Horeca is topsport

4 december 2013
Horeca is topsport

Op 3 december heeft de AF&BM haar jaarlijkse Breakfastclub gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het centrale thema was 'Horeca is Topsport'. Gehuld in witte badjassen
zijn de F&B-eindverantwoordelijken als echte topsporters welkom geheten in de Koninklijke Loge door Topsport Amsterdam.

*Minimalistisch koken*
Erik te Velthuis, manager voeding topsportrestaurant bij Sportcentrum Papendal, liet zien en proeven dat voeding vooral functioneel moet zijn. En dat functioneel daarnaast ook lekker kan zijn. Termen als minimalistisch koken (koken zonder vet, suiker, zout, herstelvoeding en glycemische granen openden de ogen bij menig aanwezige en gaven een 180 graden andere kijk op voeding.

*Infuuszakjes*
Ter afsluiting vertelde voormalig profrenner Michael Boogerd tips en anekdotes over hoe je als hotelier het beste kunt omgaan met topsporters. Hilarisch werd het bij de tip om schilderijen in de hotelkamers weg te halen, zodat er aan de haakjes infuuszakjes opgehangen kunnen worden.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws