Je hebt gezocht op: italiaans
Dit zijn de 'Worlds 50 Best Hotels' van 2025
'The World’s 50 Best Hotels Academy' heeft de top vijftig beste hotels van 2025 bekend gemaakt. In de spotlight staat Rosewood Hong Kong... Nede...
Artistieke dinnershow 'SevenPaintings' gestart in Hilton Rotterdam
The Art of Dining is een zinnenprikkelende dinnershow waarin kunst, technologie en gastronomie verweven worden. De avond bestaat uit zeven gangen, waa...
Union Investment overweegt verkoop van Amsterdams Maritim Hotel na vertrek huurder
Het Duitse vastgoedfonds Union Investment bereidt de verkoop voor van het vrijwel voltooide Maritim Hotel aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord, nadat de...
Maritim trekt zich terug uit Amsterdams congreshotel
De Duitse hotelketen Maritim beëindigt het leasecontract met vastgoedinvesteerder Union Investment Real Estate voor het prestigieuze congreshot...
Michelininspecteur omschrijft bezoek aan De L’Europe: “Wat een ervaring!”
Michelin heeft woensdagavond laat de eerste hotelsleutels uitgereikt aan Nederlandse hotels. De L’Europe Amsterdam is het enige hotel in Nederla...
“Ik liet de bedden nooit opmaken, ik legde gewoon het beddengoed ernaast”
Resorts bouwen op plekken waar je graag zou willen wonen, werken en recreëren. Dat is de droom van de keten van ecologische vakantieparken Baseca...
Waterschade zorgt voor nieuwe vertraging opening Maritim Hotel Amsterdam
De geplande opening van het nieuwe Maritim Hotel in Amsterdam is opnieuw uitgesteld. Het Financieele Dagblad meldt dat er tijdens een controle van het...
Roberto Payer vertelt ‘hoe het hoort’ in nieuw verschenen biografie ‘Welkom’
Er is een biografie verschenen over vooraanstaand hotelier Roberto Payer. In ‘Welkom’, met de ondertitel ‘Hoe het hoort volgens Robe...
Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben twaalf restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen meteen...
Van Dallas tot Amsterdam: de opmars van Rosewood Hotels
Op 1 mei opende met Rosewood Amsterdam het nieuwste vijfsterrenhotel van de hoofdstad. Het in het Paleis van Justitie gevestigde luxehotel past in de...
Tribe van Accor kiest voor Den Haag en verdere Europese uitbreiding
Tribe Den Haag Centraal, dat naar verwachting eind 2025 zijn deuren opent, wordt het tweede hotel van het merk in Nederland na Tribe Amsterdam City. G...
Zonnige editie Tour Culinair: fietsen, gastronomie en erkenning voor lef
Van zaterdag 28 juni tot en met dinsdag 1 juli verbleven de vrienden van Tour Culinair in het zonovergoten Twente. De landelijke netwerkclub van horec...
Michelin voegt opnieuw 10 hotels toe aan de hotelselectie
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld en sinds enige tijd heeft het Franse bedrijf ook een uitbreiding gema...
Kim Linse: Smaak van vakantie
Denk ik aan vakantie, dan denk ik aan uit eten gaan, aan nieuwe restaurants ontdekken en de lokale keuken uitproberen. Dat virus heb ik inmiddels ook...
Minor Hotels breidt verder uit in Kopenhagen
Met lange dagen, een frisse zeebries en focus op design en duurzaamheid zijn Scandinavische steden dé bestemming voor een stijlvolle coolcation...
“Gasten kunnen bij ons buffet 150 tot 200 verschillende combinaties maken”
Corendon Hotels & Resorts ontvangt in zijn twee all-inclusive hotels Mangrove Beach en The Rif op Curaçao op dagelijkse basis bijna 2.000 g...
Cobraspen Groep kondigt eerste vijfsterrenhotel van Haarlem aan
Aan de Leidsevaart in Haarlem transformeert Cobraspen Groep een voormalig schoolgebouw uit 1883 tot een luxueus vijfsterrenhotel: Hotel Palazzo. De on...
Klaar voor de storm? De gevolgen van de handelsoorlog voor de Nederlandse gastvrijheidssector
Met de inhuldiging van Trump in januari van dit jaar is ook het startschot gegeven voor de inzet van invoerheffingen als instrument in de buitenlandse...
Brandweer ziet ruimte voor verbetering in hotels: “Ik begrijp best dat het vervelend is”
Brandveiligheid is niet alleen een wettelijke verplichting, maar brengt voor hoteliers ook een zorgplicht richting gasten met zich mee. In veel Nederl...
