Jubileumeditie van Fletcher Hotel Take Over vindt plaats in Deurne

Auteur: redactie
Events Hotelketens 18 april 2024
Jubileumeditie van Fletcher Hotel Take Over vindt plaats in Deurne

Fletcher Hotels maakt zich op voor de vijfde editie van zijn ‘Hotel Take Over’. Wat begon als een eenmalige daad in 2017 om een van de hardwerkende hotelteams een welverdiend uitje te gunnen, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en spektakel voor zowel medewerkers als (hotel)gasten.

Op zondag 26 mei 2024 nemen de medewerkers van het hoofdkantoor van Fletcher Hotels in Nieuwegein opnieuw de touwtjes in handen van een hotel, ditmaal bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Voor één dag krijgen ze de kans om in de schoenen te staan van de collega’s.

Hotel Take Over 2024

Wat ooit begon als een eenvoudige daad van waardering voor het hotelteam, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een evenement waar gasten elk jaar naar uitkijken. De unieke sfeer, het onverwachte en de levendigheid die deze dag met zich meebrengt, maken het voor Fletcher een hoogtepunt van het jaar. “De Fletcher Hotel Take Over is niet alleen een kans voor onze medewerkers van het hoofdkantoor om de werkzaamheden in een hotel te ervaren en eens in de spotlight te staan, maar ook een mogelijkheid voor onze gasten om de spontaniteit en het plezier van ons merk te ervaren op een manier die ze nergens anders zullen vinden”, zegt Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

“Marketeers, businesscontrollers, vormgevers en inkopers… medewerkers met functies op het hoofdkantoor en totaal andere werkzaamheden dan in de hotels van toepassing zijn. Niettemin staat iedereen te popelen om de handen uit te mouwen te steken en te ervaren waar het binnen Fletcher echt om draait; onze gasten. Het wordt voor iedereen weer een bijzondere dag, dat weten we op basis van voorgaande edities nu al zeker. De gasten zullen van top tot teen in de watten gelegd worden en zijn getuige van een unieke beleving. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in.”

Jubileumeditie

Na dappere pogingen van de medewerkers van het hoofdkantoor eerdere jaren bij Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht, Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg en, vorig jaar nog, in Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven, zal de Take Over dit jaar plaatsvinden op zondag 26 mei in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe te Deurne.

Gasten kunnen onder andere rekenen op scherpe acties en een speciaal samengesteld diner. Maar de beleving wordt compleet door het onervaren ‘hotelpersoneel’, dat één dag dit goedlopend hotel zal runnen. De ervaring leert dat dit een leuke wending kan krijgen. Gasten worden aangemoedigd om te boeken en deel te nemen aan dit unieke evenement dat hen een glimp geeft achter de schermen van de gastvrijheidsindustrie. 

Take Over jubileumactie

Om het ‘nieuwe’ team deze dag uit te dagen zijn er voor zondag 26 mei speciale acties beschikbaar voor gasten. Het ‘Hotel Take Over Arrangement’ is alleen geldig voor aankomsten op de dag van de Take Over en kan vanaf vandaag geboekt worden. Dit bestaat uit een feestelijk borrelmoment met cocktailbar en live muziek, een uitgebreid ontbijt en een smakelijk viergangen diner op de dag van aankomst, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws