Er lijkt maar geen einde te komen aan de oplopende inflatie. Hoe gaat de hotellerie hiermee om en hoe kunnen zij dit het beste aanpakken zodat dit gee...
Het jaar 2021 was een bewogen jaar. Van een volledig lockdown in januari, naar volledig open in de zomer tot de avondlockdown in november. Het was &ls...
Een carrière in de hotellerie is vaak een relatief lange weg tot general manager. Maar niet voor deze hoteliers. Zij kozen op jonge leeftijd vo...
De gloednieuwe Hospitality Management ligt ieder moment bij elk hotel in Nederland in de brievenbus. Houd die brievenbus dus extra goed in d...
In Hotel Bellevue in Blaricum ontmoeten jonge hoteleigenaren Jan Willem Janssen, Michelle Zandbergen en Britt Drent elkaar. Energieke ondernemers die...
Volgende week is het zover. Na weken van plannen, interviews afnemen, onderzoeken, terugblikken en vooruitkijken valt vanaf maandag de bomvolle specia...
Op jonge leeftijd een hotelonderneming runnen, het is niet veel mensen gegeven. Ondernemen is vallen en opstaan, fouten maken en groeien. In de serie...
Over een aantal dagen valt de hagelnieuwe Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Een inhoudelijk ijzersterk nummer met een int...
Voor alle F&B-managers (en natuurlijk ook voor alle andere geïnteresseerden): de gratis online editie van Hotel & Food & Beverage. Lees alles over n...
Toeristen en Rotterdammers die vanaf de Wijnhaven het water inkijken, zien regelmatig twee opvallende ronde oranje bootjes rondvaren. Dit zijn niet zo...