The Hoxton opent hotel met 214 kamers in 11 samengevoegde herenhuizen
In juni opent The Hoxton de deuren van haar nieuwste locatie in het bruisende en historische Haymarket, Edinburgh. Het design gerichte hotel beslaat e...
Michelin breidt hotelselectie uit met 10 hotels
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...
The Social Hub opent locatie met 550 hotelkamers
Op 1 februari, opent The Social Hub zijn tweede hotel in Florence. The Social Hub Belfiore wordt een hub waar innovatie en community building centraal...
Sterrenchef Enrique Limardo kookt in Hilton Amsterdam
Hilton Amsterdam is al twaalf jaar partner van het jaarlijks terugkerende Chocolade Festival Amsterdam. Dit jaar organiseert het hotel een aantal culi...
Château Wittem sluit per direct de deuren, reserveringen geannuleerd
Hotel-Restaurant Château Wittem heeft per direct de deuren gesloten en alle toekomstige reserveringen geannuleerd. Dit meldt, onder andere, De L...
The Social Hub blijft groeien met drie openingen begin 2025
Het hybride hospitality-bedrijf The Social Hub zal voor het eerst de Portugese markt betreden en zijn aanwezigheid in Italië verdubbelen met plan...
Er zijn weer 10 nieuwe namen toegevoegd aan de Michelin hotelselectie
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...
Topvacature: general manager bij Hotel ReeHorst
Salaris: €80.000-€100.000 Auto van de zaak Prestatiebonussen Nieuwe iPhone Laptop Luxe sportabonnement Beleef hier jouw toekomstig...
Robin Bruggeman: All wrong, sir
Onlangs was ik ruim een week op de Azoren en voor iedereen die van natuurschoon, en een torenhoge luchtvochtigheid, houdt kan ik deze eilanden enorm a...
Radisson Hotel Group breidt portfolio uit met nieuwe hotels
Radisson Hotel Group breidt haar Italiaanse portfolio uit met vijf nieuwe aanwinsten en zeven openingen. Dit is een belangrijke mijlpaal in groeistrat...
Le Pristine van Sergio Herman is geopend in Grand Hyatt Singapore
Grand Hyatt Singapore en chef-kok Sergio Herman zijn verheugd met de opening van Le Pristine op 8 oktober 2024. In de ruimte verweeft chef-kok Herman...
Bourbon is door herstructurering en segmentatie klaar voor toekomst
In de eerste veertig jaar van zijn bestaan opende Bourbon Hospitalidade ‘slechts’ een handvol hotels en één resort. In de af...
50 beste hotels van de wereld onthuld
'The World’s 50 Best Hotels Academy' heeft de top vijftig beste hotels van 2024 bekend gemaakt. In de spotlight staat Azië, met maar liefst...
Relais & Châteaux verwelkomt twee nieuwe leden
Relais & Châteaux verwelkomt weer twee nieuwe leden in de collectie. Het gaat om een accommodatie in Noord-Italië en de allereerste Rel...
“Als het goed gaat, duwen hoteliers altijd een beetje terug”
Wie Bas Lemmens in de afgelopen jaren bij een van de vele panels waaraan hij deelneemt op het podium heeft zien spreken, heeft opgemerkt dat hij doorg...
Robin Bruggeman: The Godfather
Soms kom je in de hotellerie een naam tegen die zo verrassend is dat je hem een paar keer moet lezen. Voor mij was dat onlangs Francis Ford Coppola, r...
Onderzoek Booking.com legt reisuitdagingen bloot voor de LHBTI+ gemeenschap
Met als missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie je houdt of hoe je je identificeert, laat het jaarl...
Horecagroep van Rijkaard, Van Basten en Atsma opent De Blend in aparthotel
De Utrechtse Horeca Groep van oud-voetballers Frank Rijkaard en Marco van Basten, acteur Barry Atsma en horecaondernemers Edwin Oosterlaar en Perry Ov...
Ruby Hotels opent met 19e locatie in Europa; Florence een hotel rijker
Ruby onthult met trots haar 19e locatie, het Ruby Bea Hotel & Bar, samen met de ultramoderne Ruby Dante Workspaces, beide gelegen in het hart van...
F&B Professional of the Year Mark Visschedijk maakte F&B weer winstgevend
Netwerkvereniging Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert jaarlijks de verkiezing voor F&B Professional of the Year...
Mehrsa Ghadiri: Elke verdieping een nieuwe wereld
Afgelopen maand had ik de kans om door Vietnam te reizen. Wat me opviel is de significante transformatie die de F&B industrie ondergaat door de in...