Ontdek de badkamertrends van LoooX en Easy Drain op de Independent Hotel Show

Branded Content 4 maart 2024
Ontdek de badkamertrends van LoooX en Easy Drain op de Independent Hotel Show The Lemon Suites omarmt de massief eiken LoooX badmeubels, waskommen, baden, spiegels en accessoires

Op zoek naar een badkamerinrichting die luxe en functionaliteit combineert? Bezoek de gezamenlijke stand van LoooX en Easy Drain op de Independent Hotel Show op 12 en 13 maart. Een must-visit voor hoteliers die streven naar een nieuwe dimensie in badkamerdesign. Ontdek de badkamermogelijkheden en raak geïnspireerd door onze referentie: Boetiekhotel The Lemon Suites.

Gelegen aan de IJssel in Deventer biedt het designhotel The Lemon Suites een unieke overnachting. De badkamers zijn voorzien van de Easy Drain Multi douchegoten, met een onderhoudsarm Dryphon® sifon. Naast deze geavanceerde douchegoten, omarmt The Lemon Suites ook de massief eiken LoooX badmeubels, waskommen, baden, spiegels en accessoires.

Luxe hotel-chique badkamers met LoooX en Easy Drain

Sinds de opening in 2023 heeft The Lemon Suites een ongekende luxueuze uitstraling. Deze uitstraling is doorgevoerd in de gehele suites, van slaapkamer tot luxueuze badkamers. LoooX adviseur Marco Saalmink heeft een persoonlijke bijdrage geleverd aan de inrichting van de drie sanitaire ruimtes, elk met een eigen stijl. Van prachtige LoooX eikenhouten meubels tot vrijstaande baden en spiegels - allemaal verschillend in stijl, kleur en vorm. Bovendien zijn in alle doucheruimtes de Easy Drain Multi douchegoten toegepast, met een onderhoudsarm sifon en Dryphon® techniek, waardoor de schoonmaaktijd voor de housekeeping wordt verminderd.

Unieke Overnachting met The Lemon Suites

Maurice Visser en Valentijn Bergers, trotse eigenaren van dit bijzondere hotel, benadrukken: "Dit is een van de weinige plekken waar u nog nooit bent geweest en nooit een tweede van zult vinden." De combinatie van luxe, design en unieke elementen maakt een verblijf in het hart van Deventer een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de mogelijkheden voor uw hotel

Benieuwd naar wat LoooX en Easy Drain voor uw hotel kunnen betekenen? Neem contact op met Jeroen Kruit voor Easy Drain of met Marco Saalmink voor LoooX. Mis de kans niet om te profiteren van de badkamer expertise en breng een bezoek aan stand D60 op de Independent Hotel Show op 12 en 13 maart in de RAI Amsterdam. Transformeer uw hotelbadkamers naar een nieuwe standaard van luxe en functionaliteit met LoooX en Easy Drain!

Overig nieuws