Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

12 december 2011 |
Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer<

Onno Kokmeijer, executive chef en manager van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant in het Amsterdamse Okura Hotel, heeft zijn eigen kaviaarlijn gepresenteerd. Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar, onder andere bekend door
de ontwikkeling van de eenpersoonsverpakking Tjoepy waardoor kaviaar toegankelijker werd voor het publiek, heeft Kokmeijer een tweetal kaviaarsoorten geselecteerd.

Twee soorten
De gelanceerde kaviaarlijn bestaat uit een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur, deze wordt gepresenteerd als “Onno’s Taste” en heeft een kenmerkende boterige toon. Daarnaast komt “Onno’s Favorite” uit, een speciale Imperial-selectie die exclusief door Kokmeijer is geselecteerd en een mild nootachtige en licht kruidige nasmaak heeft.

Eigen smaak
Onno Kokmeijer licht toe: “Ik heb een voorliefde voor kaviaar. Er zijn maar weinig ingrediënten die puur, zonder enige toevoeging, zo smaakvol zijn. Baerii-kaviaar is helemaal mijn smaak, dus dat moest “Onno’s Taste” worden. Het is een prachtig product om kennis te maken met kaviaar. En bij een delicaat product als kaviaar heb je vanzelfsprekend een favoriet. Zo werd Imperial selection “Onno’s Favorite.”

Beide gekweekte kaviaarsoorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 gram en 125 gram.

Frank Lindner

Overig nieuws

Social Media war room voor Marriott Londen

Hotelketen Marriott heeft in het Europese hoofdkantoor in Londen een 'M Live Studio' geopend. Hiervandaan worden de belangrijkste trends op social media gevolgd en kan realtime content worden gecreëerd. De M Live Studio maakt het mogelijk dat de hotelketen beter in staat is om persoo...

Personeel
Ricardo Eshuis toegetreden tot bestuur Bocuse d’Or Nederland

SVH-directeur Ricardo Eshuis per juni is toegetreden tot het bestuur van Bocuse d’Or Nederland. Ricardo wordt verantwoordelijk voor verdere profilering van onze organisatie en voor commerciële zaken. 'We zijn er trots op dat hij zijn expertise en netwerk wil inzetten voor onze doele...

Bier
AB InBev compenseert aandeelhouders

AB InBev heeft het bod op SABMiller om Brexit verhoogd. Hierdoor worden de aandeelhouders van SABMiller gecompenseert voor de recente waardedaling van het Britse pond. Het bedrijf biedt nu 45 pond per aandeel in plaats van 44 pond, liet de Belgische brouwer dinsdag in een persverklaring weten. Aa...

Personeel
Amrâth Hôtels presenteert nieuwe GM's in Haarlem en Eindhoven

Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem en Best Western Eindhoven, beide onderdeel van Amrâth Hôtels, hebben een nieuwe General Manager. Maud Vroom is recentelijk gestart bij Amrâth Grand Hotel Frans Hals Haarlem en Fanny van den Dries bij Best Western Eindhoven. Maud Vr...

Awards
Hutten genomineerd voor Beste Werkgever 2016

Hutten is genomineerd voor Beste Werkgever 2016 in de branche vrije tijd, reizen en cultuur. De cateraar en leverancier van hospitality & receptiediensten neemt het op tegen ANWB en Sportfondsen Rotterdam. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winna...

Economie
Nederlandse horeca presteert het beste binnen de EU

De omzet van de Nederlandse hotels, restaurants en cafés is de laatste jaren sterker gestegen dan gemiddeld in de Europese Unie. Na het uitbreken van de kredietcrisis daalde de horecaomzet in Nederland juist meer dan in de rest van de EU. Inmiddels ligt de horecaomzet zowel in Nederland a...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: