luxe kamers, 14 studio’s en 4 themasuites is tot in de kleinste details nagedacht. Niets is bij Goldene Rose standaard, dat geldt eveneens voor de Attic Spa en de tien meter lange verwarmde infinity pool op het dakterras met uitzicht op de St. Georg-kathedraal. Een echt unieke feature en zeer geliefd bij hotelgasten. Liefhebbers van kunst, cultuur en muziek kunnen concerten van internationale topartiesten bezoeken in The Rosensaal, de voormalige balzaal en het hart van Goldene Rose. Het meermaals bekroonde toprestaurant Kantine Rosine serveert authentieke Frankische gerechten, omgetoverd tot culinaire meesterwerken van nu. De Queen Vicky Bar nodigt uit om neer te strijken voor een heerlijk glas (lokale) wijn of een cocktail. In juli 2023 werd het hotel bekroond met de Tophotel Newcomer Award in de categorie Hotelopening Stad.

“We zijn verheugd om de heropening van Goldene Rose in 2022 te markeren met onze toetreding tot de prestigieuze collectie van Quality Lodgings. We kijken ernaar uit om gasten van Quality Lodgings een buitengewone ervaring te bieden in het meest moderne historische stadsspa-hotel van Duitsland”, reageert general manager Christian von Ahlefeldt opgetogen.

“De afgelopen jaren is er echt veel ontwikkeld binnen Quality Lodgings en er staat nog veel meer te gebeuren dit jaar. Aansluiten bij de collectie biedt op diverse vlakken toegevoegde waarde voor onafhankelijke kwaliteitshotels en ik ben er trots op dat we weer een paar mooie parels mogen verwelkomen”, aldus Pauline Verhoef, directeur Quality Lodgings.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws