Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

12 december 2011 |
Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer<

Onno Kokmeijer, executive chef en manager van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant in het Amsterdamse Okura Hotel, heeft zijn eigen kaviaarlijn gepresenteerd. Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar, onder andere bekend door
de ontwikkeling van de eenpersoonsverpakking Tjoepy waardoor kaviaar toegankelijker werd voor het publiek, heeft Kokmeijer een tweetal kaviaarsoorten geselecteerd.

Twee soorten
De gelanceerde kaviaarlijn bestaat uit een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur, deze wordt gepresenteerd als “Onno’s Taste” en heeft een kenmerkende boterige toon. Daarnaast komt “Onno’s Favorite” uit, een speciale Imperial-selectie die exclusief door Kokmeijer is geselecteerd en een mild nootachtige en licht kruidige nasmaak heeft.

Eigen smaak
Onno Kokmeijer licht toe: “Ik heb een voorliefde voor kaviaar. Er zijn maar weinig ingrediënten die puur, zonder enige toevoeging, zo smaakvol zijn. Baerii-kaviaar is helemaal mijn smaak, dus dat moest “Onno’s Taste” worden. Het is een prachtig product om kennis te maken met kaviaar. En bij een delicaat product als kaviaar heb je vanzelfsprekend een favoriet. Zo werd Imperial selection “Onno’s Favorite.”

Beide gekweekte kaviaarsoorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 gram en 125 gram.

Frank Lindner

Overig nieuws

Hotel
Brand bij hotel De Jonge in Assen geblust

Bij hotel De Jonge aan de Brinkstraat in Assen woedde dinsdagochtend een brand. Elektriciteitskabels in het plafond waren de oorzaak. De gasten van hotel De Jonge werden opgevangen in de voorzaal van het restaurant. Iedereen kon op tijd worden geëvacueerd. De brandweer verwachtte dat het hot...

Hotel
Gewapende overval hotel The Hoxton

Twee gemaskerde personen hebben dinsdagmiddag hotel The Hoxton aan de Herengracht overvallen met een wapen. Hierbij raakte een personeelslid lichtgewond en werd een nog onbekende buit meegenomen. De politie is op zoek naar de twee verdachten die richting de Elandsgracht vluchtten. Een van de t...

Hotel Achtergronden
Reizigers kunnen niet zonder comfort van thuis

Het gezegde is 'zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens' en nieuw onderzoek laat zien dat reizigers zelfs op vakantie verlangen naar hun bekende omgeving en het gelukkigst zijn met een accommodatie – of dat nou een villa, appartement, B&B of hotel is – die voelt als thu...

Economie Trivago
Trivago voor 428 miljoen naar de beurs

Hotelvergelijker Trivago gaat binnenkort naar de beurs en wil daarmee een bedrag tot 428 miljoen dollar ophalen. Dat blijkt uit beursinformatie die het bedrijf, nu nog onderdeel van Expedia, bij toezichthouder SEC deponeerde. Dat werd gisteren publiek. Uit de stukken blijkt dat een aandeel tussen de...

Hotel Achtergronden
Glühwein, kerstmuziek en heerlijk eten: de beste kerstmarkten in Europa

Hotels.com onthult de top 10 beste kerstmarkten in Europa, variërend van Londen tot Kopenhagen, zodat je geheel in stijl van Kerst kunt genieten. Bij iedere kertmarkt ligt er wel een fantastisch hotel op loopafstand. Een overzicht: 1. Winter Wonderland in Londen, Engeland Winter Wonderland ...

Horeca Achtergronden
Uitbuiting en misstanden in de horeca aangekaart

Vanavond wordt er in het programma Brandpunt (NPO2, 20.25 uur) aandacht besteed aan uitbuiting en andere misstanden in de horeca. 30 euro voor tien uur afwassen, 7 dagen per week werken en aan het einde van de maand maar 200 euro op je loonstrook zien staan. Als je naar de rest van je geld vraagt wo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: