Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

12 december 2011 |
Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer<

Onno Kokmeijer, executive chef en manager van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant in het Amsterdamse Okura Hotel, heeft zijn eigen kaviaarlijn gepresenteerd. Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar, onder andere bekend door
de ontwikkeling van de eenpersoonsverpakking Tjoepy waardoor kaviaar toegankelijker werd voor het publiek, heeft Kokmeijer een tweetal kaviaarsoorten geselecteerd.

Twee soorten
De gelanceerde kaviaarlijn bestaat uit een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur, deze wordt gepresenteerd als “Onno’s Taste” en heeft een kenmerkende boterige toon. Daarnaast komt “Onno’s Favorite” uit, een speciale Imperial-selectie die exclusief door Kokmeijer is geselecteerd en een mild nootachtige en licht kruidige nasmaak heeft.

Eigen smaak
Onno Kokmeijer licht toe: “Ik heb een voorliefde voor kaviaar. Er zijn maar weinig ingrediënten die puur, zonder enige toevoeging, zo smaakvol zijn. Baerii-kaviaar is helemaal mijn smaak, dus dat moest “Onno’s Taste” worden. Het is een prachtig product om kennis te maken met kaviaar. En bij een delicaat product als kaviaar heb je vanzelfsprekend een favoriet. Zo werd Imperial selection “Onno’s Favorite.”

Beide gekweekte kaviaarsoorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 gram en 125 gram.

Frank Lindner

Overig nieuws

Events Hotel
Hospitality Innovation Summit 2016

Hotelschool The Hague organiseert van 10-13 oktober 2016 voor het derde jaar op rij de Hospitality Innovation Summit, een internationale Student Challenge op de campus in Amsterdam. Tijdens dit evenement krijgen studenten van diverse hotelscholen wereldwijd de kans van hun leven; samenwerken aan een...

Hotel Internationaal Interview
Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?

Gabriella Esselbrugge heeft eigenhandig Giethoorn op de kaart gezet bij Chinese toeristen. Vraag een willekeurige Chinees welke plaats hij kent in Nederland, en in veel gevallen zal ‘het Venetië van het noorden’ tot de top drie behoren. Een verdienste van wereldniveau. Momenteel moe...

Wellness Productnieuws Hotel
Douchebakken met onzichtbare antislip, in vlekkeloos design

Antislip met ingebrand kwartszand is esthetisch niet mooi. Daarom heeft BETTE een duurzame antislip glazuur ontwikkeld. Visueel nauwelijks zichtbaar, dus veel mooier, veilig voor uw gasten en conform de DIN-normen. Veilig, esthetisch en veel keus Veiligheid is voor uw gasten essentieel. Dankzij ...

Culinair Restaurant
Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

Het Texelse Restaurant Wambinge heeft afgelopen donderdag de Code van Eer van Euro Toques Nederland ondertekend. De toetredingseisen van dit Europese kwaliteitslabel van de Franse driesterrenkok Paul Bocuse zijn niet mals. De keukenbrigade moet verse en regionale producten gebruiken die de seizoenen...

Kamerverhuur per uur voor vreemdgangers

Vandaag start het eerste Nederlandse initiatief voor kamerverhuur per uur: Secret Rooms. Ondernemer Frans Kragten biedt de mogelijkheid om er overal in Nederland gebruik van te maken. Hij vertelt: “Er kwam via een spelletje Wordfeud een bezette vrouw op mijn pad met wie ik graag wilde afspreke...

Awards
Gaia Green Awards uitgereikt

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op maandag 19 september op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen de eerste GAIA GREEN AWARDS uitgereikt in de categorieën: Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens. Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland overhandigde de 3 trotse winnaar...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: