No Flip hotel matrassen

13 maart 2023

Simmons presenteert op de IHS Amsterdam op 14 en 15 maart haar innovatieve Suite 923 No Flip matras.

HOTELYS, onderdeel van de Franse ADOVA Group is 100% toegewijd aan de hotellerie. Ieder dag worden door toegewijde makers 300-400 matrassen en bosxprings gemaakt die hun weg vinden naar hotels wereldwijd. Internationale hotelketens en onafhankelijke hotels.

De productie is gebaseerd op de filosofie ecologisch en circulair werken. Simmons heeft de productie volledig in eigen hand. Alle materialen worden lokaal ingekocht en verwerkt. Zelfs de stalen pocketveren worden in eigen huis gemaakt en als uitvinder van de pocketveer heeft Simmons natuurlijk een reputatie hoog te houden.

De Simmons No Flip matras hoeft gedurende de gehele levensduur nooit te worden gedraaid. Het werk van het housekeeping team wordt aanzienlijk verlicht en u voldoet aan de geldende ARBO regelgeving risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Uw investering in een Simmons NoFlip matras leidt tot minder ziekteverzuim, bevordert het werkplezier en de productiviteit.

De gepatenteerde 3-dimensionale onderzijde van de matras voert de warmte en het vocht rechtstreeks af. Het resultaat is een droog en gezond slaapklimaat met significant minder kans op groei van micro-organismen.  Een gezonde en duurzame investering met een lange levensduur.

De matras is uitgevoerd met een afritsbare topper die hotelgasten de mogelijkheid biedt een persoonlijke keuze te maken voor steviger of iets zachter matras.