Jonge hotelondernemers aan het woord tijdens HotelSummit

Auteur: Redactie
HotelSummit 3 november 2021
Jonge hotelondernemers aan het woord tijdens HotelSummit

Een carrière in de hotellerie is vaak een relatief lange weg tot general manager. Maar niet voor deze hoteliers. Zij kozen op jonge leeftijd voor het ondernemerschap binnen de hospitalitybranche. 

Jan Akkermans (Hotel Corps de Garde), Michelle Zandbergen (Hotel The Craftsmen), Jan Willem Janssen (H2OTEL) en Dominique van Ruiten (boutique hotel in oprichting) staan op eigen benen en delen tijdens HotelSummit hun visie op de hotellerie én motiveren waarom zij op vrij jonge leeftijd voor een leven als ondernemer hebben gekozen.

Dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck interviewt tijdens HotelSummit deze vier jonge hotelondernemers. Waar lopen ze tegenaan? Wat is hun visie op de gastvrijheidssector? Hoe ondernemen ze? Wat zijn hun ambities? Hoe gaan zij om met het personeelstekort en hoe hebben ze zich door de lockdowns weten te manoeuvreren… Je hoort het allemaal tijdens HotelSummit.

Over HotelSummit

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Het congres heeft ieder jaar een rode draad. De rode draad wordt jaarlijks vastgesteld in overleg met de Raad van Advies en het thema dit jaar is: Een nieuw begin. Hier kunt u het volledige programma bekijken. HotelSummit 2021 vindt plaats op 15 november in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Overig nieuws